2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

şimdi görebildim :)
ne kadar uzamış tontiş bacaklar çıkmış meydana koca kız olmuş,çok güzel esmer güzeli maaşallah 41 kere:nazar:

oyyy benimm aşkım gelmişşş maşallah dünya güzelinee bitiyorum bitiyorumm ben bu kızaa:nazar::nazar::nazar:

kırkbin kere maaaşallah. o kipriklere kurban olurum yaaaaaa. zilli minileride çekmiş sütun bacaklara:)))

masallah elçine kocaman olmus cok guzelll allah nazarlardan saklasınnn

teşekkür ederiz
bebişler büyüdü diye burayı ihmal etmeyin. ekleyin bakim sizde fotoları :KK66:

Biz de aranıza katılalım istedik. 2008 Temmuz bebişlerine ve annelerine uzun aradan sonra Merhaba!:)

Okuldan yeni gelmiştik.. Okulda en iyi-rahat kıyafet eşofman..:nazar:
dsc07327medium.jpg

Arkadaşının doğum günü etkinliğinden izler taşıyor meleğim..Bir de yemeğini yediği için yıldız almış.. :):nazar:
dsc07371small.jpg
:nazar:

Son düzenleme:
amilie hoşgeldin.
maşallah ne kadarda büyümüş oğlun.
yıldızıda pek bi güzelmiş :KK66:

amilie hoşgeldin.
maşallah ne kadarda büyümüş oğlun.
yıldızıda pek bi güzelmiş :KK66:

sağol canım, ne kadar çabuk büyüyorlar hayretle izliyorum.:nazar:

amilie masallah canim, koca adam olmu$$

Sağol sizinkiler de öyle.. Prensesine :KK49: yeniden ve tabiki küçük prensine:KK55: sağlıklı ömürler dilerim.:KK54:

bu arada toplantığınız başka bir sayfa var mı? ne zamandır çocukların fotolarını da görmedim. özledim sizleri.. siteyi sık ziyaret edemiyorum. :KK43:

Son düzenleme:
resimlere ne olmuş böyle. hiç biri görünmüyor.
hoş gerçi yeni resim ekleyende yok.
bebişlikten çıktılar iice bizimkiler.

gel zaman git zaman derken çocuklarımız 3 yaşlarını da devirdiler.. her biri için sağlıklı uzun ömürler dilerim. bizimki 6 temmuz idi. artık büyüdüğünün de farkında. doğum gününden önce parkta karşılaştığı ve ve kendisine "küçük" diyen 5 ay daha büyük olan Arda ile muazzam bir ağız dalaşına girdiler, ben küçük değilim diye!! :) doğum gününde bunu hatırladı ve "anne arda artık bana büyük desin ben de artık 4 yaşındayım! dedi :KK70: artık hepsi "büyük"! :) uğurlu olsun..:KK64:

zaman su gibi akip gecti gercekten ..
yeni yaslarinda huzur mutluluk ve saglik eksik olmasin .. hepinizin dogum günü kutlu olsun 2008 temmuz bebeleri :):KK16:

X