2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

herkese selamlar :)

20.haftada yapılan ileri düzey ultrason yaptıran varmı aranızda uzunmu sürüyor ?

çok uzun değil canım ama bebeğinin duruşuna da bağlı..ona göre ölçüm yapıyorlar..benim ki yüzüstü yattığı için aynı gün içinde 3 kere tekrarladık..bir türlü yüzünü dönmedi..diğer ölçümleri yaklaşık 20 dk. kadar sürdü..

kaçıncı haftalar arası yapılıyor kızlar bu ileri düey ultrason?benim bebişim daha yeni 20 hafta olmak üzere.nasıl bişey ve ne için yapıyoar merak ettim.ayy doktorum hiç bişey sölemiyo bana ben sormasamd sölemiycek
?

arkadaşlar, benim beyaz gibi, biraz şeffaf akıntım var ve karnımda batma gibi ağrı oluyor bazen. Sizde de varmı? Doktora soracağım ama daha 1 hafta var kontrole. Sizlerde de aynı şeyler oluyormu merak ediyorum....

merhaba kızlar ben yeniyim bende 14 haftalık hamileyim 2 hafta önce 1 dr kıza benziyo dedi gecen hafta erkek gibi dedi kafam karıstı sizde böyle seyler oldumu

kızlar çok kötüyüm bogazım çok acıyo..bademciklerim yok benim o yüzden faranjit oluyorum..başım çok ağrıyor..burnum tıkalı ilaç da alamıyorum..boğazım çok kuruyo önereceğini bişey var mı bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…