2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

Minecim amniyosentezden korkmana gerek yok.Benim iki arkadaşım yaptırdı.Ne bebeklerine ne kendilerine hiç bir şey olmadı.En azından işin doğrusunu öğrenirsin.Ona göre hareket edersiniz canım.%20 düşük bir ihtimal Allaha bol bol dua et İnşallah böyle bir şey yoktur.
Sevgilerimle...

saolun canlarim moral vermeniz beni daha cok sevindirdi...kafama takmamaya calisiyorum. Bugün baska bi doktora gittim o bana dediki sakin o doktorun dedigine inanma. Adamlar para kazanmak icin bu testleri yapmak istiyor diyor.. 3 aylik bebegin neyi belli olcakmista bisey diyor doktor....neyse canlar hic moralimi bozmaya caliscam..düsünmiyorum....Allahtan hep hayirlisini diliyorum....

mine bak çok güzel bir haber bu.ben geçen cuma kan idrar testi falan yaptırdım.dr.um bana ailedede zeka özürlü bebekler olduğu için(halamlarda falan var.)sana 2 li test yapmamız gerek dedi.ama ben kendimi herşeyin çoook güzel olacağına inandırdım.korkmuyorum.eğer başıma böyle birşey gelecekse gelir.üzülmemin fayda etmeyeceğini biliyorum.üstelik risk grubundayım.
pozitif düşünüp herşeyin iyi olacağına inandırdım kendimi.sende böyle yap canım.rabbim hakkımızda en hayırlısını verir.
allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizeee.

slm kızlar uzun zamandır giremedim mine cim moralini bozma hayılısıyla Allah hepimizi tamamına erdircek bi doğsunlar hayırlısıyla burdan onları anlatıcaz birbirimize,fikir alış-verişi yapıcaz herşey güzel olucak inan...

cidelya teşekkür ederim canım.elma ye bence.çünkü mide ağrısınada yanmasındaçook iyi geliyor elma.beni de o kurtardı zaten.hem günde 7-8 tane yiyorum.tokta tutuyor.korkuyorum ben kilo almaktan.bide dr.m bana sık ve az yersen miden yanmaz demişti.inan kilodan korktuğum için her akşam değişik bir çorba yapıp çorbayla geçiştiriyotum.

ya yine sen zayıfmışın.bünyen çabuk toparlar.benim kızımın yadigarı 10 kilom vardı üstümde ama şükür geçen cumaya kadar hiçç almamıştım ama dedim ya dikkat ediyorum çünkü zaten 6.aydan sonra çok alıcazzz.

evet canım 6.aydan sonra bebek büyüdüğü için bizde daha çok alacağız.ama havalar güzelken yürüyüş yaparsan çok iyi olur.ben hergün yarım saat yapıyorum.hem doğumdan sonra daha çabuk toparlanıyor insan.

canım ben iyiyim şükür mine en son başka bir doktora gittiğini o da henüz böle birşey söylemek için bebeğin küçük olduğunu söylediğini yazmıştı.inşallah herşey yolundadır.almanyada annesinde galiba hala.
sen nasılsın yolundamı herşey

Selam arkadaslar, nasilsiniz ben iyim Allaha sükürler olsun...cok yagmur yagiyor...disariya cikamiyoruz...ben iyim, Doktorum dedigi gibi hic mi hic kafana biseycik takma...yoksa ozaman gercekten bebegine bisey olur....insallah siz iyisindiszdir....kendinize cok iyi bakin.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…