2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

img0568yw3.jpg

İŞTE BUDA BENİM KUZUM EREN BARIŞIM

tam kuzu valla ya ben bunları gördükçe iice sabırsızlanıyorum yaaa.allah bağışlasın canım.

maaşallah kızlar resme bakaanlar nas la felak suresını okusun lutfen nazar degmesın bebeklere

allahim hepsi birbirinden şekerr
allah nazarlardan saklasin cümlemizin kuzularini
doğru söylüyon hafsacim birer nas birer felak okusun bakanlarr

temmuz anneleri miniklerin hepsi harika Allah bağışlasın,nazardan saklasın :)
ben ağustos annesi olacaktım ama kızım 3.5 hafta erken geldi ve temmuz annesi oluverdim :))

Nâs Sûresi:
bismillahirrahmanirrahim
Kul e’ûzü birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.:1rolleyes:

Felâk Sûresi
bismillahirrahmanirrahim
Kul e’ûzü birabbilfelak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri gâsikın izâ vekab. Ve min şerrinneffâsâti fil’ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.:1rolleyes:

Nâs Sûresi:
bismillahirrahmanirrahim
Kul e’ûzü birabbinnâsi. Melikinnâsi. İlâhinnâs. Min şerrilvesvâsilhannâs. Ellezî yüvesvisü fî sudûrinnâsi. Minelcinneti vennâs.:1rolleyes:

Felâk Sûresi
bismillahirrahmanirrahim
Kul e’ûzü birabbilfelak. Min şerri mâ halak. Ve min şerri gâsikın izâ vekab. Ve min şerrinneffâsâti fil’ukad. Ve min şerri hâsidin izâ hased.:1rolleyes:

sağol hayatım iyi düşünmüşsün...unutmayız okumayı en azından...

rabbim kötü gözlerden korusun yavrularımızı.zinelinde senin oğluşada maşallah canım.
rabbim kimseciklerin kucağını boş bırakmasın.herkesin evladını bağışlasın.

maşallah barikallah bebişlerınıze rabbım hepsının talıhını açık etsın hayırlı evlatlardan eylesınn....biizlerede kucaklarımıza almayı nasıp etsınnnn

EEE hadi kızlar ara vermeyin haftalık fotoğraflarınızı bekliyoruz,herhafta yeni bir poz bekliyoruz artistlerinizden,mankenlerinizden,meleklerinizden,hadi hadi fotoğraf makinelerini elinizden düşürmeyin,,daha ilginç fotolar bekliyoruz sizlerden onların her anını yaşamak o kadar güzeldir ki eminim,allah bizlerede göstersin inşallah,aminnnnnnn,,
Amindeyin kız doğuramayan temmuz annişleri :)

babamız oğluma nazar değer dedi...

sildirdi resimleri...

Son düzenleme:
ayerba güzelim maşallah oğluşuna allah nazarlardan saklasın yavrumu.çok tatlı maşallahh.. senin oğluşta fenerlı oldu hee aynısından bızım oğlanada almış babasıı..doğuştan fanatık olacakkk...pehhh...sağ salim gelsınde rabbım giydirmeyı nasıpğ etsın yavrucuğuma...

Son düzenleme:
ayerba maaşallah cnm tombişine , ne zaman büyüttün kız biz daha doğurmadık bile.. :nazar:

X