2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

bilirsiniz benim çok bulantım olurdu hatta hastaneye falanda yatmıştım ama geçen haftadan beridir yok normalmi bu durum bu kadar erken bitmesi

çok sevindim canım allah sağlıkla tamamına erdirir inş.
minede gelse artık güzel haberlerini alsak

ya biti ama korkuyorum bu kadar erken bitermi bişey olmaz değilmi.
bu arada midem bulanmıyor ama çok yanıyor ne yersem yiyeyim.

ben kızımda 30 kilo almıştım.9 kilosu hala üstümdeydi.şimdi almamış olmama seviniyorum.ben 10 kilodan fazla almayacağım.bugünden itibaren akşam yürüyüşlerine başlıyorum.valla ne mümükünse yapacam.sonra vermek daha zor çünküü

çok sevindim canım:teytey: ne güzel bir haber inşallah herşey yolunda gia.sder

canım güzel haberlerle gelmene çok sevindim.umarım bundan sonrada herşey yolunda gider..minenin de haberlerini bekliyoruz:)

benim 8. haftada bitti sonra hergün değil arar ara geldi. bende korkmuştum bir şey oldu diye .tüm belirtilerin yokolmamıştır herhalde ?

benim 10 hafta civarında bitti ama şimdide mide yanması başladı her yemekten sonra yanıyor tabi bunun dışında halsizlik baş dönmesi sürekli birde rahim kasılmaları bunlar da normalmiş diye biliyorum ama doğrudur inş.

bende normal olarak biliyorum canım içini ferah tut. benim bildiğim tüm belirtiler birden yokolur. göğüslerinde eski haline dönerse tehlike

merhaba kızlar;nasılsınız?
melikecim,mine en son yazısında doktordan sonra 3 hafta yokum yazmıştı.siteye de bu süre içinde giremeyecek herhalde.hepinize sevgiler...

Selam arkadaslar, ben suanda almanyada ailem gilin yanina geldim. Dün hastaneye gittim. Bana böyle bisey diyecegini hic tahmin edemezdim. Bebegim 20% down sendrum olabilirmis. Yani zihinsel özürlü..cok kötü oldum kizlar, bana böyle denildigi zaman ne yapacagimi bilemedim...ne yapim bilmiyorummm annemegile bisey diyemiyorum...üzülmerini istemiyorum...cok kötü oldum...cok agladim...Kese den su alipta cocugun sagligini detayli olarak bilmek istiyorlar..bende ondan korkiyorum...ya o igne cocuga gelirse..ya düsük olursa...of...hep o güzel günü bekliyordum...hamile olamadigim icin cok üzüliyordum...simdi cocugum saglikli gelemiyecek diye üzüliyorum...ben aldiramam bu büyük bir günah..kürtaj....bebegimin saglikli gelmesi icin dua edin...Allah askina kafayi yiyecek durumdayim...Allah kimseye vermesin....

Minecim,moralini yüksek tut lütfen canım.Amniyosentez yani keseden su alma işlemi;iyi doktorlar tarafından yapıldığında bir problem olmadığını biliyorum ben.Ayrıca bu işlem çok fazla kadına yapılıyor.benim çevremde de bu işlemi yaptıran tanıdıklarım var ve hepsininde bebeği maşallah çok iyi.canım tabiki senin için dua ederiz ama en önemlisi senin moralini çok yüksek tutman,bu işlemin yapılacağını,bebeğine zarar vermeyeceğini ve sonuçlarında çok güzel çıkacağını düşünmen.ben eminim ki zaten böyle olucak.seni çok öpüyorum canım.

minecim buna moralini bozma çok gereksiz.dr unun sana bunu söylemiş olması şarttı çünkü yaptırdığımız tüm testlerin güvenirliği sadece%60 yani zaten hepimiz %40 dowmlu bebekler taşıyoruz.allah hakkımıda ne verirse hayırlısını verir canım.lütfen moralini yüksek tut.
görüşürüz canım.

günaydın kızlar;nasılsınız?
her geçen gün daha iyi hissediyorum kendimi.yakında bu sıkıntıların hepsi geçicek diye umuyorum:)

amniyosentez tecrubeli ellerde tehlikeli değil canım zaten tehlikeside 1/200 yani çok düşük sen amniyosentezi yaptır. ama şunuda unutma bunların hepsi bir ihtimal sadece kesin hiçbirşey yok

minecim moralini bozma canım doktorun ne derse yaptır istersen başka bir doktora daha git. allah hepimize hayırlısını versin inş.dualarımız seninle canım benim

cnm benim
sana kendini üzme dicem imkansız biliyorum
ama herşey bitmiş değil
anladığım kadarıyla amniyosentez yapacaklar
sakin ol ve bol bol dua et bitanem
inşallah hayırlı haberlerini alıcaz
sen güçlü ol ki bebişin de güçlü ve sağlıklı olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…