2008 Kasım Anneleri

ben anadolu kavağı yolu üzerinde yuşa hz.leri var oraya gitmeden bir önceki mah.ledeyim bizim oralar tam köy havasında inek besleyen komşularımız bile var:)) ve eşim biz bu inşaatı yaparken bir kilo kumumuz bile çalınmadı bir demirimiz gitmedi diyor ona güveniyor birde aile apartmanı olduğu için herkesin anahtarları kapı üzerinde hafta sonu eşlerimizin marifeti tabiki bu ben ne zaman görsem çekip içeri alıyorum ama o yine takıyor falan uğraşıyoruz birgün gelecek ama o zaman inşallah canımıza bir zarar olmazda ben eşime sorarım

anladım şekerim sık sık ziyarete geliriz yüşa hazretlerine ve kavağa balık yemeye yerimsenibençok güzel yerlerdir sen buraları biliyormusun çubukluyu.burasıda güzeldir yemyeşil

anladım şekerim sık sık ziyarete geliriz yüşa hazretlerine ve kavağa balık yemeye yerimsenibençok güzel yerlerdir sen buraları biliyormusun çubukluyu.burasıda güzeldir yemyeşil

tabi tabi biliyorum yolumuzun üstü üsküdara doğru giderken ben gerçi beykozu pek sevmiyorum her yere çok uzak arabasız gidilmiyor çok yorucu oluyor tamam çok güzel bir yer ama olanakları çok kısıtlı üstüne başına birşey bulamazsın bir alışveriş merkezi yok herşey uzak ya 7 sene bitti ben burda oturalı anca alıştım diyebiliriz:))

arkadaşlar ben bu makinadan almayı düşünüyurm..tabi şimdi değilde..bikaç ay sonra..nasıl sizde fikir verirmisiniz?
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=9443

azocum çok güzel bi makina bende almayı düşünüyorum ama bunun galiba kurutma özelliği yok bu arada ben nerde gördüm hatırlamıyorum ama birisi daha almış resmini koymuş o hem yıkıyor hem kurutuyor çamaşırlar yarı kuru cıkıyor yanı.fiyatı da 140 ytl falandı sanırım.bu ona göre pahalı geldi bana ama belki kalite farkı vardır.dur bi bakiim da yazarım nerde oldugunu ..

arkadaşlar ben bu makinadan almayı düşünüyurm..tabi şimdi değilde..bikaç ay sonra..nasıl sizde fikir verirmisiniz?
http://www.e-bebek.com/Product_Detail.aspx?ProdID=9443
canım yaa mantıklı ama dikkat ettin mi çin malı olduğuna. hayatımızın her alanıda çin malı kullanıyoruz aslında ama sonuçta elektronik eşya. almışken daha kaliteli bişey mi olsa acaba. gerçi kaç ay kullanıcaz sanki di mi

günaydın kızlar,
anlaşılan bu gece herkes bir sorun yaşamış.. bende gece çok kötüydüm akşam yemekten sonra eşim bir işi için çıkınca gitti evde yalnızdım..bende dolaptan meyve çıkarırken canım birde salatalık istedi.. meyvelerle birlikte bir tanede salatalık yedim sonra bişeyim yoktu hatta siteye girp dolaştım bebişimin birini hissetiğimi felan yazdım çok net bir seyirme yaşadım büyük bebişin old. yerde..yani akşam çok mutluydum..
ne olduysa yatacakken oldu midemde bir yanma hafif bulantı gibi karnımda şişkinlik yerimde duramıyorum yanmadan dolayı biraz dolandım ama geçmedi yatağıma yattım eşim gelmişti bilg. başındaydı döndüm durdum yatakta çok felaket bişey yaaa çıkarsamda rahatlasam diye dua ettim resmen.. dişimi fırçaladığım hlade ağzıma salatalık tadı geliyordu hep baktım yatamıyorum kalktım eşim geldi yanıma kıvrandığımı görünce acile götüreyim dedi ama yok dedim geçer heralde bana hemen nane ıhlamur kaynattı eşim bende biraz çıkardım rahatladım ama mide yanması hala devam ediyordu 12,30 dan 02,30 a kadar çektim.. sanırım nane iyi geldi biraz rahatlattı beni sonra uyumuşum zaten.. sanırım soğuk old. için salatalık midemi rahatsız etti yadameyvelerle birlikte fazla geldi sanırım....

