2008 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ebrucum bişiy sorcam siz palanlımı bebek yaptınız yani eşin çok istedimi bebiş şimdi böyle psklojisi bozuldu yada evliliğinizi anlamadan bebek olduysa belki ona üzülüyodur

Gizemcim, eşim yaş olarak şu an 35 olsa da hala çok çocuk ruhlu ve sorumluluk almaktan korkuyor..Çünkü anne babası onu hep el bebek gül bebek yetiştirmiş..Çoğu konuda zaten kayınpederim sağolsun dik kafalı ve asabi biri olduğundan onun yerine kararlar alıp uygulamış.( şimdi bana da aynını yapmaya çalışıyor ama ben 19 yaşından beri kendi kararlarını kendi alan biri olarak onu pek sallamıyorum jeyyar).Dolayısıyla eşimin hayatında çok ciddi sorumlulukları hiç olmamış, sürekli gezip eğlenmiş..Evlilik ve ev geçindirmek onun için çok büyük bir sorumluluk aslında..Birde ben ve kayınvalidem bebek konusunda çok baskı yaptık ona.Çünkü biraz daha beklesek çocukla aramızda çok büyük yaş farkları olacak..Şimdi o evliliğin sorumluluklarından korkmayı bıraktı çocuğun sorumluluğundan korkmaya başladı..Ama ona da alışacaktır eminim, insan nelere alışmıyor ki :1rolleyes:

alışacak canım alışacak:dance:
hele bi doğsun zaten seve seve yapcak o sorumlulukları hayatta en önemli şey o minik yavru olacak biz ve eşlerimiz için yarrbim sağ sağlim olsunlara göster bize o günleri
ama ben şunu anladımki bebk çok isteyen erkek de korkuyo sorumluluktan ve bebekten ve hamileleiği bizim gibi algılamıyolar
az isteyen erkek olarak eşinin davranışarı diğer erkeklerden çok farklı değil yani canım
az kaldı intikamımızı alcaz merak etmeeeeee sen Kötü Kazen

ridacığım saadetin dediği gibi askerlik çok farklı bişey. yeri geliyor güzel anıları oluyor ama emir altında yaşadıkları için çok etkileniyorlar. hatta geldikten sonrada oranın psiklojisini atmak biraz zaman alıyor kendini bunada hazırlaman gerek bence. benim eşimi evlenmeden önce askere gönderdim ve bekledim. çok rahat askerlik geçirdi her hafta sonu burda yanımdaydı acayip çok seviyordu oranın ortamını arkadaşlarını (bıraksam kalıcaktı orda klava:) ama yinede geldikten sonra kafam sepet gibi diyordu. birazcık sabredersen bu ayrı geçirdiğiniz günleri hiç yaşamamış gibi hayatınızdan çıkarıcaksınız canım:hooray: :hooray:

buarada sevdeciğim doktoruma sorduğumda doğum sancısını adet sancısının birazdaha şiddetlisi demişti. ben soramadan önce sol kasığımda adet sancısının birazdaha şiddetlisini hissetmiştim sol kasığıma bıçak saplanır gibi sanki ordaki bişeyi tutup çekiyorlar gibi bende ozaman demiştimki inş doğum sancısı böyle bişey değildir ben nasıl dayanırımkafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

ben hiç adet sancısıda yaşamadımkiiii :sm_confused:
yani şöyle, bu sancı dediğiniz şeyi daha çok rahatsız edici bişey olarak yaşadım sanki hani bağırsakları bozarsınız mideniz bi tuhaf olur yaaa ishal olmadan önce öyle hissederdim ağrı olarak diil yani kafamçokkarıştı ayyy çok iğrenç anlattım ama napim öyle tatlicadiarzu

ebrucuğum sanki bana eşimi ve ailesini anlattın. benimikide çok çoçuk ruhlu çoçukları çok seviyor. playsteysın oynamak için çoluk çoçuk topluyor eveklava: benimki anormal biraz. dediğin gibi ama sorumluluk vermediklerinden. benimkinin baba yok abisi var bütün hesaplar kitaplar onun elinde sormadan bişey alamayız verir haftalığımızı bize biz onla geçiniriz. eşim çalışır sadece. faturalar ödeniyor geçim tasası yok ondan swebep olgunlaşamadığını düşünüyorum. diyorum ben 2 çoçuk yetiştiricem işim zor. 25 yaşında yanı 35dede aynı devam edicek desene vay bana vaykafamçokkarıştı

:roflolzaman senin karnın ağrımış sancı değil o:roflol::roflol::roflol:

kızlar herkese merhaba kardelencim başınız sağolsun. ridacım üzülme inşallah yetişir ve gelip yanında olur bak benim kociş geldi ama 1 aylığına yani 1 ay içinde doğurdum doğurdum yoksa yine gidecek yaaa allahtan hayırlısı nasipse yanında olmak emin ol olur kendini üzme bebeğinde üzülür sonra ...
bu arada sizede oluyormu kasılmalarım karnımda çoğaldı hepinizi öptüm allaha emanet olun...

