cevapladigin icin sag ol canim.ama o kadar oluyormu gecikme bende hic o kadar olmazdi,cokmu kafaya takmisidin,ben aslinda cok da kafaya takmadim bu ay,ne biliyim artik ne dusuneceyimi sasirdim,insallah hepimiz icin hayirlisi olur.
kızlar benide silin listeden bu gün adet oldum.ama üzülmek yok yeni bir umut yeni bir ay yeni bir sex yaşamı beni bekliyor.ooollleeeyyyyy hahahahahinş mayıs ayında bebeişime kavuşurum.yeni tarih 23 mayıs tey tey
slm canlarım nasılsınız.bayadır görüşemedik.memleketteydim amcam vefat etti.hala bebiş yok.sizler nasılsınız.hepinizi öptüm.
listeden sil derken nisn listesinden dedim kıstamam kızma silme ama beni artık mayıs listesine yaz :))
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm,dun kan testı yaptırdım,HCG değerim 402.6 çıktı,yani kaç haftalık oluyor,yardımınıza ihtiyacım var...
arkadaşlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm,dun kan testı yaptırdım,HCG değerim 402.6 çıktı,yani kaç haftalık oluyor,yardımınıza ihtiyacım var...
kızlar herkese iyi geceler ben iki yıl sonunda 23 nisanda evde sabah 7 de test taptıktan sonra cıglık attıgımda esımde uyandıgtında müjdeyı vermıs oldum allah isteyen herkese nasip etsın ben cok bekledım...
yaşasınnnnnnnnnnnn çok sevindim bitanem allah hayırlı etsin.hadi bakalım inşallah bizede uğurlu gelirsin darısı başımızaŞeniz Şeniz Şeniz