2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

masallah bebisleree bizimkide cok kötü çiziyor yüzünü bizide cimciriyor bide güçlü sıpa nasıl canımızı acıtıyor anlatamam tekmeleride cabası acayip tekme atıyor ayaklarıylaa çok tatlılar cokk masallah hepsine...

cres kusura bakma bacım elçini unutmuşum:))bu arada maşallah çok güzell

1003025.jpg

1002876.jpg

ay zaten bunlar teknolojiyle doğmuş, telefon bilgisayar fotoğraf makinası, normal oyuncak oynayalım demiyolarda bunlara saldırıyolar.
maşallah elacığımada.

hilalcim maşallah kızına beyazlarda pek yakışmış:nazar:

arzucum ele da pek tatlı çıkmış nasılda dikkatli bakmış öle maşallah:nazar:

amaaaan canlarım bütün temmuz bebişlerine kocaman öpücük bendenŞenizŞenizŞeniz

herkeze iyi akşmalar yusufa.erene.doğuma.efeye maşallah hepsi birbirinden yakışıklı.

şincik gelelim benim güzeller güzeli gelinime.o dünya güzeli prenses.annesi gelinimi kızdırma ver fotağraf makinesini.

sagol canım. geçenlerde inanmıcaksın ama kkdayım sen tunanın fotosunu atmışsın eşim girdi o sırada bakıyordum baktı ayy ne güzel bebek dedi güldüm kızını istiyolar dedim gene güldü tatlıymış bebek dedi:)))

elçine eloşa maşalalh çok tatlı çıkmışlarr..bu arada arzucum pijamanda güzelmiş:)))))))

masallah ela hanıma çok şeker nasılda güzel bakmış ölee

tesekkur ederiz kizlar denememizi begenmisiniz...

eren pasa, dogu pasa, pamusum cok tatlisiniz, bocekler..

cicekleri de yerim ben elcin ve ela hatunlar...

sagol canım. geçenlerde inanmıcaksın ama kkdayım sen tunanın fotosunu atmışsın eşim girdi o sırada bakıyordum baktı ayy ne güzel bebek dedi güldüm kızını istiyolar dedim gene güldü tatlıymış bebek dedi:)))

canım damadını şimdiden sevecek.gelecekte iyi anlaşacaklar anlaşılan.:teytey::1hug:

anooom maşallah eloşa maşallah
saç bandını serim ben senin cimcimecokacimcoook

saolun kıslarr ...öle hep hilmiş mı bakacak ayrıntılaraa acukta ben bakayımm:)))) maşallah eloşa çok tatlıı çıkmış genne yafrumm benımm

X