2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

egedj0.jpg

egedj0.8bfa395784.jpg

buda benim fındıkkurdum EGE :)))
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:

ben senin fındık kurdunu yerimmmmm yerimmm. aman allahım yaa allah nazarlardan saklasın kırkbirkere maşallahhh,çok güzel bi bebek çoooooook.:nazar::nazar::nazar:

allahimm bittim ben bu yavrularaaaaaaa :nazar: masallahhhhh
bende koyyim oglumun yeni fotolarini cesit cesit .. bakmasi cook güzel oluoo

ayyaa ne tatluuu şey bunlarrrrr hepisini ıssırıdımm kocaman kocamannn masum yavrucuklarımm benımmm...allah nazarladan korusun siziiiiiiiiiiiiii

hidenniskooooooo yesinler findik kudunu emi cikinler nolcek simdi nazar degcek allahim sen ne buyuksun ya sunlara bak masallah :nazar::nazar:
bende gorcekmiyim kizimi oglum da pek sekerdi durun resmi varsa bende onunkini koyam:lepi:

askito senin efecigin de gamzeleri varmis yaws allahim allahim bi de dil cikarirmis yaws
masallah cikinlere nazar degmesin:nazar::nazar: ya yerim ben onlariiiiiiiiiiiii:teytey::dance:

ASKİTO annesiiiii bu nası bişiiiiiiiii yaaaaaaaa
çok tatlı bütün bebişlerimiz çok tatlı maaşallah ya. Dilinden ısırıveceeeen ama kıyamam kiii
bende istiyoooom

neyse kucukluk resimleri bulamadim
yeni resmi koyarim bende banane:dilcikar:

bu da benim pasam yusufummmmmmmmmmm:asigim:askim bidenem papatyam kuzummmmmm:lepi:

askito maşallah
bu ne güzellik yarabbim
Allah bağışlasın Allah bahtınıda tahtınıda açık etsin inşallah
yerim ben onu yerim

bu arada çorumlucadı bakıyorumda cadının keyfi hala yerinde hala burdasın jeyyar

askito maşallah
bu ne güzellik yarabbim
Allah bağışlasın Allah bahtınıda tahtınıda açık etsin inşallah
yerim ben onu yerim

bu arada çorumlucadı bakıyorumda cadının keyfi hala yerinde hala burdasın jeyyar

gel de bana sor nesem yerinde mi degil mi
esimin yaninda agladim delirdim neyse simdi biraz daha sakinim
allahimdan sabir diliyorum kac gunden belli ama artik sabir istemiyorum kizim gelsin istiyorum hayirlisi ile rabbimden :teytey:

tsk ederim kizlarr .. evet pa$amin da gamzesi var .. aayni anasi yavrum :)))
ay nasilda istemistim bana benzemesini .. allah gönlüme göre verdi jeyyar

pericimm o gözlüklerini yesinler oglunun :nazar: pek zevkliymis :)))

oyledir zevkli ama anamdir gozlukler anamin oglan takti gozlugu poz veriyor habire bana annesi kurban olsun onu veren allaha ve oglusuma
allahim sukurler olsun bana yusufumu verdigin gune

kızlar bebişler bir harika... hepsi de çok tatlı.. insan bakmaya kıyamıyor. Allah hepsini nazarlardan korusun... :nazar:

anam anam yerim seni kizzzzzzzz
kara kara saclara bak rabbimmmmmm
bana da goster rabbimmmmm
masallah supanallah nazar degmesin:nazar::nazar::asigim:

askito kiz onlar nasil pozlar öyle çok tatli çikmiş allah nazarlardan saklasin

meral canim senin kuzuda çok şeker allah yavrularimizi kem gözlerden korusunn(aminnnn)

kızlar bebişler bir harika... hepsi de çok tatlı.. insan bakmaya kıyamıyor. Allah hepsini nazarlardan korusun... :nazar:

Canım allah size ailecek sağlık mutluluk versin binkere maşallah şunun yatışına bak yaaaaa,yerim ben seni cimcimeee,:nazar::nazar::nazar:

Kizlaaaar, masallahhh bebisleriniz coooook tatliiii :asigim: hepsini issiririm beeen Şeniz Allah nazarlardan saklasin, :nazar: :nazar: Allah anali babali buyutsun Yarabbiiim :nazar: :1hug:

X