2008 Kasım Anneleri

ya ben doğum yaptıktan hemen sonra böyle hafif makyajlı saçlarım düzgün başımda kurdeleli bandanayla hastane odasında karşılamak istiyorum ziyaretçileri.ama inan okadar yorgun oluyomuşsunuzki gözünüz hiçbişeyi görmüyomuş

aslında çok sorun değil şimdilik saçı boyatmasamda olur.. ama doğuma yakın fikrim değişebilir.. doğum sonrası güzel gözükmek istiyorum ne bileyim yanlış mı düşünüyorum..

bende dogumdan sonra diyorum işte.arkadaşım dedi ki lağusayken insan çok bunalıma giriyo o zaman değişiklik yapmak isticeksin o zaman boyatırsın dedi:)) benim şansıma da üst katımda kuaför oturuyor cok samimi arkdasım :)) bir de şeyi düşünüyorum şimdi düzce küçük yer ve bazı insanlar çok yobaz ee bizim yakınımzda da var böyle tipler.ben doğumdan sonra sacları sarıya boyatmıs pijamalarla hala yatıyorum millet dicek kudurmuş bu anne oldu hala aklı fikri süste bi adam olmadı :sm_cool::sm_cool: bazılarınız gülebilir ama kesin bunları diyecek bi kaç sivri çıkcaktır :roflol::roflol:

Hale süperdi ya :))) derler walla :) aman desinler ya boşver.

Haklısınız kızlar doğumdan sonra güzel olmalıyız :) Doğumdan sonra bi boyatırız bi de yine uzun bi süre sonra boyatırız.Eskisi gibi sık olmaz ama.Emzirirken .Ok mi :)

benimde en çok istediğim şeydi doğum yapınca güzel pijama takımlarımı yada gecelik sabahlık takımımı giyip saçıma kırmızı kurdela öyle karşılayım herkesi derdim ama bakalım nasıl olacak.. benimki kesin sezeryan olacağı için anca uyanınca süslenirim artık....))))

ii aksamlar ata_tanem24..

ya bu arada eğer sarı yaptırrsam diplerim cabuk akar.sac rengim cok koyu değil.ya asıl ben ne istiyorum bilio musunuz :)) avrupa yakasında yaprak varya turuncu saçlı bayılıyorum onun saç rengine ve benim yüzüme de gider hemde çok yakışır :)) ama onu 15 günde bir boyatman lazımmış..onla da kim uğraşcak (

evet halecim benim arkadaşım yaptırdı da çok çabuk cilası geliyor işde yenileniyormuş bir nevi...
gidenler iyi akşamlar hepinize.. bende biraz sonra çıkarım herlade çok oturdum pc başında..

günaydın şekerlerrr :sm_cool: çok güzel bir gün ama çook da sıcak yaw:1no2: darkinlife nasıl dı program??ben izleyemedim dışarı çıkmıştım aksam..umarım güzeldir Şeniza.s.

Günaydın halecim. Dark okuldadır heralde. Napıyorsun? Ben dün çıktığımdan beri bel ağrısından ölüyorum. Dün var ya dik bile oturamadım o kadar çekti ki. Doktoru aradım. Hemen bir parol iç. bir tane de gece. Sonra sabah 10 gibi beni ara dedi. İlk defa bu kadar ilgili gördüğüm için şaşırdım acaba ciddi bişey mi bel ağrısı diye. Fikri olan var mı? Birazdan da arıyacağım zaten doktoru. Şu anda dünkü kadar ağır değil. Sadece dik durduğumda kasıyor belim ama daha dayanılır bir ağrı.

gunaydın cnm geçmiş olsun buarada..ye bende hiçbir sorun olmuyor yani ne bel agrısı,ne şişkinlik,ne kasılma..ama akşam tv izlerken kanepede uzanıyorum..canım sıkıldı yatmaya gidicem aniden kalktım herlade sanki belim yerinden cıkmıs gibi oldu hemen yattım ve cok canım acıdı.yatınca katır kutur kemik sesleri geldi :1shok: arada sadece öyle oluyor bana..bu arada burası felaket sıcak zaten basıolar beni dayanamıyorum akşam evim serinmiş ki ben cayır cayır yanıyorum..şimdilik sadece yanmalardan şikayetçiyim onu da mecbur çekicez artık :bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…