2008 Kasım Anneleri

rüyada doğum yapmak:
Hamile Kadının kız doğurması erkek çocuk doğuracağına, erkek çocuk doğurması kız doğurmasına, annesinin kendini doğurduğunu görmek hasta için vefata, yoksul için ona yardım edecek birine, zengin için malını israf etmeye yahut mal ve varlık üzerindeki tassarrufunun kısıtlanmasına, mahkemelik bir işi olanın davayı kazanmasına, eşi hamile olanın erkek çocuk doğurmasına, Kadının ağzından doğum yapması vefatına, Erkeğin doğum yaptığını görlmesi hastalanmasına, Kız doğurmak sıkıntılardan kurtulmaya ve sevince, Erkek çocuk doğurmak müjde ve kurtuluşa, Hayvan doğurmak, o hayvanın mizacında bir çocuk doğurmaya, Doğum sıkıntının geçmesine, rahatlığa, tövbe etmeye ve borcu ödemeye, Bekarın doğum yapması evlenmesine delalet eder.

Rüyada herhangi bir canlının doğumunu görmek zevk ve kazançların sizinle olacağının işaretidir.

Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulmak demektir. Rüyasında doğum yapan kadın sıkıntılarından kurtulur anlamındadır. Doğum ağrısı çekmek zor ve kötü günlerden sonra güzel günlerin geleceğine yorumlanır.

Sıkıntıdan kurtulmak anlamına gelir. Güzel bir bebeğin doğması çok güzel bir haberdir.

Rüyada bir dogum evinde bulundugunuzu ve bazi çocuklarin dünyaya geldiklerini görmeniz, yeni, yeni atilimlara gireceginize ve is ve kazancinizi artirmak ve gelistirmek için bir takim tesebbüslere giristiginize, bazi is adamlari ile temaslar kurarak yeni is sahalari aradiginiza yorumlanir. Eger halktan biri iseniz, dogum görmeniz, dostlarinizin sizi aranilir ve sevilir bir kimse olarak tanidiklarina; ev Kadini iseniz komsulariniz arasinda sevilen ve saYılan bir kimse oldugunuza delalet eder.

Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulma olarak yorumlanır. Rüyasında doğum yapan kadın bütün sıkıntılarından kurtulur ve rahat eder. Doğum ağrısı çekmek sıkıntıdan sonra gelecek güzel günleri işaret eder.

Doğum rüyası sıkıntıdan kurtulma olarak yorumlanır. Rüyasında doğum yapan kadın bütün sıkıntılarından kurtulur ve rahat eder. Doğum ağrısı çekmek sıkıntıdan sonra gelecek güzel günleri işaret eder.

rüyada emzirmek:

Kadın erkek çocuğunu emziriyorsa; sevinmeye, kız çocuk emziriyorsa rüyayı görenin ağlayacağına işarettir.

bencede doktordan doktora fark var ben doktorumdan cok memnunum zaten benım oglusumun okadar bellıkı karıstırma olayı ımkansız resımde bıle acık acık bellı dun 3 tane ayrı gorunumde resım verdı ama ben soylemelerı taraftarıyım bız onu ogrenmek ıcın sabırsızlıkla beklıyoruz cunku

doktorlar kendilerini riske atmamak için söylemiyorlar kız deyip oğlan olursa hasta isyan eder herkes doktorun dediğine göre alışveriş yapıyo sonuçta.onlar da bi bakıma haklı kesin emin olunca söylüyorlar.bunları dediğime bakmayın buakşam doktora gittiğimde önce bunu sorucam emin olabilirsiniz nekadar ihtimal vermesem de belki gösterir cinsiyetini

sor bakalım ne diyecek ben gidince boyunu falanda soruyorum söylüyor ama bi cinsiyetini söylemiyor daha erken diyor osun ama cok iyi bi doktorum var memnunum haftaya 3 lü taramamız var inşallah herşey yolunda gider bebişimi görmek istiyorum bazen aklıma kötü şeyler geliyo durmadan kendimi dinliyorum ilk gittiğimizde herşey normal oluyor sonr böle tekrar gitme vakti yaklaşınca telaşlanıyorum bide bu sefer 1 ay olacak son kontrolden bu yana cok uzun geldi

ya evet doktora da hak vermek lazım ama işte
merak ediyoruz biz de ne yapalım
ata tanem belki bugün gittiğinde öğrenirsin canım
hadi hayırlısı

