2008 Kasım Anneleri

kızlar günaydın hepinize. öncelikle halecim yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun.
kilo alma işine gelince kızlar bn hala aynı kilomdayım gerçi benim mide bulantılarım çok oldu daha yni yeni yemek yiyorum. ama meyveyi çok yiyorum.
ve bebeğimi görmek istiyoryum ama daha çok var 7 haziran.. offff.. çok merak ediyorum ne durumda benim bebeğim..

kızlar günaydın hepinize. öncelikle halecim yeni evin hayırlı olsun güle güle oturun.
kilo alma işine gelince kızlar bn hala aynı kilomdayım gerçi benim mide bulantılarım çok oldu daha yni yeni yemek yiyorum. ama meyveyi çok yiyorum.
ve bebeğimi görmek istiyoryum ama daha çok var 7 haziran.. offff.. çok merak ediyorum ne durumda benim bebeğim..

tuzbuz senin erkenmiş ben taa 185 haziranı bekliyom görmek için:KK43:
inş.sağlıklıdır vede cinsiyetinide kesin öğreniriz.benimde çok bulantım oldu hep meyva yesim ama bu hafta geçmeye başlayınca bulantılar ipin ucunu kaçırdım galiba 2 kilo alınca..

kızlar herkese günaydın bugün nasılsınız umarım herşey yolundadır
dün doktora gittik bizim ki göstermedi p.tesi tekrar gidicez bakalım
bu sefer gösterir umarım ama çokk iyi bebeğim

tuzbuz saol canım tessekkur ederım.

en çok kilo alan benim ama ben 47 kilo ile hamile kaldım şuanda 16+4 üm ve tam 8 kilo aldım..şimdi 55 kiloyum.

halecim oh tam anne formundasın şimdi..süper.sakın başkalarının aldığı kiloyla kendininkini kıyaslayıp üzülme iyi iyi böle:)

Sana da günaydın Tuz cum.
Asortie göstermedi mi :) Yaramaz olcak anlaşılan seninki.Pazartesi inşallah hayırlısıyla öğrenirsin.

Bende Randevumu aldım Haftaya Ankaradayım kızlar,inşallah bir aksilik olmazsa.

Bebek mağazaları nereler var?Sonucum iyi çıkarsa biraz alışveriş yapmak istiyorum.

canım teşekür ederi bebek mağazaları tüm avmlerde var ankamall da özellikle
onun dışında kızılayda var her yerde var anlayacağın
inşallah bir aksilik çıkmayacaktır kalbini ferah tut canım
ankarada nereye geleceksin

canım teşekür ederi bebek mağazaları tüm avmlerde var ankamall da özellikle
onun dışında kızılayda var her yerde var anlayacağın
inşallah bir aksilik çıkmayacaktır kalbini ferah tut canım
ankarada nereye geleceksin

Sağol canım.
Armada iş merkezinde Kliniksu ya gideceğiz.Prof.Dr.M.Zeki Taner beyden randevu aldık.

Bakalım moral iyi olursa akşama kadar gezeriz artık.Belki kalırız da bir gece.

selam kızlar,
bende evimi derledim toparladım geldim..

yağmurcum 3 çizgi nasıl oluyor anlamadım ben ama prensesin sağlıcakla gelsin..

deryacım siznde sonuç yi çıkmış sevindim canım.. alışverişde yapılmış bu arada gile gile giy aldıklarını...
halecim sende yeni evinde balkon sefası yapmışınız ne güzel bizde eşimle çok severiz balkon sefasını bu ara işlerinden dolayı çıkamadık hiç zaten havalar yeni ısındı..
azocum bende genelde 1 den aşağı yatmam, yine öyle oluyor ama tek farkla bende diziden sonra yada kanalları gezinirken uyuyup kalıyorum.. eşim bilg. başından gelip uyandırıyor hadi yatağına yat diye kalkıp dişimi fırçalayıp yatıyorum..ama çok tatlı oluyor öyle tv karşısında sefil uyumak...
darkcım ankara işiniz kesinleşmiş randevunuzu almışınız inşallah herşey güzel çıkacak arkadaşım...ankarada güzel yerlere alışveriş merkezlerine gittim bende ama isimleri hiç aklımda yok inan.. cumartesi günü de sosyete pazarı var marka şeyleri satıyorlar çok hesaplı onunda yerini bilmiyorum yeeğenim gezdirmişti bizi..
tuzbuz haoşgeldin canım bebişini görürsün sende sağlıcakla inşallah..
asorticim bebeiş göstermemiş kendini ama iyi diyorsun boşver geç olsun güç olmasın....:))
bende çok zayıf başlamdığım için henüz kilo almadım ama göbüş hafif belli... kimse anlamıyor hamile olduğumu...dediğin doğru alt komşum zayıfmış ilk halini görmedim çünki yeni taşındılar şimdi 8 aylık hamile göbüş ve göğüslerden almış kiloyu ve göbüşü çatlaklar içindeydi.. aman yağlanmaya devam kızlar..

kızlar merhaba maşallah dolu dolu yine sayfamız
sizlerle dertleşmek yazışmak çok güzel
aynı heyecanları duyduğun, seni anladığından emin olduğun insanların olması insanı mutlu ediyor
iyi ki varsınız
bu arada darkcım eminim sonuçların çok güzel çıkacak ve sen birsürü cici alıp dönmüş olacaksın
herkese sevgiler...

fater hoşgeldin canım..

