• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

yaaa ben de çok merak ediyorummmm
daha nerdeyse 1 ay var nasıl geçecek zaman zuzumm yaaa
ewet yaaa. ben bu ay sonu tekrar gideceğim kısmetse o zaman kesin belli olur ama bakalım gösterecekmi bizimkisi inş. gösterirde görürüz bizde aman sağlıklı hayırlı evlat olsunlarda cinsiyeti önemli değil değilmi canım.

selam herkese, coktan beri giremedim....benimde bi kizim olcak Allah izin verirse....Persembe günü saat 10 da büyük kontrol var. ya su alincak yada esten hücre....bebegimin kalbi delikmis dediler....yasama sansi varmi diye bakcaklar...hayirlisi neyse o olsun....neyse insallah siz iyisinizdir....

mine 34 canım geçmiş olsun, inşallah herşey düzelir ve bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Kalbin delik olduğunu nasıl anladılar, ultrasonda mı anlaşıldı canım??? İçini ferah tutmaya çalış...

selam herkese, coktan beri giremedim....benimde bi kizim olcak Allah izin verirse....Persembe günü saat 10 da büyük kontrol var. ya su alincak yada esten hücre....bebegimin kalbi delikmis dediler....yasama sansi varmi diye bakcaklar...hayirlisi neyse o olsun....neyse insallah siz iyisinizdir....

minecim
sen üzme kendini bütün dualarımız seninle
iyi haberlerle geleceksin....

Minecim,umarım bütün sonuçlar güzel çıkar canım.senin için dua edicem.sen de moralini yüksek tut.sevgiler..

minecim içini ferah tut canım dua et bol bol allah kızını sağlıkla hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inş. bizleride haberdar et canım durumundan dualarımız seninle.

cok saolun hepnizden Allah razi olsun...cok kötü günler geciriyorum...bakalim nasil sonus alcam....Allah bunlari düsmanima bile vermesim. Kalbi delik oldugunuu ultrasonda gördüler. Kapaklar ayrik dediler...Allah ne verdiyse amena demekten bisey diyemiyorum...ama hep o rüya geliyor aklima. 2 ay önce rüyamda arabadayim ve arkada kiz bebegi var...cok tatliydi...hala yüzünü hatirliyorum...sonra siyah eller bebege uzanmaya basladi...cok korktum...demekki bunun icinmis....Allah dua ediyorum...bana yol göstersin bebegime saglik versin...hic bisey düsünemiyorum ruh gibiyim...üzülme diyorlar bana elde degil...daha cok gencsin diyorlar...cocugu aldir diyorlar...ya bidaha olmasa...önceden bebegim olmiyor diye agliyordum simdi bunun icin...ne zormus Anne olmak.....O kadar karsiydimki bebek aldirmaya...simdi benim basima geldi...hic anlamazdim kadinlari bebek saglikli oldugu halde aldiranlara bakamam diyenlere...is hayatim daha önemli diyenlere...Allah onlari bildigi gibi yapsin...ama ben simdi napim...bebek dogduktan sonra yasama sansi yoksa aldir dediler bana...onu görceksin sevceksin sonra ölürse cok zor olur diyorlar bana...o kadar kötüyümki...caresiz icindeyim....tek istedigim bebegimi saglikli kucagima almak....neyse basinizi agrittim...

ben hic düsünmezdim bunlari yasayacagima...insan gördügü zaman cektigi zaman anliyor...

Insallah siz hayirli haberler verirsiniz....benim icin ne olur dua edin....

Minecim,yazdıklarını okuduktan sonra kendime cok kızdım.Benim 8 yasında bir kızım var.Bu ikinci hamileliğim 4 aylık oldum ve her hafta ultrasona girdim cinsiyetini ögrenmek için çünkü çok istedim bir oğlum olsun başta hep kız dediler ve bunaloma girdim.Gecen hafta erkek olduğu ortaya çıktı.Simdi korktum inanki ya sağlığında bişey varsa diye.İkili test yaptırmadım.Kan testlerim iyiydi.Guatr testi yaptırdım.O da negatif Allaha şükür.3'lü testimi 23 Ekim de yaptırıcam.Sana bide ne diycem benim eski patronumun 15 yasında oğlu var ve o kalbi delik doğmuş biliyorum sonra ne tedavi oldu bilmiyorum ama bence acele etme cok iyi bi dr a git herseyin çaresi var.

Canim Benim çok Geçmiş Olsun Allahin Dediği Olur Biz Sadece Dua Ederiz.allah Sana Sabir Ve Güç Versin Inşallah Basit Bişeydir.doğduktan Sonra Basit Bir Amelyatla Iyileşiverir Meleyin.kalbi Delik Doğan çok Bebek Var Yarisindan çoğu Iyi Bir Tedaviyle Iyileşiyor Güçlü Ola Ve Inancini Asla Yitirme.ne Düşünürsen O Olur Canim.pozitif Düşün Moral Herşeyin Ilaci

herkese merhabaaa.birkaç gündür diremedimm.minee yazdıklarını okuyunca dondumm.canım yaaa.baştan beri hep üzüldün ama inşallah sonuç iyi olurrr dualarımdasın canımm.allah herşeyin hayırlısını verir.allah yardımcın olsunn.

Arkadaşlar her test yüzde yüz doğru değildir. Cnım inşallah senin de ii olur. Cinsiyet 4. ayda belli olur mu Allah önce sağlık verr inşallah ilk bebeğim ama meraktan ölüorum. En son gördüğümde parmağını emiyordu daha şimdiden obur olacak galiba.:)

günaydın kızlar,nasılsınız?
koalayim çok sevindim canım test sonucunun iyi çıkmasına:)10 gün sonra da benim üçlü testim var..umarım güzel sonuçlar alırız hepimiz.

Back