:roflolzaman senin karnın ağrımış sancı değil o:roflol::roflol::roflol:

ayy canım yanlış anladınnnn adet sancısı dediğinizi öyle yaşadımmm yani tam olarak adet sancısı nasıl olur bilmiyorum :roflol: bugün yaşadığım sancı karnımın sağ tarafında sanki iğne batırıyorlar devamlııı

ha tamam öyle ozaman bende aynen senin dediğin gibi oldum ama benimkine iğne değilde bıçak sablanmış gibiydi. diğer arkadaşlardada vardı sancılar ama kimsecikler yok cvp verecek şuan heralde

ha tamam öyle ozaman bende aynen senin dediğin gibi oldum ama benimkine iğne değilde bıçak sablanmış gibiydi. diğer arkadaşlardada vardı sancılar ama kimsecikler yok cvp verecek şuan heralde

tşk ederim ... ben sancıların hep aşağılarda olacağını sanıyordum yanda olunca şaşırdım

Bendede Kasilmalar Oluyor Oğluşum Sağ Tarafima Toplaniyorr O Toplandiği Yer O Kadar Sertleşiyor Ki Sanki Ordan çikacakmiş Gibi 15 Dk Gibi Bir Zaman Geçmiyor Son Bir Haftada 3 Kere Yaşadim Bunu. Gözlerimden Yaş Geldi Her Seferinde Ağridan . Ne Oturabiliyorum Ne Yatabiliyorum Nede Yürüyebiliyorum Bu Kasilma Olunca Konuşurken Bile Fena Oluyorum. Acaba Bu Ağri Gibi Mi Olacak Sancilarimiz... Ayy Umarim Böyle Olmazzz Yaa

Ben Evime Gidiyorum. Hepinize Iyi Akşamlar Kizlar. Umarim Hepinize Güzel Bir Hafta Sonu Geçirirsiniz.....Pazartesi günü görüşmek üzere Kocamannnn öpüyorum Hepiniziiii :teytey:

neysencim çok teşekkür ederim. eşim inşallah yetişir canım. vardır bunda da bir hayır..diyelim gitsin:çok üzgünüm:
benim eşim 1 ay sonra geliyor, senin eşin 1 ay sonra gidiyor :a015: senin için de çok zor neysencim..işi gereği hep böyle mi olacak peki?
Allah senin de yardımcın olsun arkadaşım..

Saadetcim benim oğlumda sağ tarafıma yerleşmiş durumda sol taraf yumuşacık sağ taraf oğlumla kaplı sırt üstü yatınca çok komiş bi görüntü oluyo :roflol:

Ama benimki öyle ağrı yaşatmıyor bana yani 15 dk diil en azından.. gerilince çok acıyor ama hemencik uzattığı yeri sevmeye başlıyorum işe yaramazsa geri itiyorum pes ediyor naniknanik

Ben Evime Gidiyorum. Hepinize Iyi Akşamlar Kizlar. Umarim Hepinize Güzel Bir Hafta Sonu Geçirirsiniz.....Pazartesi günü görüşmek üzere Kocamannnn öpüyorum Hepiniziiii :teytey:

hoşçakalll biz de seni öpüyoruz canımm...sana da iyi bir hafta sonu diliyorum.
benim de 20dk kaldııı eve gidicem nihayet.
a.s.

valla kızlar ağrılar oluyo a ma nasıl anlatayım ya mesela şimdi yürüyüşten geldim yanıma bir iki yukardan aşağıya doğru bir ağrı oldu
bazen eğildiğimde kasığıma bıçak batıyo
bir ikide sabah kalktığımda sankşi adet olacak mışım gibi ağrı oldu
sertlerşmelerde oluyo bazen yaa kızlar az kaldıo sağ sağlim doğuralımda inş bu sanmcılar ağrılar yalancıdr

neysencim inş bu bir ayda doğurursun da bebek bi kaç günlükken gitcek o zaman eşin oda kötü izin alamıyomu acaba biraz?
ridacım sende eşini üzme canım ya zaten onun durumu belli üzülüyo aklı sizde kalıyo çok zor bide sende ağlarsan tlfnda adamcağız çok üzülür yaaaa((( bidaha yapma canım az kalfı sabır
sabrın sonu selamettir

Kardelencim.basin sagolsun.bend ebu aralar cok cenaze haberi aldim..Allah bazilarimizi yanina alirken,yerine yeni canlar geliyo doga kanunu...Allah gani gani rahmet eylrsin canim
Ridacim uzulme artik....Bak sen uzulursen bebiisnin babasini bekleyemez sonra ...sen ne kadar relax olursan bebisnin de babasini bekleme olasiligi yukselir...sakin aglama.....

