E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.881
benımde ıkızım var bebekken ben cok usluymusum ıkızım cok yaramaz allah kolaylık versın cnm sana ama bende cok ıstemıstım ıkız olur ıns dıye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıslarr bugün ölesine cinsiyeti acaba kesin belli olur mu die doktora gittim Tabi yine kesin bisi diyemem dedi ama 3 cizgi war bu kız oluo dedi yani yine kız dedi ayy :)) Bide renkli ultrasonda izledik çok utangac benim kısım elleri hep yüsünde kapatıo yüsünü :)) Cekindi tabe cıplak cıplak izlenilmekten :))) Ya kıslar bebişi kız olanlar 3 cizgi gözükünce kızmı denmişti acaba ve ne zmn tam belli olmustu kızlar gec belli edio felan de demislerdi ama ???
günaydın 2008 ' in en güzel anne adayları :sm_cool: ctesi günleri işe gelmekten nefret ediyorum.o kadar cok uykum varki utanmasam masanın üstünde uyuyabilirim..bu arada akşam evle uğraştık baya hala bitmiş sayılmaz baya yoruldum öyle bir deliksiz uyumuşum ki anlatamam size :) bu arada taşındığımız evin manzarası çok güzel.annemler teyzemler falan gece 11'de döndüler evlerine.bizde eşimle bakkala gittik ıvır zıvır bişiler aldık o yorgunlukla balkon sefası yaptık.yine de güzeldi :)))
3 çizgi gördüyse kesin kızdır .Kıslarr bugün ölesine cinsiyeti acaba kesin belli olur mu die doktora gittim Tabi yine kesin bisi diyemem dedi ama 3 cizgi war bu kız oluo dedi yani yine kız dedi ayy :)) Bide renkli ultrasonda izledik çok utangac benim kısım elleri hep yüsünde kapatıo yüsünü :)) Cekindi tabe cıplak cıplak izlenilmekten :))) Ya kıslar bebişi kız olanlar 3 cizgi gözükünce kızmı denmişti acaba ve ne zmn tam belli olmustu kızlar gec belli edio felan de demislerdi ama ???
iyi akşamlar annecikler bi kaç gündür yoktum giremedim ist da doktora girmişken iki günde kaldık biraz alış veriş yaptım yeni ciciler aldım hepsi çok güzeller
bu arada sizde baya kaynatmışsınız benimde ikiz tanıdıklarım çok hepsi birbirinden beter oluyorlar ALLAH kolaylık versin
doktora ikili test için gittik ve rabbime şükürler olsun ölçümler çok iyi çıktı 1.4 ense kalınlığı burun kemiği ölçümleride iyi dr çok güzel dedi ama ölçene kadar akla karayı seçti doğrusu yarım saate yakın
ultrasyonda kaldım tabii bu benim işime geldi bebeğimi daha fazla görme fırsatı buldum o kadar hareketliy diki ense kalınlığını ölçmek için çok uğraştı bir türlü pozisyonu ayarlayıp ölçemedi sonunda pozisyonu yakaladı çok şükür ama yine ( cinsiyeti hakkında bişi demedii 3 hafta sonraya kaldı kan testi sonuçlarıda bir hafta sonra belli olacak inşallah sonuçlar güzel çıkar