2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

baharaltı ve febi 41 kere maşallah bebişlere pek tatlılar maşallah
baharaltı senin zilli tosuncuk galiba kaç aylık kilosu boyu falan yerinde maşallah...

baharaltı ve febi 41 kere maşallah bebişlere pek tatlılar maşallah
baharaltı senin zilli tosuncuk galiba kaç aylık kilosu boyu falan yerinde maşallah...

görs benim kızım yedi aylık tosuncuk değil teyzesi sizinkilerle aynı gibi bir ay erken doğdu. yedi aylıklara göre kilosu biraz az ama zamanla kapatıcak inş.

Hiden maşallah kız oğluşuna, bide göbeğini kaşır pozisyonunda olsaydı tam bir türk erkeği tarzı olurdu, balkon göbeğini yirim onun ben...
Febi kızın her zamnaki gibi çok şeker,
Baharaltı senin nehirinde çok güzelmiş...Çok severim nehir ismini, bidahikine inşallah bende nehir koycem:))

masallah febici baharaltıcım çok tatlıalr allah nazarlardan saklasın...

febi baharatlı senace maşallah bebeklerinizee..hepsi çok şekerli datlu maşallahh..senacee kızın neyi sokuyor ağzına bişeye benzetemedim:))))

çiğdem sen bidaha düşünüyonmu bacım???

nasıl bişeymiş bacım oo valla kemik yuvarlağı gibi gördüm heralde diş kaşıma bişeysi dedimdi:)))))))))))))hahahah iyi uydurmuşum..

nasıl bişeymiş bacım oo valla kemik yuvarlağı gibi gördüm heralde diş kaşıma bişeysi dedimdi:)))))))))))))hahahah iyi uydurmuşum..

TEK BAŞINA KAŞIK KULLANMAYA ALIŞSIN DİYE, ÖZELLİKLE ARKASI KEMİK OLANDAN ALDIM.
KONTROLSÜZ HAREKETLERİNDE CANI ACIMASIN.
IKEA MAĞAZALARINDA SATILIYOR, 6 RENK 5 YTL ( Kaşık, Çatal, Bıçak )
BİZİMKİSİ ÇOK SEVİYOR.
MAMA KAŞIĞIYLA YOĞURT VERİYORUM YEMİYOR.
BUNLARA BAYILIYOR.
BAZENDE KENDİSİ KULLANIYOR, DÖKE SAÇA...
delikafadulden

yok anacım kızlar doğuştan marifetli benimki seninkinden 20 gün küçük ama daha ancak kaşıyı tutuyorr...nerde yoğurt yiyecek hehehehe..maşallah prensesee....

Senace kızın yemek yemekten çok dişlerini kaşımakta kullanıyor gibi.
Akıllı bızdık seni....

cok seker yha masallahh kuzuya.. bizimde var o kasiklari hamileyken alip atmistim kenara unutmusum :)) görünce geldi aklimaa bende cikarayim bari.

1 kac gündür yazamadim ..kizlar bütün bebisler muhtesemmmm ..
allah onlari size bagislasin insallah

yok anacım kızlar doğuştan marifetli benimki seninkinden 20 gün küçük ama daha ancak kaşıyı tutuyorr...nerde yoğurt yiyecek hehehehe..maşallah prensesee....

kız yiyor dediysem. Koca kaseden toplamda ancak 1 kaşık ağzına gidiyordur.
Diğerleri etrafa :)
öyle öyle öğrenecek değil mi? :)

febi baharatlı senace maşallah bebeklerinizee..hepsi çok şekerli datlu maşallahh..senacee kızın neyi sokuyor ağzına bişeye benzetemedim:))))

çiğdem sen bidaha düşünüyonmu bacım???

zinedillacım sağol bacım,senace maşallah seninkine kaşıkla çok şeker.

maşallah kzıın çok tatlı kaşıkta güzelmişşş hnagi markanın nerden aldın bende alıyım barri

NEHİRİM CANIM KIZIM ARTIK BABA DİYOR KIZLARR. DÜNDEN BERİ AĞZININ İÇİNDE YERİM BEN ONU YA BABASI COK SEVİNDİİ SÜPER BİŞEYY :teytey:

maşallah kzıın çok tatlı kaşıkta güzelmişşş hnagi markanın nerden aldın bende alıyım barri

KIZLAR TEŞEKKÜR EDERİM.

KAŞIKLARIMIZI IKEA MAĞAZALARINDAN ALDIK.
KAŞIK, ÇATAL ve BIÇAK 6 RENKTEN OLUŞAN SET. 5 TL

ARKA KISIMLARININ KEMİK GiBİ OLMASI DA ÇOK GÜVENLİ.
KENDİ MAMA KAŞIĞINDAN ÇOK BUNU SEVDİ.
BUNUNLA OYNAR DİYE ALDIK AMA, MAŞALLAH BUNU DAHA RAHAT KULLANIYOR :)

gunaydin kizlar,
bebisleriniz cok guzeller masallah...
baharalti,febi,pamusumun gobisine bayildim,senace pozlar cok guzel...
bende bizim oglusumunkini eklicem..bi yemegimizi yiyelim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…