- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.621
aslında çok sorun değil şimdilik saçı boyatmasamda olur.. ama doğuma yakın fikrim değişebilir.. doğum sonrası güzel gözükmek istiyorum ne bileyim yanlış mı düşünüyorum..
Kızlar ben çıktım.Kendinize,bebişlerinize iyi bakın. Hep muhabbetin en güzel yerinde çıkıyorum ben yaa(( Evde de bilgisayardan uzak durmaya çalışıyorum. Görüşürüüüüz...
hlecim güle güle..
darkcım ben niğdeliyim canım..verdiğin linkde buldum bizim tvyi arada bakarım artık..:))
annemlerin evide eğitim fakültesine yakın merkeze ilk girişte.. ayrıca bende kısa dönem üniversitenin döner sermayesinde çalışmıştım..Bende Bilirim Niğdeyi okudum orda :)
Günaydın halecim. Dark okuldadır heralde. Napıyorsun? Ben dün çıktığımdan beri bel ağrısından ölüyorum. Dün var ya dik bile oturamadım o kadar çekti ki. Doktoru aradım. Hemen bir parol iç. bir tane de gece. Sonra sabah 10 gibi beni ara dedi. İlk defa bu kadar ilgili gördüğüm için şaşırdım acaba ciddi bişey mi bel ağrısı diye. Fikri olan var mı? Birazdan da arıyacağım zaten doktoru. Şu anda dünkü kadar ağır değil. Sadece dik durduğumda kasıyor belim ama daha dayanılır bir ağrı.