Canım ya niye nisanda anne olamayacakmışsın ki? :1shok: Önyargı bizi bitirir. Bak doğan heryeni gün yepyeni umutlarla başlıyor. Bu ay yine deniyeceğiz kısmetse olacak, olmasa da yolumuzdan ayrılmayacağız inşallah. Son yazdığın cümleyi edit seçeneğinden sil bence, senin gibi umut dolu arkadaşıma hiç yakışmadı bu cümle, sen beni yola getirensin a.s., lütfen pes etme. Hadi gülümse a.s ve sil şu cümleyi naniknanik.
bugün de bir belirti yok,reglim gelmeyecekmiş gibi geliyo.Ama tabi çok ümitlenmiyorum.Sonra hayal kırıklığına uğramak da var.Hayırlısı neyse o olsun.Bu arada çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı dün.Allah kolaylıkla kurtardı.4 saat sancı çekmiş,20 dk da doğurmuş.Allah isteyen herkese bir bebiş nasip etsin,hamilelere de kolaylıkla kurtulmak nasip etsin AMİN.Biraz tuhafım dünden beri.Üzülüyormuyum seviniyormuyum bilemedim.
merb arkadaşlar ben ocak hamişiyim adet günümde idrar testi yaptım evde hemen çıktı iki çizgi tabi:)))
Benim göğüslerim çok sızlamıştı bide lekelenme olmuştu hemen anladım işallah Allah gönlünüze göre versin.Umarım Allah bu güzel duyguyu isteyen herkese yaşasın.
Bugun Kankam Meryem den spermin rahimde 3 gün yaşadığını duydum.. O na da doktoru söylemiş,ovülü bir iki gün kaçırsak bile yine de içerilerde bir yerde bekleyen spermlerin olduğunu bilmek rahatlatıcı geldı bana.. Tabi herşey yolundaysa,bilmediğimiz bir problemimiz yoksa.. ve de en önemlisi bebeğimizin olmasının vakti gelmişse..
Bir de ayaklarınızı kaldırabildiğiniz akdar yukarı kaldırın,bu konuda eşinizden de yardım isteyin,inanın işinize çok yarayacaktır,özellikle de spermlerın ziyan olmadan ulaşması adına..
Umarım nisan ayı içimizden birilerinin "bebeğinin gelme vaktinin" denk geldiği ay dır..
Biz takımımızı terketmeyiz dimi ya arkadaşım he he a.s
arkadaşlar ben de martta müjdeyi verebilirim diye bişey yazmamıştım. Adetime 2 gün var bugün test yaptım sabah idrarda, şu fortel denen erken gebelik testi. Ama 2. çizgi yok n eyazık ki. Sol kasığım kaç günlerdir ağrıyor. Heralde ben de nisan ayına kaldım.((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?