2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

hosgeldin ceylasya.....ayyy ela cok buyumus masallahh..hiden cim tosunun cok hareketli belli ,ayni bizmki...yerinde durmamis baksana ya....

Son düzenleme:
celesya hoşgeldın canımm aramısa tekrardann hadi koy bebişinin hoppalalı resımlerınıde bakalımm..ev durumuna üzüldüm inşalah en kısa zamanda annene yakın daha güzel bir ev bulurda rahatlarsınız canım alah kolaylık versisnnn

kreeft o yusufcukmu hiç benzetemedim ben yaa...maşallah oğluşa sanki küçük delikanluu...

yusuf canim,orda kendini biraz parcaliyo,yalayacam diye....
dogukan in saclari uzamis,yanaklarini isiricam yaa,masallah...

resim işi olmadı galibaaaaa teknologgg yardımmm,

Eklentiler

• $6878.jpg
    34 KB · Görüntüleme: 57

kızlar ögrenene kadar çok yanlış yaptık affola

canı mesaj attım özelinee...ordan dene...ve mesajını değiştirebilirsin edit var bak mesajının altında ordan mesajını değiştir..yeniden mesaj atmana gerek yok canımm..kızışını ben gördüm seni göremedimç..maşallah hoppalaya binmiş..ve maşallah büyük görünüyor öptüm prensesi..

ok canım saol becerebildim sonundaa çok beceriksizim yawwww

kız allah emii.kafamçokkarıştı.bu senmisin senağlamasen kaç yaşındasın len istifa edecem ben bu kk dan hee..laelaelaelaelaene lenn böle çıtırlar var hepp..:roflol:.gidiyom ben..gidiyomm....uzak diyarlara gideceğim...yaşlılar kulubu yokmu yaww..oraya gideyom ben...:1ninca:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…