2008 Kasım Anneleri

benımde ıkızım var bebekken ben cok usluymusum ıkızım cok yaramaz allah kolaylık versın cnm sana ama bende cok ıstemıstım ıkız olur ıns dıye

neyseee inşallah bir uslı olur en azından... zaten gelecek sene kesin doğu görevimiz var orada ikizlerle vakit geçer alışana kadar... giderken 7-8 aylık olacaklar işde..

Uslu mu yaramaz mı bilmiyorum ama bence ikiz büyütmek hem zor hem de çok keyifli. Teyzemin de iki tane ikiz oğluşu var. İkisini birden bizim yardımımızla aynı anda emzirmek zorunda kalırdı. Biri uyanıkken güldürürdüm. Diğeri de uykusunda gülerdi. Çok sevimlilerdi.

Biri gülünce diğeride uykuda mı gülerdi :) Çok güzelmiş yaa.

Hani acı hissetmeyi duymuştum ama uyurken gülmeyi ilk kez duydum.

Bende aslında hep ikizlerim olsun isterdim.Tabi bakma tarafını hüç düşünmezdim :9 Sadece sevme tarafı cazip :)

Kıslarr bugün ölesine cinsiyeti acaba kesin belli olur mu die doktora gittim Tabi yine kesin bisi diyemem dedi ama 3 cizgi war bu kız oluo dedi yani yine kız dedi ayy :)) Bide renkli ultrasonda izledik çok utangac benim kısım elleri hep yüsünde kapatıo yüsünü :)) Cekindi tabe cıplak cıplak izlenilmekten :))) Ya kıslar bebişi kız olanlar 3 cizgi gözükünce kızmı denmişti acaba ve ne zmn tam belli olmustu kızlar gec belli edio felan de demislerdi ama ???

iyi akşamlar annecikler bi kaç gündür yoktum giremedim ist da doktora girmişken iki günde kaldık biraz alış veriş yaptım yeni ciciler aldım hepsi çok güzeller

bu arada sizde baya kaynatmışsınız benimde ikiz tanıdıklarım çok hepsi birbirinden beter oluyorlar ALLAH kolaylık versin

doktora ikili test için gittik ve rabbime şükürler olsun ölçümler çok iyi çıktı 1.4 ense kalınlığı burun kemiği ölçümleride iyi dr çok güzel dedi ama ölçene kadar akla karayı seçti doğrusu yarım saate yakın
ultrasyonda kaldım tabii bu benim işime geldi bebeğimi daha fazla görme fırsatı buldum o kadar hareketliy diki ense kalınlığını ölçmek için çok uğraştı bir türlü pozisyonu ayarlayıp ölçemedi sonunda pozisyonu yakaladı çok şükür ama yine :KK43:( cinsiyeti hakkında bişi demedii 3 hafta sonraya kaldı kan testi sonuçlarıda bir hafta sonra belli olacak inşallah sonuçlar güzel çıkar

Kıslarr bugün ölesine cinsiyeti acaba kesin belli olur mu die doktora gittim Tabi yine kesin bisi diyemem dedi ama 3 cizgi war bu kız oluo dedi yani yine kız dedi ayy :)) Bide renkli ultrasonda izledik çok utangac benim kısım elleri hep yüsünde kapatıo yüsünü :)) Cekindi tabe cıplak cıplak izlenilmekten :))) Ya kıslar bebişi kız olanlar 3 cizgi gözükünce kızmı denmişti acaba ve ne zmn tam belli olmustu kızlar gec belli edio felan de demislerdi ama ???

canım benim bebeğimde kız ve 12+6 de öğrendim cinsiyetini %90 kız dedi.ama kac cizgi oluyor onu bilmiyorm :) yani dr o konu hakkında bişi demedi..hayırlısı olsun senin için..ama erkeklerde aldı başını gidiyor yani a.s.

günaydın 2008 ' in en güzel anne adayları :sm_cool: ctesi günleri işe gelmekten nefret ediyorum.o kadar cok uykum varki utanmasam masanın üstünde uyuyabilirim..bu arada akşam evle uğraştık baya hala bitmiş sayılmaz baya yoruldum öyle bir deliksiz uyumuşum ki anlatamam size :) bu arada taşındığımız evin manzarası çok güzel.annemler teyzemler falan gece 11'de döndüler evlerine.bizde eşimle bakkala gittik ıvır zıvır bişiler aldık o yorgunlukla balkon sefası yaptık a.s yine de güzeldi :)))

:nazar::nazar:

günaydın 2008 ' in en güzel anne adayları :sm_cool: ctesi günleri işe gelmekten nefret ediyorum.o kadar cok uykum varki utanmasam masanın üstünde uyuyabilirim..bu arada akşam evle uğraştık baya hala bitmiş sayılmaz baya yoruldum öyle bir deliksiz uyumuşum ki anlatamam size :) bu arada taşındığımız evin manzarası çok güzel.annemler teyzemler falan gece 11'de döndüler evlerine.bizde eşimle bakkala gittik ıvır zıvır bişiler aldık o yorgunlukla balkon sefası yaptık.yine de güzeldi :)))

:nazar::nazar:

Günaydın canım.OOo Yeni eviniz hayırlı olsun ne güzel olur balkon sefası da.Yorgunluğuna değmiş anlaşılan.Sen yine de yorma fazla kendini.