Ben de içten içe doktoruma kızıyorum kızlar cinsiyetini söylemiyor diye ama bunun bir de yasal süresi var. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı bilmiyorum ama tüm doktorların yasal olarak kürtaj süresi bitene kadar bebeğin cinsiyetini söylemesi yasak. Halbuki 12. haftada görüp, 16. haftada netleşiyormuş cinsiyeti ama 20. haftaya kadar söylememeleri gerekiyor. Tabii ki prosedüre göre böyle ama birçoğu dinlemiyor. Devlet ve üniversite hastanelerinde söylemiyorlar mesela.

evet erken söyleyince yanılma payı oluyor diye söylemiyorlar

bu arada kızlar burda anasınıfı öğrencilerinin gösterileri vardı ayyy bi tatlıydılar bi tatlılar gözlerim yaşardı dedim bizim yavrularımızda böyle olcaklar böyle büyücekler oyunlar yapcaklarr çok güzel bi duygu Allah isteyen herkeze nasip etsin bizlerede sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

sor bakalım ne diyecek ben gidince boyunu falanda soruyorum söylüyor ama bi cinsiyetini söylemiyor daha erken diyor osun ama cok iyi bi doktorum var memnunum haftaya 3 lü taramamız var inşallah herşey yolunda gider bebişimi görmek istiyorum bazen aklıma kötü şeyler geliyo durmadan kendimi dinliyorum ilk gittiğimizde herşey normal oluyor sonr böle tekrar gitme vakti yaklaşınca telaşlanıyorum bide bu sefer 1 ay olacak son kontrolden bu yana cok uzun geldi

ayyy bende hissediyorum aynı şeyi kontrol zamanı yaklaşınca sanki bişey olucakmış gibi telaşlanıyorum görünce rahatlıyorum.bauarada yukarda rüya yorumunu yazdım bakmadın galiba pamukum

evet erken söyleyince yanılma payı oluyor diye söylemiyorlar

bu arada kızlar burda anasınıfı öğrencilerinin gösterileri vardı ayyy bi tatlıydılar bi tatlılar gözlerim yaşardı dedim bizim yavrularımızda böyle olcaklar böyle büyücekler oyunlar yapcaklarr çok güzel bi duygu Allah isteyen herkeze nasip etsin bizlerede sağlıklı şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

amin canım amin..benim eşimde gençlik merkezinde çalışıyodu tiyatro,gösteriler falan oluyor.genelde kreş öğrencileri geliyormuş eşimde her aksam anlatırdı..bugun yine çocuklar geldi giymişler cici elbiseleri bende bakıp bizim kızımızda böyle olcak diyorum diyor :)) o kadar heyecanlı oluyor ki anlatırken..

inşallah bizde o günleri görürüz..ya aslında kötü düşünmek istemiyorum kızlar ama içimde hep bi kuşku var yani aman off neyse :çok üzgünüm:

Hale kötü düşünmek istemiyosun kötü düşünme :eek:klava: Niye bugünler de ben de başta olmak üzere hepimize bir karamsarlık çöktü.

Atatanem, ben doktoru razı edip öğrenemedim cinsiyetini ama sen inşallah öğrenirsin yarın. Sen yine de çok umutlanma. Ben de giderken kesin öğrenirim heralde diyordum sonra hayal kırıklığı oldu. Şimdi artık hiç düşünmemeye çalışıyorum cinsiyetini.