Murgizcim nasil oldun sabahtan bu yana..Su yuruyusune nasil imreniyorum....Ben artik oturan boga gibi evde bir koseyi kendime ayirdim sadece zounlu ihtiyaclar icin kalkiyorum.
Yasemincim seni gordugume sevindim.Esin icin yaptigin benzetmeyi annemle okuduk cok gulduk...Al b irini vur otekine...Benimkiyle dunden beri konusmuyorum.Dunun ne kadar onemli oldugunu biliyordu dogru duzgun sormadi bile.eve geldiginde ilk sordugu sey aaa yemekte icecek birsey yok mu?Yok deyincede bozuldu gitti biraz daha calisayim deyip..Bend ehirsimdan agladim...boyle iste durumlar

Hepiniz kendinize dikkatedin a.s Şeniz

canım valla haklıymışın kızmakta biraz tavır yap inş anlar neye tavır yaptığını bide anlamıyolasr biliyosun neywe kızdığımızı:mymeka:
canım bende çok güldüm yaseminin benzetmesine buarada

canım çok sağol ilgineŞeniz
zaten bu lanet ağrı genelde sabahları oluyo bazen yürümeyi bile kısıtlıyo
akşama doğru iyice azaldı bende geç çıktım yürüyüşe o yüzden
canım artık bende zorlanıyom yürürken:çok üzgünüm:bugün az yürüdüm hem bacak ağrımdan hemde ya ağrı saplanmıyoda değişik bişiyler yapıyo idrar torboma bu velet:roflol:böyle bide elektirik çarpıyo gibi bişiyler oluyo bazen:çok üzgünüm:
ya ne bilim yinede çok şükür diyorum çok ağırlaşmadım daha kendime kızıyom yerimden kalamasam yürüyemesem sırf tembellik yapmıyayım diye buzluğu pasta doldurdum :dance:annecim geldiğinde bari bide pasta börekle uğraşmasına.s.
mercancım az kaldı senin bi haftacık boş ver bu haftada yerinden kalkmayıver nolcakkkk:

Bende de dönem dönem adet sancısı tarzında sancılar oluyor..Çok uzun sürmüyor. En büyük sıkıntım yatakta dönememek..Bacaklarımın arasına yastık koyarken bile kasıklarımda inanılmaz sancım oluyor..kafamçokkarıştı Bu arada bebişleriniz aşağı indimi?? Yani ben sanki bugün daha bi rahatım önceden kaburgalarım çok acıyodu ama bugün pek acımadı..Sanırım bebiş yavaş yavaş iniyo..

Bu arada elifcim senin kociş içecek bişey yok diye niye bu kadar bozulmuş ki..Sanki daha önce hiç içeceksiz kalmadımı yani..Bence onun canı başka birşeye sıkılmıştır ama bahanesi o olmuştur..Boşver takma kafana..Erkekler sorunları olduğu zaman kabuklarına çekilmek için bahane arıyo..Seninki de öyle olmuş..Kendini toparlayınca neşesi yerine gelir..Sen hamiş halinle bi de ona içecek bişey almaya mı çıkacaktın yani, gelirken alsaymış kendi :roflol: Bide ilgi istiyosan eşin göstersin diye bekleme..Ben bu hatayı yaptım başlarda..Eşim benimle ilgilensin falan diye bekledim aa baktım adamda tık yok geçiyo bilgisayarın başına sesi soluğu kesiliyo dünyadan kopuyo..Bende yeni bir yöntem buldum..Gelip gidip mıncıklıyorum onu :roflol: tv izlerken ayaklarının dibine oturuyorum, dikkatini dağıtıyorum, saçma sapan konuşuyorum. O zaman başından atamayacağını anlayınca mecbur ilgileniyo..:hooray:

Saadetçim sanada iyi hafta sonları a.s.

Sevdecim doğum kasılmaları kasıklarının her iki yanında şiddetli ve ani ağrı şeklinde oluyor..Bebeğin belli bir yerde toplanıp sertleşmesi ise doğum kasılmasından ziyade annenin birşeye üzülmesi yada sinirlenmesiyle alakalı oluyor..

Neysencim, Rida kocişi gelene kadar bebişi doğmasın istiyo sende kocişin gidene kadar doğurmak istiyosun..Herkesin derdi kendine göre..İnşallah ikiniz içinde hayırlısı olur..Allah gönlünüze göre nasip eder herşeyi.. Bebişlerimiz sağlıklı olsunda..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…