• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

selam kizlar, moralim bozuk, neden bu kavgalar olur akraba ici...herkes bi etrafa cekildi...akrabalar ikiye ayrildi....hamilegim ama yüregim buruk..

canım benim dönem dönem olur böyle aile arası kırılganlıklar insan ister istemez etkileniyor tabi ama sen sakın moralini bozma üzülme şu dönem sadece kendini düşün içindeki meleğini düşün...a.s

cok sagolun koalayim ve ömrüm, ama kafaya takmamak olmuyor.......neyse ama bugün iyim Allaha sükürler olsun. Bugün doktorda randevum var...bebisimi görmege gidecegiz...insallah herseyi iyidir...

koalayim ben 9 haftadayim ama ne bulantim oldu...nede baska bisey...simdiye kadar nasilsam öyleyim...birazda onun icin korkiyorum...ama hakkimizda hayirlisi...herkesin hamileligi degisik geciyormus...

koalayim ben 9 haftadayim ama ne bulantim oldu...nede baska bisey...simdiye kadar nasilsam öyleyim...birazda onun icin korkiyorum...ama hakkimizda hayirlisi...herkesin hamileligi degisik geciyormus...

cnm benim ben bi de daha bebişi de göremedim
o yüzden içim çok kötü
bi de düşük yaptım ya daha önce çok korkuyorum
dr a erken de gitmek istemiyorum
çünkü küçük diye göremicek ben iyice panik yapıcam bu sefer

cnm benim ben bi de daha bebişi de göremedim
o yüzden içim çok kötü
bi de düşük yaptım ya daha önce çok korkuyorum
dr a erken de gitmek istemiyorum
çünkü küçük diye göremicek ben iyice panik yapıcam bu sefer

adet olmadiysan ve test positif ciktiysa korkma Şeniz
insallah günler hemencicik gecerde sende görürsün bebisini
düsük yaptigini bilmiyordum ama korkma insallah bisey yoktur...
benimde ilk gittigimde göremedim...bendede bi korku var ama Allah ne nasip ederse o olur...bisey yapamayiz...hakkimizda hayirlisi ama moralimi bozmicam :teytey::dance: sende bozma:1hug:a.s.

ben 30.07. adet olmam gerekiyordu....07.08 de kadin dokturuna gittim.
yani 9 gün sonra ama sagolsun doktorum cok iyi....cok iyi ilgileniyor...ama cok kücük 1 nokta görmüstüm...ama doktorum dediki daha gözükmedi diye 9 haftalik olunca daha belirgin olur diye..insallah görürürüm hamile olan arkadaslarim sizlaniyor agliyor...yok midem bulaniyor...felan filan...bende hevesleniyorum her sabah kalktigimda midem bulansa diye bekliyorum...bana gülüyorlar...of bi öglen olsada hemencicik görsem hayirlisiyla

ben 30.07. adet olmam gerekiyordu....07.08 de kadin dokturuna gittim.
yani 9 gün sonra ama sagolsun doktorum cok iyi....cok iyi ilgileniyor...ama cok kücük 1 nokta görmüstüm...ama doktorum dediki daha gözükmedi diye 9 haftalik olunca daha belirgin olur diye..insallah görürürüm hamile olan arkadaslarim sizlaniyor agliyor...yok midem bulaniyor...felan filan...bende hevesleniyorum her sabah kalktigimda midem bulansa diye bekliyorum...bana gülüyorlar...of bi öglen olsada hemencicik görsem hayirlisiyla

birşey kalmadı minecim ya
dayan az daha
göreceksin bebişini
ben de hafta sonu gidiyim diyorum inşallah görürüm ben de...

merhaba kızlar;
birkaç gündür nete giremiyordum çünkü midem felaket durumda..şimdide 1 haftalığına annemle yazlığa gidiyorum değişiklik iyi gelir diye.sürekli evde yatınca kötü oluyor insan.haftaya görüşmek üzere.hepinize sevgiler.

Back