ayy halecim aynı bendede var nedense sürekli kuşku kuşku her kontrole gidiceğim zaman karnım ağrıyo korkudan nasıl geliştimi iyimi diye bi bitirsek şu 9 ayı hayırlısıyla

ayyy bende hissediyorum aynı şeyi kontrol zamanı yaklaşınca sanki bişey olucakmış gibi telaşlanıyorum görünce rahatlıyorum.bauarada yukarda rüya yorumunu yazdım bakmadın galiba pamukum

canm baktım bakmasınada benim bilgisayar sapıtık 3 gündür tel hattı kesikdi 3 gündür arızayı arıyorum olmadı telekomdan tanıdık var onu aradım geldiler baktılar koblolar sıkışmış değiştirin deiler gittiler bende azcık bırkaladım falan öle tuhaf bişi yani internet gitti diyecem msn calışıyo gitmedi dicem sayfalar acılmıyo yani ondan kaynaklanıyo hemen cevap veremiyoruma.s.

canm baktım bakmasınada benim bilgisayar sapıtık 3 gündür tel hattı kesikdi 3 gündür arızayı arıyorum olmadı telekomdan tanıdık var onu aradım geldiler baktılar koblolar sıkışmış değiştirin deiler gittiler bende azcık bırkaladım falan öle tuhaf bişi yani internet gitti diyecem msn calışıyo gitmedi dicem sayfalar acılmıyo yani ondan kaynaklanıyo hemen cevap veremiyoruma.s.

pamukum dün bende de aynı problem oldu.iş yerinden gidiyorum bende.msn acık ama sitelere giremiyorum.kk cok yavastı hele bi ara hiç açmadı..msn den arkadaşlara soruyorum onlar girebiliyorlar..aradan zaman geçi kendi kendie düzeldi ama ben çok sinir oldum o ayrı :kızgın:

evet bakalım bizim haftaya 16. hafta oluyor doktor 18 dedi ama belkim söyler cok ısrar edersem 3 taramamız var haftaya inşallah iyi haberler alırız

Kızlar dün bi rüya gördüm doğum yaptığıumı gördüm Cok tatlı pamuk gibi bi bebeğim vardı yaklaşık 3 kilo doğmuş sezeryanla yapmışım doğumu ama 5 aylık ken doğmuş kontrole gitmişim doktor almış bebeği kilosu iyi olduğu için dikişlerimi gösterdim doktora hiç ağrım sızım yoktu bebişi alıyorum kucağıma kokluyorum kokluyorum öpüyorum emzirmeye calıştım göğsümden süt geldiğini bile gördüm Cok güzelde mis gibi kokuyodu :asigim:
internet bağlantımda sorun google bile acılmıyo nasılsa burası gitmedi amakapattığım sayfayı bi daha acamıyorum 3 gündür hatlar yokrtu zaten kablomuzda soprun varmış Anlayanlar yorum yapabilirmi lütfenn

canım hayırdır inş. güzel bi rüya görmüşsün:1rolleyes:bende çok sık bebeğimin olduğunu ve onu emzirdiğimi görüyorum.sanırım bu anneliğe artık yavaş yavaş kendimi hazırladığımızdan.okadar gerçek gibi ki dimia.ssüt beyaz oda hayırlı bişey..

kızlar şimdi sağlık ocağından geliyorum gittim kaydımı yaptırdım..annem aradı ilaç yazdırmaya gitmiş çok kızmış dr bu zamana kadar neden gelemdi diye hemen aradı bende izin aldım yine bazı suratlar ekşidi burda ama yapcak bişi yok.neyse gittim orda fırça yedim:)) kaydımı oldum aşı günü verdiler bayada güzel ilgilendiler.orda da test falan yapıyorlar..her ay cağırıcaz seni dedi ebe..

bu arada dr bana kan ilacı vermedi.kan değerlerin çok güzel dedi.ama ilerde vericem falan da demedi orda ki ebe değerlerin ii olsa bile ilerleyen aylarda mutlka kullanman gerek dedi çünkü son aylarda ve lahusa döneminde kan değerlerinde düşüş olcak o yuzden ne olursa olsun mutlaka kullanmalısın dedi.ben yine dr ye bi hatırlatıcam..
bir de dedim ki ona eyvah her ay hem dr hemde burası bizim patron sinir olcak dedim.o da bişi olmaz öye durumlarda 1 günlük rapor yazarız rahat rahat yaparız testlerini dedi..bakalım hayırlısı a.s.

