• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

Arkadaşlar bende doğumdan korkmaya başladım. İnternette kendimi doğum sayfayarını okurken buluyorum çoğu zaman. Sağlıkla kurtarsın Allah hepimizi...

Hic korkmayin, herkes nasil doguruyorsa bizde öyle dogurcagiz insallah. Biraz aci olcak ama dogduktan sonra hepsini unutcagiz. ( bende korkiyorum :) .....
Dün bebegimin besigini kurduk. O kadar güzel oldukki, esimle beraber hep besige bakip hayal ettik...Insallah bebegimizi oraya yatircagiz.......yakinda

Günaydın kızlar,
nasılsınız?Oğlum büyüdükçe tekmelerin de şiddeti artıyor.Onu hissedebilmek ne kadar da güzel bir duyguymuş.çok mutluyum:nazar:hepinize sevgiler.

selam kızlar..
arkadaşlar berbat bir durumdayım cuma günü ayrıntılı ultrasonum vardı ve incelemede bebeğimin beyninde 2 adet yan yana koroid pleksus kisti belirlendi 8.4mm ve 7.2mm boyutlarında. bunun dışında diğer bütün organlarında ve herhangi bir yerinde bir anomaliye rastlanmadı hatta normal haftasından 8 gün ileride gelişiminin çok güzel olduğunu söyledi. doktorum bu kistler tek başına bir anlam ifade etmez bunun yanıda başka problemler olsaydı sorun olurdu dedi büyük ihtimalle doğuma kadar kaybolacak dedi ama benim içim yinede rahat değil varmı böyle bir durumla karşılaşan.

selam kızlar..
arkadaşlar berbat bir durumdayım cuma günü ayrıntılı ultrasonum vardı ve incelemede bebeğimin beyninde 2 adet yan yana koroid pleksus kisti belirlendi 8.4mm ve 7.2mm boyutlarında. bunun dışında diğer bütün organlarında ve herhangi bir yerinde bir anomaliye rastlanmadı hatta normal haftasından 8 gün ileride gelişiminin çok güzel olduğunu söyledi. doktorum bu kistler tek başına bir anlam ifade etmez bunun yanıda başka problemler olsaydı sorun olurdu dedi büyük ihtimalle doğuma kadar kaybolacak dedi ama benim içim yinede rahat değil varmı böyle bir durumla karşılaşan.

canim hemen endiseye kapilma bazen oluyormus öyle ama doguma kadar kayboluyormus daha önce duymustum insallah kötü bir sey degildir.

Hic korkmayin, herkes nasil doguruyorsa bizde öyle dogurcagiz insallah. Biraz aci olcak ama dogduktan sonra hepsini unutcagiz. ( bende korkiyorum :) .....
Dün bebegimin besigini kurduk. O kadar güzel oldukki, esimle beraber hep besige bakip hayal ettik...Insallah bebegimizi oraya yatircagiz.......yakinda

bu arada mine hayirli olsun besiginiz insallah güle güle yatirirsiniz bebeginizi canim

selam kızlar..

canım hiç endişelenme o kstler kendi kendine kayboluyor,
bizimle aynı dönemlerde hamile olan bir arkadaşıma da var demişlerdi,son gittiği kontrolde geçmiş dediler,
içini ferah tut ve dua et

selam doğumdan çok korkuyorum.20 haftalık hamişim bende :)
oğluma isim arıyorum güzel değişik isimler varsa bilen yazarsanız sevinirm .
yaa bana cevap yazın.

genelde herkes korkuyor zaten:)) ama mantikli düsününce insan bir seyi kafasinda ne kadar kötü düsündü o kadar kötü oluyor bende korkumu söyle hafifletiyorum dünyada bu kadar kadin dogum yapabiliyorsa bende yaparim,hem bebegini düsündükcede korkun hafifliyor o anin hayalini kurmak insani rahatlatiyor

bu arada mine hayirli olsun besiginiz insallah güle güle yatirirsiniz bebeginizi canim

saol canim sen isim buldunmu kizina...ben daha bisey bulamadim. Ya bisey komigime gidiyor. Ben portakal yedikce bebegim bi oyniyorki, tepmelerini görmekte hic zorluk cekmiyorum. Tuhafima gidiyor....ama hosumada gidiyor bebisimi görmem.....:teytey:

Back