kızlar netde bulduğum bir yazı siz ne yorum yapacaksınız birde siz okuyun..
bu dönemde (1, trimester) genital tüberkül("tepe") adı verilen yapının ultrasonografideki duruşuna göre(erkek bebeklerde yukarı doğru, kız bebklerde vücuda paralel )cinsiyet konusunda fikir edinilmesi mümkün olsada çoğu doktor cinsiyeti net görene kadar bilgi verme konusunda isteksizdir. Halk arasında "doktorun bebeğin kemik yapısına bakarak cinsiyeti gördükleri" konusunda yanlış bir inanç mevcuttur. Kemik yapısı ile cinsiyet arasında bağlantı yoktur...(gebelik.org)

evet canım bende aynı yazıyı kumuştum
ayrıca iş arkadaşımın eşi dr. o da demiş ki cinsiyeti söylemenin yasal bir süresi varmış
dr.lar görselerde çoğu zama cinsiyeti söylemek için bekliyorlarmış
benim dr.umda ısrarla 18. haftada söylerim diyo

evet yasal bir süre varmış bende duymuştum.. bende bir sonraki ay gittiğimde 16-17 olacaklar bakalım..anlaşlılan bir süre daha bekleyeceğiz..

Asortie,Nazlımelek,fater teşekkürler güzel dilekleriniz için.

Bende haftaya 16+4 olcam ama ayrıntılı ultrason olacağı için kesinlik kazanır bizim cinsiyet diye düşünüyorum ben.

Dün okula bi kız çocuğu gelmişti.Allahım sarışın,mavi gözlü elma yanaklı çok tatlıydı.Çömeldim yanına.Kız sen ne tatlısın böyle dedim.Gülümsedi hemen bana:)) 2 yaaşında felandı heralde.Sonra ablası uzaktan gülerek geldi.Ablasıda güzeldi.O da kumral mavi gözlüydü.

Arkadaşıma dedim bende bundan istiyorum diye :)) Güldü bana ..

slm canlarım nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamişlik bugün de çalışanlar için zor ve yorucu sıcaklarda iyice bastırmış ken ALLAH yardımcınız oldun akşam bir ara girip çıktım sizlere haber vermek için misafirim gelecekti de :KK43: gelmeden bi bakıyım kimler den haber var neler var neler yok diye yazamadım bişi yaz planları yapılmış mayolara bakılmış aman da aman bence koca göbeklerimizle daha çekici olucaz herkesin gözü bizim üzerimizde olacak zayıf manken gibileri herzaman gözler görüyor alışıklar bu duruma ama hamile bayanlar fiziklerinden ötürü giymeye çekiniyorlar ben hiç çekinmiycem giyip mayomu gircem valla kim ne derse desin yüzme bebek için de bizim için de çok yararlı hem duydunuz mu bilmem gebeliğinde yüzen kadınların bebişleride suyu çok severlermiş banyo yapmaktan büyük zevk alırlarmış yeğenim maşallah o yüzden hiç ağlamıyor büyük zevkle bıcı bıcı yapıyor sudan çıkartırken ağlamaya başlıyor ..............

ewt canlarım hepinize teşekkürler inşallah hepimiz cicilerimizi sağlıkla iyi günlerde giyeriz....
zayıflar daha çabuk kilo alıyorlar bencede tedaviye başladığımda 57 kilo idim 13 haftalık hamişim şimdi ise 63 kilo olmuşum dr umçok kızdı be beyaz ekmeği tamamıyle kesmemi söyledi oysa ben senelerdir beyaz ekmek yemem:)) ki mide bulantılarım çok fazla olmadı ve iştahım çok açıldı masaya oturduğum zaman doymayacağım sanıyorum valla ama dikkat etmem gerek onun için günde sadece 3 dilim buğday ekmeği ve bol sebze yemekleri dışında ayran yoğurt ve bol meyveyle geçiştircem :KK43:( bakalım dünden buyana dikkat ediyorum ama doymuyorum aç kalıyorum sanıyorum alışmaktan başka çarem yok anlaşılan

kızlar ölçümlerimiz çok güzel test sonucumuzda iyi çıkar inşallah ilginizden dolayı teşekkürler

darc cım dr dan randevu almışsın demek karar verdin ankara ya gitmek de bence iyi etmişsin aklın kalacaktı hiç değilse daha uzman birinden daha ayrıntılı bilgi edinmek senide eşini de rahatlatır ama ben eminim ki her şey yolunda olacak stress yapma sakın

hale cim güle güle otur evinde rabbim içinize sindirsin aman yorma kendini sakın annenler yapsınlar sen keyfne bak bende şimdi annemi ve gelinimizi bekliyorum temizliğe gelecekler hemde gece sahil sefası yapacağız sadece yemek yapmaktan başka bi işe yaramıyom zaten yemeklerimi tatlımı böreğimi yaptım gelip beni temizlemelerini bekliyorum ee ne yapaılm torun sahibi olmak kolay değil gerçi bazıları ( kaynana tarafı ) hazıra konacaklar ama yapacak bişi yok onlar sadece sevmeye gelirler hiç bir konuda yardımcı olmazlar en azından benimkiler öle

darkcım benimde dualarım seninle herşey güzel olacak sende bir ankara tatili yapmış olacaksın hiç merak etme bu arada ben yazlık ve kışlıkları ayırıp kızımın dolabını yeni baştan düzenledim tabi bizimkinide ama felaket belim ağrıyor bana göre değilmiş bu iş en azından kızımın dolabında oğlumada iki çekmece boşaltmış oldum onu nereye sığdıracağım diye sıkıntı yapıyorum şimdiden

X