maytapcım sanada geçmiş olsun hırsız girmiş eve neyseki sizi ve evinizi Allah korumuş bir şeye zarar gelmemiş..

beklemek canım burun kanaması yaşamışın sende sanada çok geçmiş olsu canım benim..

hisem canım seninde gözün aydın kızın oluyormuş.. ohh ne güzel cinsiyetleri öğrenenler artıyor.. yaramazlık yapmasalar bizimkilerinkide belli olurdu diye düşünüyorum ben çünki eşim ucundan bişeyler görür gibi olmuş ama başka bişeyde olabilir belli olmaz..

halecim o korkular bende de var canım bir yere gittiğimde karnıma çarpıldığı zaman bişey olacak diyer ödüm kopuyor geçen otobüs beklerken oldu eşim çok kızdı arkasından adama....duş almak için bile eşimi bekliyorum artık.. birde annemlerin yanına gidecektim memlekete aksilik olurda bişey olur diye cesaret edemiyorum..

Son düzenleme:
azocum bebeklerin çamaşırı için güzel bir makina ama halenin dediği gibi kurutmalı olanıda var sanırım ağustos annelerinin hazırlıklarındaydı bir bak istersen...

evet ya bu makina benimde aklıma yattı.haftasonu carrefour a gidicez bende bakıcam..şimdiden alsammı acaba yoksa bebişlerimiz gelene kadar yenileri çıkarmı:)

bende buhar makibasını gördüm sonra merak ettim neleralmışlar diye
tüm sayfaları başdan geziyorum denk gelirse kaçıncı sayfadaolduğunu söylerim gecen sinbonunkine baktım ama oda skmıyor galiba

a.s.selam kızlar ben geldim nasılsınız bakalım bugün valla nedendir bilmem ben bugün harikayım ya hepinizi kocaman öpüyorum :teytey:

Selam kızlar, yarım günde yazdıklarımız artık ne kadar çok oluyor, yetişemiyorum canım hızınıza. Bir de okurken o kadar tatlı oluyor ki bir seviniyorum Atatanem'in bebeğinin erkek olduğuna bir üzülüyorum Maytap'ın evine hırsız girdiğine. Hisem gözün aydın seninkinin de cinsiyeti belli olmuş. Darısı nazlımelek, asortie ben başta olmak üçzere öğrenemeyen bütün annelere.

Çamaşır makinelerinin hem görünüşü hem de işlevi çok güzel ama dediğiniz gibi eğer sıkmıyorsa bunlar hiçbir işe yaramaz. Bakın şöyle bir şey olsa; küçük olsun, çok çamaşır yıkasın, hijyen ilk koşul olsun, bir de güzel sıksın bir de sıcak su ile yıkasın. Bu ilk halenin gösterdiğinde musluktaki suyun sıcaklığı ile yıkar diyordu. Çin malı olayına da çok takmayın nasıl olsa bildiğimiz bilmediğimi elektronik ya da tekstil tüm ürünler Çin'de üretiliyor.

Bugün ben de diş doktoruma gittim. Doktoruma 'bebek yaptım' deyince adamcağız da emziriyor musun, evde mi, aaa ne çabuk falan dedi. Yok dedim karnımda. Çok şaşırdı. Sanırım hala belli olmuyoo :KK43:(( Dişimde çok büyük sorun olmadığını, bu halde bana hiçbir müdahale yapamayacağını söyledi. Herkes 3 defa fırçalıyorsa, sen 5 defa fırçalamalısın dedi bir de. Siz de bunu ihmal etmeyin olur mu...

Bu arada dışarı çıkmışken duramadım, alışveriş yaptım. Pantalon ya da kapri bulamadım ama çok güzel tişörtler aldım. Bebek kıyafetlerinin önünde durdum durdum, baktım baktım, elim almaya gitmedi bir türlü. Hep kız kıyafetlerine elim gidiyor, nedense artık anlamadım :)))

X