Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
totsak cım sende çok hoşmuşsun:))
hakikaten mayıs anneleri pek güzelmişiz:)))
merhaba kızlar,nasılız bugün? bebişlrde iyi mi? gizem,funda,hazal,selma,isil,muson,casser,gülhan,yesemin,elif,rida,derya.... adını sayamadığım mayıs anneleri hepinize iyi haftasonları diliyorum...
günaydın herkese:))
gökçen iyiyiz sağol canım hazal erken uyandık nerdee bizim ki 7 de kalkmazsa günü kaçırır felan allah korusun ama babasına bıraktım ben uyudum :))
sonra kalktığımda birbirlerini yiyolardı ya o ayrı:))
funda cım seçtiği yemekler konusunda hemen pes etme aradan birkaç gün geçince yine ver olmadı bikaç gün sonra yine :)ela da tarhana yı sevmemişti kaç seferde yemedi hemde ama şimdi maşallah yiyor:))
değişik sebze çorbalarının içine irmik koymayı dene ya da farklı tahıllar koy. çok az sarmısak koyabilirsin lezzet vermesi için tel şehriye koyabilirsin.
seninde beğeneceğin lezzette olsun çorbaları yine de.
ıspanak çorbasını öğrendim yapmadım ama kısa zamanda yapacağım farklı o geldi aklıma
unu yağda kavur su koy içine kaynayınca minik doğranmış ıspanakları ekle ama çok pişirme ıspanakları bir taşım bir dene bakalım bunu aynı yöntemle karnıbaharı pişirmek içinde deneyebilirsin ama karnıbaharı iyice pişir:))
umarım işe yarar...
dene bakalım işe yarar umarım:)
kaçtı kilosu nazın ela tam 7 aylık olduğunda 9350 gramdı boyu da 70 cm idi bu ay sonu napıcak bakalım arada iştahsız arada obur bende anlamadım gitti bu kızı yaa.
ikizler burcu ne olucak nasıl anlaşıcaz bilmem:))