3 çizgi gördüyse kesin kızdır .
Benim doktorum biz sorunca baktı, bacak arasında bişey göremiyorum.Şimdilik kız olma ihtimali daha fazla dedi sadece. Benim arkadaşa 19 haftada demişti.Ben baya erken öğrendim ona göre.Kız olunca özellikle erken söylemiyorlar.Yanılma payı daha fazla oluyor.Ama bence kız yada erkek anneleri 5. ayın sonuna kadar beklesinler.Ne olur ne olmaz.Yanılmalar olabiliyor.
Kızlar geç belli etmiyor aslında bazı erkekler geç belli ettiğinden,kız denilen bebeğin erkek çıkmasına sebep olmamak için doktorlar kızları geç söyleme taraftarı.Aslında onlarda haklı ama napalım bizde sabırsızız :)

iyi akşamlar annecikler bi kaç gündür yoktum giremedim ist da doktora girmişken iki günde kaldık biraz alış veriş yaptım yeni ciciler aldım hepsi çok güzeller

bu arada sizde baya kaynatmışsınız benimde ikiz tanıdıklarım çok hepsi birbirinden beter oluyorlar ALLAH kolaylık versin

doktora ikili test için gittik ve rabbime şükürler olsun ölçümler çok iyi çıktı 1.4 ense kalınlığı burun kemiği ölçümleride iyi dr çok güzel dedi ama ölçene kadar akla karayı seçti doğrusu yarım saate yakın
ultrasyonda kaldım tabii bu benim işime geldi bebeğimi daha fazla görme fırsatı buldum o kadar hareketliy diki ense kalınlığını ölçmek için çok uğraştı bir türlü pozisyonu ayarlayıp ölçemedi sonunda pozisyonu yakaladı çok şükür ama yine :KK43:( cinsiyeti hakkında bişi demedii 3 hafta sonraya kaldı kan testi sonuçlarıda bir hafta sonra belli olacak inşallah sonuçlar güzel çıkar

Cicileriniz hayırlı olsun.Resimlerini bekliyoruz artık.

İkilinde iyiymiş,inşallah kan testinizde iyi çıkar.

Artık durmuyorlar ,cidden.Doktorlarında bundan sonra işleri zor :)

Senin için hayırlı bir evlat olsun canım,Allah gönlüne göre versin cinsiyetini inşallah.

sorma valla baya yoruldum ve korktum da bişey olcak diye.daha önce kanamam olmuştu tekrarlıcak diye baya endişelendim..allahtan ağır işler bitti de sandece evin içi kaldı işte.yapabildiğimi yaparım yapamadığımı annemlere yüklerim :))

günaydın kızlarrrr.
bugün nasılsınız?ben gittikçe sanki daha canlı ve zinde hissetmeye başladım kendimi..umarım sizde iyisinizdir..

Halecim bırak annen gelsin yapsın canım.Senin yarım saatten fazla ayakta kalmaman gerek bence.Daha önce kanama yaşayanlar daha dikkatli olmalı.

Azo bende daha zinde gibiyim.Ama iş yapmamakdan bi tembelleşmişim bi tembelleşmişim sorma.
Hiç bişey yapmak istemiyorum.bende bi uyku hali var nedense bugünlerde.Akşam erkenden yatıyorum.Her gece mutlaka kalkıp atıştırıyorum.Sizdede oluyor mu bu?

ben hamileliğimin 2. ve 3. ayında işten eve gidiyordum yemek yiyip uyuyordum ve sabah zor kalkıyordum o kadar uyumamam rağmen uykumu alamamış gibiydim.ama 1 haftadan beri ne yorgunluk ne de uyku kaldı..hatta 12 den önce yatamıyorum artık.

bu arada bende çok acıkıyorum aksam 7 de anneme gittim yemek yedim.sonra evle ugrastık işte 10 gibi tekrar acıktım yine yedim :) gece yattım uyku aralarında sürekli yemek istiyorum yani abartısız 3 - 4 saatte bir sanki hiçbirşey yememiş gibi acıkıyorum .. allah sonumu hayır etsin :))

yok canım benim gece atıştırmalarım yokta..gün içinde çok yiyorum ben.ama meyva..3 öğün normal yemeklerimi aralarda hep meyva.saat başı :) herdün yaklaşık 1 kilo meyva yiyorum herhalde..akşam yemeğinede deli gibi saldırınca daha yemek yemiyorum.zaten mide bulantılarım bu hafta başı geçmeye başladı.gerçi akşam yemekten 1 saat sonra yine midem kazınıyo ama bi koca tabak meyvayı yıkayıp koyuyorum önüme yatana kadar hiç boş kalmıyo ağzım:)sende öle dene canım çok kilo almayalım.doktor bana daha erken kilo almamaya gikkat et,açta kalma ama hamur işlerinden uzak dur dedi.ama ben bir haftada yine 2 kilo almışım..uyumaya gelince ben eskiden yani hamile kalmadan önce 1 den erken yatmazdım.şimdi en fazla 11 e kadar dayanabiliyom.oda nadir..akşam yemekten sonra alıyom meyvaları yanıma uzanıyom koltuğa biraz dizilerimi izliyorum sonra uyuya kalıyorum.eşim gelip kaldırıyo yerime yatırıyo..son zamanlarda hep böle:)

kızlar madem yemekten bahsetmişsiniz kimler kaç kilo aldı ve kaç haftalık yazsak bakalım aynı mıyız yoksa kötü durumdamıyız

bende sürekli yemek yemek istiyorum deli olacam çoğunlukla meyva ile geçiştirmeye çalışıyorum ama işte içimden yemek geliyor yemezsem midem hemen ağrımaya başlıyor durum kötü ama yiyincede midemde çok şişkinlik oluyor daha birşey yiyecek yer kalmıyor mesela akşam yemeğinden sonra çok kötü şişkinlik oluyor bende

60 kilo ile başlamıştım
şuan 62,300 falan geliyorum sabah ama kızımdayken bu aylarda hiç almamıştım 4.ayda yarım kilo almıştım toplam 14 kilo ile tamamlamıştım bakalım bu sefer ne olacak şimdide dünden ber aklımda mısır var onu bulup yemeliyim

X