- Konu Sahibi melike ve masalxix
- #1.101
bende bir akisilik olmazsa nisan annesi olacağım.20 haftalık hamileyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kızlar,
neler yapıyorsunuz?
selam kızlar..
arkadaşlar berbat bir durumdayım cuma günü ayrıntılı ultrasonum vardı ve incelemede bebeğimin beyninde 2 adet yan yana koroid pleksus kisti belirlendi 8.4mm ve 7.2mm boyutlarında. bunun dışında diğer bütün organlarında ve herhangi bir yerinde bir anomaliye rastlanmadı hatta normal haftasından 8 gün ileride gelişiminin çok güzel olduğunu söyledi. doktorum bu kistler tek başına bir anlam ifade etmez bunun yanıda başka problemler olsaydı sorun olurdu dedi büyük ihtimalle doğuma kadar kaybolacak dedi ama benim içim yinede rahat değil varmı böyle bir durumla karşılaşan.
Hic korkmayin, herkes nasil doguruyorsa bizde öyle dogurcagiz insallah. Biraz aci olcak ama dogduktan sonra hepsini unutcagiz. ( bende korkiyorum :) .....
Dün bebegimin besigini kurduk. O kadar güzel oldukki, esimle beraber hep besige bakip hayal ettik...Insallah bebegimizi oraya yatircagiz.......yakinda
selam kızlar..
arkadaşlar berbat bir durumdayım cuma günü ayrıntılı ultrasonum vardı ve incelemede bebeğimin beyninde 2 adet yan yana koroid pleksus kisti belirlendi 8.4mm ve 7.2mm boyutlarında. bunun dışında diğer bütün organlarında ve herhangi bir yerinde bir anomaliye rastlanmadı hatta normal haftasından 8 gün ileride gelişiminin çok güzel olduğunu söyledi. doktorum bu kistler tek başına bir anlam ifade etmez bunun yanıda başka problemler olsaydı sorun olurdu dedi büyük ihtimalle doğuma kadar kaybolacak dedi ama benim içim yinede rahat değil varmı böyle bir durumla karşılaşan.
bu arada mine hayirli olsun besiginiz insallah güle güle yatirirsiniz bebeginizi canim