2008 Nisan ayında eşine hamiş olduğunu müjdelemek isteyenler!!!!

kızlar hamişler tebrik ediyorum sizleri Rabbim tüm isteyenler bu listedeki herekese bebek nasip eyle yarabbim... Aminnn... kızlar topluca dua edersek Rabbim sesimizi duyar inşaallah...
 
Yeni hamişler,tebrik ederim hepinizi,Allah hayırlısıyla kucağınıza almayı da nasip etsin....ben de mayıs a kaldım bu ay da:)
 
PİLLİ TEBRK EDERİM CANIM
benim evlilik yıldönümdü ogün. Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

çok teşekkür ederim Allah herkese nasip etsin.Bu arada evliliğinde nice mutlu yılları kutlamak dileğiyle nice senelere....
 
Selam kizlar, yeni hamislerimize tebrikler. Ins. saglikla hayirli evlatlara sahip olursunuz.

Adeti gelenler lutfen uzulmeyin, hakkinizda hayirli olan bu ise buna aksine sevinmek gerekir. En hayirli zamanda ins. bebislerimize kavusuruz.

Bende bu aralar bayagi yogunum, finaller, sunumlar vs. Esimde cok vakit kaybetmemi istemiyo nette, o yuzden pek giremiyorum.

Nesemesecim, benim dusundugum baslik su: En hayirli zamani bekleyen anne adaylari (Nisan, mayis, haziran her ne zaman ise..) Boylece her ay baslik degismez, hemde dogru bir baslik olur bence :)
 
Yeni hamişleri tebrik ediyorum.Benim adetiminde biteceği yok galiba bu ay.İyice adetim düzensizleşti.Bebekim bencede her ay değiştirmeye gerek yok ismini,söylediğin başlık güzel.Eğer arkadaşlarda beğenirse...
 
yeniden selamm kızlarr aradaa giriyorumm çünkü psikolojik olarakk çok etkileniyorumm biraz bebek düşüncesndenn uzaklaşmak istedimm bu arada hamişlerimizde artmış maşallahh hepinizii öptümmm fıstıklrr
 
hamiş arkadaşlar sizleri tbrik ederim:nazar: ben bugün evde test yaptım ve negatif çıktı herzamanki gibi cuma günü adet günüm hiç bir belirtim yok. aama pazar günü pembe bir akıntı oldu dün akşam kesildi ne oluyor anlamıyorum yaa:sm_confused: artık umudumda kalmadı beklicem inşallah zamananında gelir adetimde bari o konuda sorun yaşamak istemiyorum:çok üzgünüm:
 
Kızlar hepimizde bir durgunluk var galiba, canımız bişi yapmak istemiyor. Ben de akşam sabahlara kadar ders çalıştım, şimdi felaket uykum var. Herkese iyi geceler..
 
gunaydin kizlar.:teytey::teytey::teytey:kizlar benim adetim gecikeli 10gune yakin oldu,ama hala hic bir sey yok,agrim falan da yok,ne bu ben bir sey anlamadim,test yapdim sabah neqatif cikti.testde hamilelik kac gunde belli oluyor,bilen varsa yardimci olsun lutfen.hepinizi kocaman opuyoruma.s.a.s.a.s.kendinize iyi bakin ve hic bir seyi kafaya takmayin:teytey::teytey::teytey:
 
Fidan canım geçen ay benimde senin gibiydi tam 17 gün gecikti.3 defa idrarda baktım ama hamiş değilim.Daha önceki aylar düzenliydi o nedenle doktorum adet düzenleyiciye gerek olmadığını söyledi.Bence gelmemesinin sebebi kendimizi hamişliğe şartlandırmamız.Bu ayda hamiş değilim ama zamanında geldi.O nedenle kendini rahat bırak adetin kısa zamanda gelecektir canım.Ama inşallah benimki gibi değildir de hamişsindir.
 
cevapladigin icin sag ol canim.ama o kadar oluyormu gecikme bende hic o kadar olmazdi,cokmu kafaya takmisidin,ben aslinda cok da kafaya takmadim bu ay,ne biliyim artik ne dusuneceyimi sasirdim,insallah hepimiz icin hayirlisi olur.
 
merhaba listeye benide ekleyebilir misiniz. Adet düzensizliğim var ama yinede mu ay çok umutluyum. Adet belirtilerini bu ay gebelik belirtisi olarak algılıyorum. inş. yüzümüz güler
 
:eek:klava::eek:klava::eek:klava:bak yine nesecim kizacak.o yuzden onun adindan ben soyleyim bu listeden yalniz anne oldukdan sonra cikacagiz,dogrumu soyledim nesecim:uhm:insallah en kisa zamanda anne olursun balsurat:emir_bebek:

Bitanesin FidanAzericim, kesinlikle aynı şeyi diyecektim. Ben de adet oldum, nolcek dünyanın sonu değil ya, gezicez, eğlenicez, mutlu olup çevremizdekileri mutlu edicez inşallah. Hadi bugün bayram ve tatil biraz kafayı dağıtalım, çılgınlık yapalım. Hepinizi çok seviyorum kızlar, kocamannnnnn öpüyorummmmm..
 
canım benı lısteden cıkarırsın adet oldum

canım sen neden çıkmayı düşünüyorsun... adetin düzenli bence bunada sevinmelisin mayıs da olur inşallah önümüzde zaman çok bende heran adet olucakmıyım diye düşünüyorum hamişmiyim değilmiyim diye de bekliyorum ama inan değilsem düzenim bozulmasın insan daha da sitres yapıyor ozaman:1hug:
 
Bitanesin FidanAzericim, kesinlikle aynı şeyi diyecektim. Ben de adet oldum, nolcek dünyanın sonu değil ya, gezicez, eğlenicez, mutlu olup çevremizdekileri mutlu edicez inşallah. Hadi bugün bayram ve tatil biraz kafayı dağıtalım, çılgınlık yapalım. Hepinizi çok seviyorum kızlar, kocamannnnnn öpüyorummmmm..

haklısın canım kafamızı rahat tutmalıyız ama işte bende normalde rahatım bir sorun olmuyor ama adet günüm yaklaşıp geldiği zaman beni bir sitres sarıyor ne yalan söylieyim meraktan hiç birşeye odaklanamaıyorum:1no2: bende seni seviyorum canıma.s.
 
kızlar benide silin listeden bu gün adet oldum.ama üzülmek yok yeni bir umut yeni bir ay yeni bir sex yaşamı beni bekliyor.ooollleeeyyyyy hahahahahinş mayıs ayında bebeişime kavuşurum.yeni tarih 23 mayıs tey tey
 
X