2008 kasım bebekleri YILBAŞI ÇEKİLİŞİ

eylülcüm eline sağlık canım, erkek çıkacağını hiç düşünmemiştim ama işim daha rahat olacak sanırım, erkek bebek sahibi olaraktan,

azocum donunuz nasıl olsun:) ay pardon renk ve model tercihin varmı canımkaydirigubbakcemile3

bende yagmur77 mert'e alıcam erkek çıkmasına bi başka sevindim bu arada zeyna ve azodan sonra kendimi günün şanslısı ilan ediyorum 32 kişiden en sonuncu kaldımyakaydirigubbakcemile3

eylül ellerine sağlık..artık yarın görüşürüz kızlar..
hepiniz öpüldünüz..
bu arada yasmin kıskanmayalım şekerim:)) anıl paşanın yeri ayrı..

eylülcüm ellerine kollarına yüreğine sağlık canım benim opuyorumnanaktan

hatta ne dicem kızlar istanbul buluşmasında karşılaşan anneler hediyeleri elden verelim mi ne dersiniz ??

ya ben şimdi gidiyorum ama 1 hafta yokum puff neyseki çekilişi gördüm içim rahat ama yorumları okuyamayacağım :çok üzgünüm:

asortie'm sen girdiğin zaman okursun artık ben de afilli bir don isterim adeti bozmayalım kırmızısından olsun :roflol:
pirayehira'm sana da en kısa zamanda bakacağım bir don hatta pirştan önce seninkini halledeceğim delikafadulden

bende çok memnunum , remediosumun yakışıklı yağızına alıcam , tarzını da biliyorum zaten : ))

remediosum bi mail atıver tatlım beden detayını

ay lelal aklımdakini söyledin , evet 5 aralıkta verelim hediyelerimizi kargo derdiyle de uğraşmayız hem

piroşşş bu arada ben kırmızı don istemem
mümkünse siyah dantellisinden olsun kaydirigubbakcemile3

almalı nerde yaaa , ben de veriyim don siparişimi , mor saten istiyorum tımam mııı , mümkünse en küçük bedeninden olsun :roflol:

sağolun kızlar ,sanırım yine adil bir çekiliş oldu ,bende çok memnumun erkek bebek çıkmasına :)) anılcığıma güzel bir seçim yaparım inş..

yasmincim haksızlık etme kendine ,sana L beden olur cicim ,sanada afilli bir don seçicem artık ..

bir taşla 3 kuş hesabı oldu ,hem doğum günü ,hem bayram ,hem yılbaşı çekilişi

Ben muhtemelen mysevere en küçük beden alacam.Çok rahat olacağına eminim.Yalnız renk ne olsa:)))

meleğim eminim güzel bir don seçeceğine tanga olmasın yalnız:)))
kendi dötüne göre seçersin donumukaydirigubbakcemile3kilolarımız yakındı sanırım 61 im ben

ellerine sağlık eylülüm..
geçen seferde zeyna ya almıştım:)tesadüf..
zeyna çok beğenmiş dua etmiş yine azo bana alsın demiş..
bizde yiğitimizi çok seviyos zaten..zemuszemus

deniz annem senin zevkine bırakıyom don işini..kaydirigubbakcemile3

X