• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

yumurta pisirdiyin zaman böyle sulu olmamasina dikkat etmen gerekiyormus. Et kestikten sonra yada sebzeleri yikadiktan sonra ellerini sabunla yikicakmisin, kaynatilmamis süt icmicekmisin, cocuk parkina gittiginde kuma ellini sürdüysen ellerini yikiyacakmisin kestigin bicaklari iyice yikikacakmisin. bu kadar yaziyor canim...

sağol minecim
kızlar çay içebiliyor muyuz?

selam arkadaşlar bende hamileyim 15 gün önce öğrendim hamile olduğumu bugün 15:30da doktor randevum var inşallah keseyi görürüm lütfen benim için dua edin bi sorun çıkmasın.

slm kızlar ben bugün cok heycanlıyım dr. randevum var uzun bir aradan sonra miniğimi göreceğim inşallah. Çok merak ediyorum inşallah bir aksilikle karşılaşmayız.

alcam bidakinde, bide hic bisey yapasim yok, ya nasil söylim, esim o kadar üzerime düsüyirki, öpiyor ben gelmesin diye bakiyorum ama söylemeye cesaret edemiyorum cok tuhaf oldum ben su 2 günde...

gezerim canim minigim iyi olsunda baska bisey istemiyorum. Esime cok aciyorum, herseyi ugrasiyor...bugün arkadaslarla toplandik, karnimin ciktigini söylediler, hacan dedim daha 2 aylik, kilo almadim ama ayni kilodayim...ama bi gün sisecek...ne güzel olcak.

Back