2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

uleyynnn yerim sizi çirkinleeerrr

bizimde bugun sekiz ayımız doldu
kravat baglamayı öğreniyoruzzz

ben duramıcam ama fazla resim koyup cıkacam
uykum vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrr

muckladım hepiniziiii

vay vay vay ne datlu bu bebeler yusufu göremedim yaa
erenede egeyede maşallah

yusufa,erene,pamuğa maaşallah:nazar: erkekler zaptetmiş burayı yav.hadi kızlar canlanın hareket.hihoyyyt

evet öle anacım kızlara talip çok erkelerimiz maşallahhh kızlar elin parmakları kadar...

daha çok değildi arzucum ama kız annelerı pek foto koymuyor ondan öyle canum hem unuttular topiği bazı larıı

çok teşekküler kızlarr..maşallah egeyedee çok tatlııı

rose bak bizde çizdik anacım bırnmuzu ama baya bir derin çizmiş o dudağındakide çikolata lekesidir..çaktırmadan çikolata vermişler...türk polisi yakaladı ama:))kaydirigubbakcemile3
p3040245.jpg

w800.png

ela,duru,merve 2tane,asya,ece,simge başka varmı unuttum
dogu,eren,efe,2 ege hatta 3 bıdışınkide,yusuf,tuna erkekler bu kadarmı daha fazla bence alla allahhh eşit gibi

oyy oyy kıyamam erenınkıde öyle derınde krem sürdüm canım çabuk geçtii sende sür kuzucuğaa kıyamamm..tırnakları bekletmeye gelmıyor yaa hemen halledıyorlarr allahtan buyuk insan gibi izi kalmıyorr

arzucum canum daha bebeklerımız var boşver sayma unuttukların alınmasın canumm daha çok var ama gelmıyorlar pekk

benimkide gece yapmış canım valla nasıl beceriyorlar hayret diyecem ama benimkilerin tırnağını kessende bıçak gibi kesiyorlar benim yüzümde abisinin suratıında bile tırnak izleri var sıpanınn

ayenn canum bızım sıpada süreklı yüzümüze saldırıyor yaa heryerımı çizdi eşşek sıpası çok kötü çimziiriyor bıdee boş anını yakalamasın hemen halledıyorr bızıdee:))))))))

bütün oğluşlara maşallah
kız bebiş aranıyor diye duydukta hemen geldik

spa0968.jpg

w640.png

yerim kara boncuğum gelmiş.maşallah kuzuma verme kimselere annesii döverim seni...

yok yok verirmiyim hiç, kız bebek eklenmiyor diye duydukta, sadece topikte görünelim dedik :))

X