• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

ya kızlar midem çok yanıyor..kaç gecedir uyuyamıyorum..hamilelik öncesinde de mide şikayetlerim vardı ama bu kadar değil..gavıscon kullanıyorum ama bana mısın demiyorum..oturarak uyuyamaya çalışıyorum..ama ne yesem ağzıma kadar çıkıyor..asitten boğazım tahriş oldu..siz bu tür bi durumla karşılaştınız mı ya da önereceğiniz bişey var mı?sanırım reflü oldum..

ya kızlar midem çok yanıyor..kaç gecedir uyuyamıyorum..hamilelik öncesinde de mide şikayetlerim vardı ama bu kadar değil..gavıscon kullanıyorum ama bana mısın demiyorum..oturarak uyuyamaya çalışıyorum..ama ne yesem ağzıma kadar çıkıyor..asitten boğazım tahriş oldu..siz bu tür bi durumla karşılaştınız mı ya da önereceğiniz bişey var mı?sanırım reflü oldum..

canım merhaba.bende de oluyor ama ben ne yesem hemen arkasından bir elma yiyorum.çok iyi geliyor.sende dene.geçmiş olsunn.

slm kızlar bende 22 şubatta doğum yapacağım ama erkek bebişler biraz geç gelirmiş acaba marta sarkarmı diyorum .balık olacak oğluşum.şimdilik sağlığı iyi.bakalım allahım sağ salim kucamızıa almayaı nasip etsin bebişleri

slm canım bende antalya merkezdeyım çallıda oturuyorum sen nerdesın benımde ilk bebişim olcak inşallah allah nasıp edersea.s.

altınkumda oturuyorum ben canım,sen çalışıyor musun?ben ilk doğumumdan sonra ücretsiz izne ayrıldım 1sene,şuanda bebeğim 10 aylık oldu.ayrıca 3 aylık hamileyim hala inanamıyorum.ama iyiki de böyle oldu herşeyin hayırlısı.görüşmek üzere...

herkese selam güzel
h.gif
a.gif
m.gif
i.gif
s.gif
l.gif
e.gif
r.gif

kızlar bende yaptırdım testlerimi herşey normal çok şükür doktor ense kalınlığına burun kemiğine baktı kan testleri de normal çıktı çok şükür herkesin güzel haberlerini alırız inş.

selam arkadaslar...bugün doktora gittim. Benim 3 günden beri kahverengi leke geliyor...azar azar...Bu sabah doktora gittim. Evet kanaman var dedi ama cok hafif...dinlenmen lazim bol bol yat dedi agir is yapma dedi...

Bi sevincli haberim var ama...doktora ensesini ölcmesini istedik...2,8 mm di.. :) Bebeginde hic bir sey yok dedi. Hersey normal dedi. Niye sana öyle demisler dedi. Bugün ilk defa kalp atisini dinledim...cok güzel di. Allahim böyle güzel güzel haberler aldikca cok seviniyorum...

Back