2008 Kasım Anneleri

:teytey:günaydın kızlar az önce saglık ocagından geldim ve ilk aşımızı olduk hiç canımız yanımız yanmadı ama hemşiremiz agrı yapabilir dedi şimdilik gayet iyiyiz:nazar: aşı olan varmı aranızda

geçmiş olsun şifa olsun...erken değil mi canım tetanoz için..

bende ev işi pek yapmamaya çalışıyorum eşim sağolsun süpürüyo ben toz alıyorum ama cam falan artık silemem çamaşır asarken bile kurutmalığa eğilirken belim acıyo yorulmamamız lazım dikkat etmeliyiz kendimize kadın alıcam bende napalım doğuma kadar idare edicez

Çitos senin evde mi tertemiz, ne güzel. :nazar: Ben şimdiye kadar hiç kadın almadım kızlar. Çok çok büyük işlerde annem yardım ediyordu. Şimdi de almayı düşünmüyorum. Çünkü şimdi de annem geldiği zaman eşimle birlikte evi temizliyor. Bense sadece ufak tefek şeyleri yapıyorum. Uzun bir süredir de elleri değmedi, ben de onlara yapın diyemiyorum.

ben de toz filan alıyorum ama silip süpürme işi çok yoruyor..cam kapı zaten normalde de yapmıyordum..10 güne bir filan kadın alıyorum o yüzden..

juli'cim kıskandırma bizi benim anneciğim uzakta benden..o yüzden iş başa düşüyor yaniyerimseniben

ya epilasyon kaça patlıyo sakura bende düşünüyorum tüm bacak yaptırayım doğumdan sonra diye.biyerde gördüm dakikası 1ytl diye.kaç dk sürüyo çok acıyomu?

sekreter ne aşısı yaptırdın canım?bana doktorum daha böle bişiden bahsetmedi..

saglık ocagına gidip kayıt yaptırıyorsun canım ve sana aşı takvimi veriyorlar ben ilk hamile oldugumu ögrendigimde yaptırmıştım 22 mayısta da ilk aşımın olacagını sonrada 20 haziranda ikin ci aşımın olacagını söylemişlerdi ilkini atlattık işte tetenoz aşısı oldugunu söyledi hemşire bana sende en kısa zamanda kaydını yaptır canım a.s.

Çitoscum hoşgeldinnnn,
Kızlarrr, ben de hamile kalınca bundan sonra u/s’nin abdominal yapılacagını sanmıstım. Artık mikro enjeksiyon sırasında gunde iki kez u/s’ye girmekten oylesine usanmıstım ki... Ama maalesef doktorum bundan boyle vajinal dedi.
Gerci benim jilet sıkıntım yok infertilite tedavisi sırasında akıllanıp hemen epilasyon yaptırmıştım, ama tabii duygu kötü işte...

Lazer epilasyon mu yaptırdın sakuracım?

Hamile kalmadan önce ben de düşündüm yaptırmayı..Yapan kişi de arkadaşım..Parmak üzerinde denedik canım yandı sanki..Elektrik çarpmış gibi hisse kapıldım..Gerçi çok çeşidi var makinaların ama arkadaşımdaki Alexandrite yanlış hatırlamıyorsam..

Canlarım,
Tetanoz asısını 10 yıl içinde yaptırdıysanız yaptırmanıza gerek yok unutmayın!

ama canım hamile kalınca bunu tektar yaptırmak zorundaymışız dogumda mikrop kapmamak için bu şartmış benim halamın kızı s. ocagında hemşire o ilgileniyo benle ve öyle söyledi

ben 10 yıl içinde yaptırmadım.sağlık ocağına mı gidip aşı oluyosunuz.yoksa doktoruma kontrole gidince sorayım.o ne zaman yapılacağını söler herhalde..fisfisfis

canım dr lar pek ilgilenmiyor saglık ocagına gitmen gerekiyo önce onlar sana tarih veriyorlar ve ayrıca hamilelik dönemini takip ediyorlar

Lazer epilasyon mu yaptırdın sakuracım?

Hamile kalmadan önce ben de düşündüm yaptırmayı..Yapan kişi de arkadaşım..Parmak üzerinde denedik canım yandı sanki..Elektrik çarpmış gibi hisse kapıldım..Gerçi çok çeşidi var makinaların ama arkadaşımdaki Alexandrite yanlış hatırlamıyorsam..

Evet canım,
Alexandrite ile basladık sonra benimkiler biraz inatçı çıkınca başka yeni bir aletle devam ettik. Gerçekten de elektrik çarpma hissi hepsinde var. Ama ne yapayım, her gün doktora gitmekten ve her gün tüy yoketmekten bıkmıştım, anlayacağın benim için çok iyi bir çözüm oldu.
Süt verdikten sonra tüm Kasım annelerine de tavsiye ederim, yazın kol altı sıkıntısı yok, doktora gidicem temizlik derdi yok, şapşahane birşey..

ya epilasyon kaça patlıyo sakura bende düşünüyorum tüm bacak yaptırayım doğumdan sonra diye.biyerde gördüm dakikası 1ytl diye.kaç dk sürüyo çok acıyomu?

