Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar selamlar,yoğunluktan yazamıyor ben de,işim epeyi ağır maalesef ama dün adet olmam gerekiyordu hala bişi gelmedi,antibiyotik kullandığım için geciktirmiş olabilir diye düşünüyorum,siz ne dersiniz?
neden karamsar düşünüyorsun ki belki hamişsindir ama antibiyotik kullanıp korunmamışsın umarım bir sorun yaşamazsın bağzı ilaçların gecikme yaşatsa bile adet belirtilerini hissettirmesine engel olmadığını biliyorum belirtiler çok önemli umarım hamişsin dir a.s.
İnşallah canım ya,geçen hafta doktora gittim,iltihap varmış biraz,onun için antibiyotik verdi,adet belirtilerim var ama bakalım bir kac gün daha bekleyeyim ondan sonra test yaparım.her ay hayal kırıklığına uğradığımız için bu sefer soldan yaklaşıyorum psikolojik olarak:))
geçmiş olsuna.s. hiç sıkma canını 2 ay önce bende iltihap nedeniyle ilaç kullandım.. ama hala içim rahat değil bu ay da olmazsa yeniden gitmeyi düşünüyorum. allah bize sabır versin gerçekten beklemek kadar zor birşey yok. Her ay hüsrana uğramak zor umut ediyorsun ama olmuyor herşeyin haırlısını versin allah bizlere olur bugünlerimize güler geçeriz inşallah :teselli:
Kızlar ben size bunu çok önceleri yazmıştım galiba gözden kaçmış. http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=2211777#post2211777 bakabilirsiniz. Ayrıca bu ilişkiden sonra değil ilişki esnasında olmalı çünkü sperm yumurtaya 1,5 saniyede ulaşıyor. Rahatlama tam bu zamanlarda olmalı yani eşler birlikte rahatlamalı. Zor ama imkansız değil. Biraz da onlar fedakarlık yapsın canım. Bebiş için hep biz mi uğraşıcaz. Dediğiniz gibi ilişkiden sonra olsaydı iş işten geçmiş olurdu, herkes varacağı yere çoktan varıyor zaten. Yolun ph'ını, sillerin hareketini,..vb herşeyi bizim de olaya dahil olmamız kolaylaştırıyor.
Kızlar benim adetim hala doğru düzgü gelmiyor, 3 gündür sadece silik lekeler şeklinde. Ay delircem ya, adaçayı içemiyorum, hesaplarım altüst oldu. İşyerimde bolca kavga ediyorum, bir gelse de rahatlasam. Hayırlısı. Bebekim123 verdiğin bilgiler için çok teşekkürler. Hepimiz bu yolda duyduklarımızı, okuduklarımızı, tecrübelerimizi paylaşırsak Yaradan bizim de işlerimizi kolaylaştırır. Herkeşi çoooooooooooooooooookkkk öpüyoruuuuuummmm.
günaydın kızlar beni hamileler listesine ekleyin hamileyim:teytey::teytey::sm_cool::sm_cool: