Bu ay belirti yok diye yazmıştım ama 3 gün geçti daha adet olamadım.Bende bugün idrar testi yaptım.Sonuç tabi ki negatif .Ama adette olamadım.Bir kaç gün daha bekleyip yeniden test yapıcam.Sonucu sizlere bildiririm.
Listemize katılmak ister misiniz? Sadece istekle mi kalıcak? sengözlerimebaksanab
Canlarım ben listedeki yerimi garantiledim, bugün adetim başladı. Hepinize dua ediyorum. Hastanın duası kabul olurmuş. Tüm eşinden ve bebişinden ayrılar hayırlısıyla kavuşur İnşallah.
CANIM İNŞALLAH REGL OLMAZSIN.İNŞALLAH BU AY HAMİLESİNDİR.HEPİNİZE HEPİMİZE DUA EDİYORUM.DİLEYEN HERKESİ ALLAHIM ANNE ETAİN.
Kizlar, hala adetim olmadigim icin umutluydum ama atesim dusmus. Bugun yarin adet olucagim anlamina geliyor bu. Ben nisan anneside degilim bence ama neyse.
canım bende sendenim bugün adet oldum nisana beraber hamiş kalırız okyerimsenibenbu ay Rabbim bizi anne yapmadıysa bi bildiği şüphesiz vardır boşuna senin her şer gördüğünde bilmediğin ne hayırlar vardır denilmemiştir şimdi biz hamiş kalmayınca üzülüyoruz ama bundada bir hayır aramamız gerekiyoryerimseniben
ya bunu bende çok istiyorum.allah hepimize hayırlısını nasip etsin.ya sizlere bi sorum olacak ,benim yumurtlama dönemim dün sona erdi bi süredir tumurtalıklarımda ağrı var yarın doktora gidicem.eğer hamileysem yarın belli olurmu sizce .çok erken çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?