- Konu Sahibi melike ve masalxix
-
- #1.041
arkadaşlar bende bazen kasıklarıma iğne batması gibi ağrlar oluyor. Sanki iğneyi batırıp çekiyorlar, 2-3 saniye kadar sürüyor. Sizde de böyle veya buna benzer ağrılar oluyormu???
selam kizlar bende sali günü doktora gidecem...bakalim insallah hayirli haberlerle geri dönerim. Cok heyecanliyi...sirayla dogum yapacagiz bakalim nasil olcak....hemen günler gecsinde bebisimize kucagimiza alalim...hayirlisiyla...
arkadaşlar bugün belim çok ağrıyor, kendimi hiç yormadım ama neden ağrıyor acaba??? Sizde de oluyormu?
selam kizlar bende sali günü doktora gidecem...bakalim insallah hayirli haberlerle geri dönerim. Cok heyecanliyi...sirayla dogum yapacagiz bakalim nasil olcak....hemen günler gecsinde bebisimize kucagimiza alalim...hayirlisiyla...
kızlar acil sorum var.Ben 20 haftalık hamileyim.Geçen bir hafta boyunca moralim cok bozuktu ve bas ve dis agrılarım vardı.1.gün 2 tane katarin fort içtim.2.gün 2 novalgin 1 apranax fort içtim.Sonraki gün tremac ve xefo içtim.Bir zararı oldumu diye merak ediyorum bilgisi olan varmı dr ultrasonda baktı kalp atışı normaldi ama hareket cok azdı.Bisey olucağını zannetmem dedi artık içme dedi cevrenizde ilaç yüzünden düşük yapan varmı bu haftalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?