- 26 Şubat 2008
- 3.621
- 6
Kızlar bugün 5 Mart 2008 ve 24 süper duacımız var. 5 günde güzel bir topluluğumuz oldu. Belki benim gibi bazılarımız da günlük hayatta çevremizden bu konuyu saklıyoruz, içten içe istesek de daha bebiş yapmaya zaman yok, çok erken falan diyoruz, dolayısıyla en yakın çevremizden bile dua isteyemiyoruz. Burada birbirini hiç tanımayan bizler, hiçbir karşılık beklemeden en özel isteğimiz için birbirimize dualar edip deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Bana göre dünyada sadece iki çeşit insan vardır, biri iyi insan, diğeri kötü insan. Arasında başka tipler olduğuna inanmıyorum ve insanları başka kategorilere koymayı da anlamsız buluyorum. Burada iyi insanlardan sadece birkaçıyız ve bizim gibi iyilerin hayırlı bebişleri olsun ki önce ülkemize sonra tüm dünyaya iyilik ve güzelliğimizi yayalım. Bana katılıyor musunuz? Bir yerde okumuştum, birşey isterken isteme amacını da belirtirsen onun olma olasılığı artarmış çünkü melekler ve tüm yaratıklar duaya "Ya Rabbi bu insanın dileğindeki falanca iyilik için onun duasını kabul et" diye eşlik edermiş. İsterseniz siz de sadece kendinizin mucize bir canlınız olacağı için değil de daha ne gibi iyilik ve güzellikler için bebiş istiyorsunuz bir düşünün. Tabi biraz karmaşık anlatmış olabilirim, umarım anlaşıldı. Niye bebişimiz olsun istiyoruz?