slm canlarım nasılsınız bakalım nasıl gidiyor hamişlik bugün de çalışanlar için zor ve yorucu sıcaklarda iyice bastırmış ken ALLAH yardımcınız oldun akşam bir ara girip çıktım sizlere haber vermek için misafirim gelecekti de
gelmeden bi bakıyım kimler den haber var neler var neler yok diye yazamadım bişi yaz planları yapılmış mayolara bakılmış aman da aman bence koca göbeklerimizle daha çekici olucaz herkesin gözü bizim üzerimizde olacak zayıf manken gibileri herzaman gözler görüyor alışıklar bu duruma ama hamile bayanlar fiziklerinden ötürü giymeye çekiniyorlar ben hiç çekinmiycem giyip mayomu gircem valla kim ne derse desin yüzme bebek için de bizim için de çok yararlı hem duydunuz mu bilmem gebeliğinde yüzen kadınların bebişleride suyu çok severlermiş banyo yapmaktan büyük zevk alırlarmış yeğenim maşallah o yüzden hiç ağlamıyor büyük zevkle bıcı bıcı yapıyor sudan çıkartırken ağlamaya başlıyor ..............
ewt canlarım hepinize teşekkürler inşallah hepimiz cicilerimizi sağlıkla iyi günlerde giyeriz....
zayıflar daha çabuk kilo alıyorlar bencede tedaviye başladığımda 57 kilo idim 13 haftalık hamişim şimdi ise 63 kilo olmuşum dr umçok kızdı be beyaz ekmeği tamamıyle kesmemi söyledi oysa ben senelerdir beyaz ekmek yemem:)) ki mide bulantılarım çok fazla olmadı ve iştahım çok açıldı masaya oturduğum zaman doymayacağım sanıyorum valla ama dikkat etmem gerek onun için günde sadece 3 dilim buğday ekmeği ve bol sebze yemekleri dışında ayran yoğurt ve bol meyveyle geçiştircem
( bakalım dünden buyana dikkat ediyorum ama doymuyorum aç kalıyorum sanıyorum alışmaktan başka çarem yok anlaşılan
kızlar ölçümlerimiz çok güzel test sonucumuzda iyi çıkar inşallah ilginizden dolayı teşekkürler
darc cım dr dan randevu almışsın demek karar verdin ankara ya gitmek de bence iyi etmişsin aklın kalacaktı hiç değilse daha uzman birinden daha ayrıntılı bilgi edinmek senide eşini de rahatlatır ama ben eminim ki her şey yolunda olacak stress yapma sakın
hale cim güle güle otur evinde rabbim içinize sindirsin aman yorma kendini sakın annenler yapsınlar sen keyfne bak bende şimdi annemi ve gelinimizi bekliyorum temizliğe gelecekler hemde gece sahil sefası yapacağız sadece yemek yapmaktan başka bi işe yaramıyom zaten yemeklerimi tatlımı böreğimi yaptım gelip beni temizlemelerini bekliyorum ee ne yapaılm torun sahibi olmak kolay değil gerçi bazıları ( kaynana tarafı ) hazıra konacaklar ama yapacak bişi yok onlar sadece sevmeye gelirler hiç bir konuda yardımcı olmazlar en azından benimkiler öle