Atacım aslına bakarsan cok pahalı değil,
Neden dersen bir sürür ağda parası vermektensse gidiyorsun kol altı için 50+50 YTL civarında tek seans için veriyorsun. (Tabii bu tüylenme alanına ve miktarına göre değişir) Ama benimkiler esaslı KIL yani tüy değildi asla. Sonra paket bikini bölgesi dahil 200 YTL/seans veriyorsun. Ama 3 ay tüysüz geziyorsun. Her seanstan yaklasık 1 ay sonra ucretsiz kontrol var, yani tekrar yakıyorlar tüyleri. Yaklaşık 3-5 seansta da işin bitiyor şekerim. Kesinlikle çok rahatlık tavsiye ederim...

Evet canım,
Alexandrite ile basladık sonra benimkiler biraz inatçı çıkınca başka yeni bir aletle devam ettik. Gerçekten de elektrik çarpma hissi hepsinde var. Ama ne yapayım, her gün doktora gitmekten ve her gün tüy yoketmekten bıkmıştım, anlayacağın benim için çok iyi bir çözüm oldu.
Süt verdikten sonra tüm Kasım annelerine de tavsiye ederim, yazın kol altı sıkıntısı yok, doktora gidicem temizlik derdi yok, şapşahane birşey..

Hakikaten şapşahane bişeya.sa.s.Kıl yok sorun yok..Süt işi bitsin ben de yaptırıcam..

ama canım hamile kalınca bunu tektar yaptırmak zorundaymışız dogumda mikrop kapmamak için bu şartmış benim halamın kızı s. ocagında hemşire o ilgileniyo benle ve öyle söyledi

A öyle mi şekercim, ben tekrar teyit edeyim, çünkü doktorum yaptırdıysan doğum öncesi tekrar etmeye gerek yok demişti. Ama yaptırmayanlar gebeliğin son 3 ayında yaptırmalı demişti bana...

ben 10 yıl içinde yaptırmadım.sağlık ocağına mı gidip aşı oluyosunuz.yoksa doktoruma kontrole gidince sorayım.o ne zaman yapılacağını söler herhalde..fisfisfis

Canım Sağlık ocağına gidemezsen doktorun zaten aşı zamanını söyler sana. Bana son 3 ay içinde gerekirse yapılır dedi.

sakura bölge bölge değişiyor di mi faiyatı?orda kaça yapıyorlar??

Canım bölgeye tüy yoğunluğuna göre değişiyor. Burda benim gittiğim merkezde kol altı: 50+50 YTL paket: 200 YTL. Bacak yaptırmadığım için bilmiyorum ama tüy yoğunluğuna göre cok değiiyor. Yaklaşık iki tüm bacak 250 YTL falandır herhalde...
Ama bu fiyatlara kontrol ücreti de dahil. Yani her seansın bir kontrol seansı var ve kontrollerde de çıkan tüyler yakılıyor..
Tabii ki beyaz tenli olanlar sanslı kızalr, çünkü lazer beyaz tenlilerde esmer tüyleri hemen yakalıyor ve canlarına okuyor. Tabi acısı da cabası.:çok üzgünüm:

Son düzenleme:
Merhaba kızlarr.. Vallahi burda yazılar o kadar çabuk birikiyor ki, sabahtan akşama bir bakıyorum sayfalar eklenmiş.. sonra hepsini okuyacağım diye canım çıkıyor :)

şu epilasyon işi gerçekten çok güzel ama bir türlü cesaret edip teşebbüste bulunmadım ben de.. sütten sonra bakayım bari tekrar, tüysüz bir hayatın ne kadar güzel olabileceğini düşünemiyorum bile.. Şakuranın verdiği fiyatlar çok iyi bence.. Ben araştırmadım ama daha pahalı olur diye düşünüyordum hep..

aşı konusuna gelince, benim hiçbir fikrim yok bu konuda yaaa:çok üzgünüm: doktorum da şimdiye kadar hiçbir şey sööylemedi.. ama bugün saat 16:00 da randevum var, bir sorayım o zaman bakalım.. çok heyecanlıyım, acaba cinsiyetini öğrenebilecek miyiz ki??

ya ömür boyu ağda sir acısı çekmektense 3-5 kere acı çekerim ama bidaha çıkmıycağını bilerek dişimi sıkarım.ay ağda azmı acıyo allah aşkına.gözümden yaşlar geliyo dudaklarım kanıyo sıkmaktan.emzirirken zararlı mıymış epilasyon?hemen yaptırsam keşke negüzel olurdu doğurana kadar hepsi biterdi.

X