Son düzenleme:
Ben de içten içe doktoruma kızıyorum kızlar cinsiyetini söylemiyor diye ama bunun bir de yasal süresi var. Bu konuda bilgi sahibi olan var mı bilmiyorum ama tüm doktorların yasal olarak kürtaj süresi bitene kadar bebeğin cinsiyetini söylemesi yasak. Halbuki 12. haftada görüp, 16. haftada netleşiyormuş cinsiyeti ama 20. haftaya kadar söylememeleri gerekiyor. Tabii ki prosedüre göre böyle ama birçoğu dinlemiyor. Devlet ve üniversite hastanelerinde söylemiyorlar mesela.
Hiç bilmiyordum bu yasal süreyi.Ama haklılar tabiki onlarda.
Beklemek de zor oluyo ama şimdi bana kız dedi mesela ben çok alıştım yarın öbür gün erkek derse ben bi tuhaf olurum.En iyisi kesin görünce söylemeleri.Umarım bizimki kesin görmüştür :)

aşı konusuna gelince, benim hiçbir fikrim yok bu konuda yaaa:çok üzgünüm: doktorum da şimdiye kadar hiçbir şey sööylemedi.. ama bugün saat 16:00 da randevum var, bir sorayım o zaman bakalım.. çok heyecanlıyım, acaba cinsiyetini öğrenebilecek miyiz ki??
Hisemcim,
Belli oldu mu bebeğinin cinsiyeti?

Günaydın kızlaaaar;
Dark, yazdıklarını okudum da, inşallah Ankara'dan müjdeli haberlerle döneceksin. Buna çok inanıyorum. Ama doktor konusunda çok kafanı karıştırma bence. En iyisi seni bulacaktır eminim...

...
Sanırım doktorumun bana önerdiği hocasına Yani Prof.Dr.M.Zeki Taner e gideceğim ben.
Bugün eşimle baya kararlaştırdık gelecek haftasonu gideriz heralde.Üçlüyüde orda yaptıracağız.Aslında üçlüyü burdan yaptırıp orda onla uğraşmak istemiyorduk ama kısa süre içinde bebeğimi 2 kere ultrasona sokmak istemedim.

Sağol canım haklısın ennnn iyisi beni bulacak.zaten bebeğimde sağlıklı.:nazar:

Canım merhaba...gözünaydın kız annesi oluyormuşsuna.s

Canım bırak çiğ köfteyi,Urfada dışarda kebap bile yemedim ishal filan olurum diye...
Ama giderken Adana 'da barajın kenarında adana kebap yedim çok güzeldi valla..

Ayrıntılı ultrason inşallah yaptırıcam inşallah.Ankara da Eyüp Ekici'ye gitmeyi düşünüyorum ben..
Eyüp Ekinci çok iyiymiş ama ben yine de doktorumun hocasına gitcem.
Eyüp Ekinci Yarım saat kadar inceliyormuş bebeği ultrasonda.Bakalım bizim tecrübemiz nasıl olacak.Memnun kalırsam tavsiye ederim.

Ama baya tuzlu.480 ytl ayrıntılı ultrason muayenesi.Biz Doktorumuzun ismiyle gideceğimizden bize 250 ytl miş.Aradık sordukta.

Eyüp Ekincinin muayenesi 200 ytl miş.Benim için aynı hesaba geliyor ikiside.

Ama normal fiyatları biraz yüksekmiş ya 480 de baya çok.
Kızım için gideceğim ben.Onu göreyim içim rahatlasın.

İlk benmi gideceğim şimdi ayrıntılı için? tecrübelerimizi yazarız artık.
Hepimiz sağ salim sağlıklı bebekler doğursak da hangi bezi kullanacağımızı tartışsak :)

kızlar günaydınnn dudağımda uçuk çıktııı çok kötüü :KK43::KK43: ne yapcam ben kocaman şişti :KK43::KK43:

Geçmiş olsun canım.Geçer üzme kendini bu kadar.benimde uçuk gibi bi sivilcem vardı tam dudağımın kenarında.Bugün bi sivilce daha gelmiş yanağıma kocamanımsı :)

X