2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

selam kızlar;
neler yaptınız bugün?ben güne bulantıyla başladım öğlene kadar sürdü ama şimdi iyiyim.pek birşey yiyemedim.zaten hamile kaldığımdan beri hiç düzgün yemek yiyemiyorum allahtan bebişim etkilenmiyormuş:)

cnm benim
kaderimiz bu bi süre daha çekicez
ben de her sabah çıkarıyorumm

selam hamisler, nasilsiniz? Ben iyim Allaha sükürler olsun...yarin doktora gidecem, insallah hayirli haberler verirler...Ben yarindan sonra 3 hafta yokum...Allaha emanet olun...Kendize iyi bakin...gerci bugün daha burdayim :)

cok iyi geciyor iremcim...bebisim kocaman olmus...bidaki gelmemde 16 haftalik olcam...ne güzel bi duygu belki o zaman cinsiyetini de ögrenmis olurum...saglikli olsunda gerisi ... 3 hafta esimden ayri kalcam.o türkiyeye gidecek ben almanyaya. Artik bebisimle beraber asker gibi safak saycagiz... :) Sen nasilsin? sende nasil geciyor hamislik...ha bak bide 100 günlere indim...ne güzel demi :)

saka dedim kiz...alamamki zaten pahalidir...11:14 test yapcaklar..insallah hayirli haberler söylerler :)
koalayim...az kaldi benim randevum saat 10.45 te...
yani tam 23 saat sonra..... :)

hosgeldin zuzum.....nasilsin?

Koalayim....biraz sonra banyo yapacam...banyoyu yapmayi cok seviyordum...ama simdik banyodan ciktigim zaman bi acaip oliyorum...tansiyon düsüyor...hemen yataga gidiyorum....

selam kızlar,nasılsınız?
ben de 2 gündür mide bulantıları başladı,berbat oluyorum.konuştuğum bazı insanlar bizim 9 ay sürdü deyince öyle kötü oluyorum ki umarım en kısa sürede biter:)

minecim;
haftaya cuma günü de ben ikili test olucam.aslında internetten birçok şey okudum tabi ama sen birebir yaşayacak biri olarak neler yapıldığını ayrıntılı anlatırsan çok sevinirim canım.umarım tüm sonuçların çok güzel çıkar..sevgiler.

ewet canım hiç unutmuyorum o günleri rabbim inş. listedeki diğer arkadaşlarada nasip eder. canım 2 hafta öncesine kadar felaket bulantım oluyordu iştahsızlık falan bu haftalarda iyim erken bitti bulantılar ama halsizlik var çok fazla ama olsun bebişlerimiz sağlıklı olsunlarda razıyız bunlara değilmi.
benim böyle işte senin nasıl gidiyor canım. sen yolu yarılamışsın bile. allah sağlıkla kucaklarımıza almamızı nasip etsin inş.

kızlarrrr herkese selammmm

doktordan geliyorumm.dr.miniğimin çook iyi olduğunu,tehlikemin henüz bitmediğini,ama böle giderse iyi olacağını söylediii.hiç kilo almamışım
çoook mutluyum kızlar yaaa
minede iyidir inşallahhhh

hepinizi öpüyorumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…