• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2008 şubat,mart,nisanda doğum yapacaklar buraya

iyi olmaya çalışıyorum yemek sonraları biraz bulantılarım oluyor hemen uzanıyorum bi müddeet o zaman iyi geliyor,sen hangi vitaminleri kullanıyorsun?

geçmiş olsun iremcim,bende bugün bulantıdan doğru düzgün bişey yiyemedim üstelik halsizim Allah yardımcımız olsun.bide ben yalnızım buralarda ailemden uzağım çok kötü durum offf.

kızlar bugun cok kotu bır bel agrısı gırdı bana iş yerındeyken çok fena olmusum nerdeyse baygınlık gecırmısım allahtan yalnız degıldım arkadsım yanımdaydı kendıme gelınce hemen dr gıttık çok şukur bebekle ılgılı bır durum yok bebıs gayet iyi ama ben çok korktum hala çok kotu bel agrısı cekıyorum:çok üzgünüm:

canım,çok geçmiş olsun.bebişinin iyi olmasına sevindim.kendine çok dikkat et ve üzülme:)

kızlar,bu dönemlerimizde çok konuşamıyoruz.Çünkü ağrılar,bulantılar,başdönmeleri derken zor günler geçiriyoruz.Ama çok kısa zamanda bol bol ve güzel şeylerden konuşucaz.Allah şu günlerde hepimizin yardımcısı olsun.hepinize sevgiler..

Back