2008 Temmuz Anneleri Ve Bebekleri

ecenas

Canım Kızım _EceNas_
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
873
1
Canım 2008 temmuz anneleri,bu sayfada bebekleriniz ve sizlerin fotoğraflarını biriktirelim,bir nevi albüm gibi bişey yapalım,evet sevgili temmuz anneleri hadi bakalım Güzel,sıcak,masum,deli,chatlak,Kısacası Meleklerinizin Fotoğraflarını Dört gözle bekliyoruz,
gamyoncuiremsu:teytey::dance::dance::dance::dance::teytey:

İŞTE BENİM BULABİLDİKLERİM,HADİ KIZLAR SİZDENDE BEKLİYORUZ,

genciza :nazar:
resim250xv5.jpg

gelincik_01:nazar:
dsc00838bq2.jpg

aSkiTo:nazar:
efecikep7.jpg

Alleyna:nazar:
kaan20ly0.jpg

Allahım yaa hepsi birbirinden güzel. gerçekten tam bir melekler. nekadar masum nekadar temiz. Rabbim kaderlerinide güzel yazsın...

Buda benim kuzum:asigim::asigim:

:nazar: nazardan korkutugumuz icin kaldırılmıştır.. :nazar:

Son düzenleme:
Kızlar ben Allah nasip ederse ekim annesi olacağım ya ne kadar tatlı bebişleriniz var Maaşallah benimde böyle olacak mı ALLAH'IIIIIIIIIIIIM

bende kızımın resimlerini paylaşmak istiyorum ama resim gönderemiyorum resim ekle butonuna basınca url sinin adresini yazın diyor yardımcı olun ne yapmam gerek

bende kızımın resimlerini paylaşmak istiyorum ama resim gönderemiyorum resim ekle butonuna basınca url sinin adresini yazın diyor yardımcı olun ne yapmam gerek

resim eklemek için;
Sitesine giriyorsunuz gözat a tıklayıp bilgisyarından resmi seçiyosun resize image diye bir bölüm var oradan resim ebatlarını 800-600 olarak ayarlayıp host it tıklıyosun çıkan url lerden baştan 2. kutucuğu(sonunda forums1yazanı)kopyalayıp yapıştırıyosun.
a.s.

ayy maşallah bebişlerimize .. anneleri ne güzel bakmışlar ..bende istiyorummmmmm...ağlıycam artık doğsun diye

allahimmmmmmmmmmmmmmmmmmm yavrulara bak yaaaaaaaaa
gamze saclarini alcam ben bunun ya masallah supanallah nazar degmesin allahim yaaaaaaaaaaaa ay icim bi kipir kipir oluyor gorunce bunlari yiyesim geldi vallaha ay ay ay ay sırnaşık şey

kiz zinedila seninkide cok seker yaws
nasil yatmis o oyle allahim bunun da cok saci var masallah supanallah
ay benim kizin saci var mi acaba ben cok severim saclilari yawsssssss
ayyyyyyyyyyy:dance:

kızlar bayıldım bebişlere , ne tatlılar maaşallah .. Allahım nazarlardan korusun .. :nazar: Şeniz

X