- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.741
sekreter ne aşısı yaptırdın canım?bana doktorum daha böle bişiden bahsetmedi..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:teytey:günaydın kızlar az önce saglık ocagından geldim ve ilk aşımızı olduk hiç canımız yanımız yanmadı ama hemşiremiz agrı yapabilir dedi şimdilik gayet iyiyiz aşı olan varmı aranızda
bende ev işi pek yapmamaya çalışıyorum eşim sağolsun süpürüyo ben toz alıyorum ama cam falan artık silemem çamaşır asarken bile kurutmalığa eğilirken belim acıyo yorulmamamız lazım dikkat etmeliyiz kendimize kadın alıcam bende napalım doğuma kadar idare edicez
Çitos senin evde mi tertemiz, ne güzel. Ben şimdiye kadar hiç kadın almadım kızlar. Çok çok büyük işlerde annem yardım ediyordu. Şimdi de almayı düşünmüyorum. Çünkü şimdi de annem geldiği zaman eşimle birlikte evi temizliyor. Bense sadece ufak tefek şeyleri yapıyorum. Uzun bir süredir de elleri değmedi, ben de onlara yapın diyemiyorum.
Çitoscum hoşgeldinnnn,
Kızlarrr, ben de hamile kalınca bundan sonra u/s’nin abdominal yapılacagını sanmıstım. Artık mikro enjeksiyon sırasında gunde iki kez u/s’ye girmekten oylesine usanmıstım ki... Ama maalesef doktorum bundan boyle vajinal dedi.
Gerci benim jilet sıkıntım yok infertilite tedavisi sırasında akıllanıp hemen epilasyon yaptırmıştım, ama tabii duygu kötü işte...
Canlarım,
Tetanoz asısını 10 yıl içinde yaptırdıysanız yaptırmanıza gerek yok unutmayın!
Canlarım,
Tetanoz asısını 10 yıl içinde yaptırdıysanız yaptırmanıza gerek yok unutmayın!
ben 10 yıl içinde yaptırmadım.sağlık ocağına mı gidip aşı oluyosunuz.yoksa doktoruma kontrole gidince sorayım.o ne zaman yapılacağını söler herhalde..fisfisfis
Lazer epilasyon mu yaptırdın sakuracım?
Hamile kalmadan önce ben de düşündüm yaptırmayı..Yapan kişi de arkadaşım..Parmak üzerinde denedik canım yandı sanki..Elektrik çarpmış gibi hisse kapıldım..Gerçi çok çeşidi var makinaların ama arkadaşımdaki Alexandrite yanlış hatırlamıyorsam..
ya epilasyon kaça patlıyo sakura bende düşünüyorum tüm bacak yaptırayım doğumdan sonra diye.biyerde gördüm dakikası 1ytl diye.kaç dk sürüyo çok acıyomu?
Evet canım,
Alexandrite ile basladık sonra benimkiler biraz inatçı çıkınca başka yeni bir aletle devam ettik. Gerçekten de elektrik çarpma hissi hepsinde var. Ama ne yapayım, her gün doktora gitmekten ve her gün tüy yoketmekten bıkmıştım, anlayacağın benim için çok iyi bir çözüm oldu.
Süt verdikten sonra tüm Kasım annelerine de tavsiye ederim, yazın kol altı sıkıntısı yok, doktora gidicem temizlik derdi yok, şapşahane birşey..
ama canım hamile kalınca bunu tektar yaptırmak zorundaymışız dogumda mikrop kapmamak için bu şartmış benim halamın kızı s. ocagında hemşire o ilgileniyo benle ve öyle söyledi
ben 10 yıl içinde yaptırmadım.sağlık ocağına mı gidip aşı oluyosunuz.yoksa doktoruma kontrole gidince sorayım.o ne zaman yapılacağını söler herhalde..fisfisfis
sakura bölge bölge değişiyor di mi faiyatı?orda kaça yapıyorlar??