2008 Kasım Anneleri

Teşekkür ederim canım ya. Şimdi de iyi gibi dünkü kadar kötü değilim. Ama o kadar tuhaf ki fincanı kaldırırken bile ağrıyor.

Senin şu sıcaklarına bi çare var aslında ama muayeneye bile giderken surat asan, gıcık patronun yapmaz sanırım. Bi klima alsa ne olur ki sanki ofise.

Teşekkür ederim canım ya. Şimdi de iyi gibi dünkü kadar kötü değilim. Ama o kadar tuhaf ki fincanı kaldırırken bile ağrıyor.

Senin şu sıcaklarına bi çare var aslında ama muayeneye bile giderken surat asan, gıcık patronun yapmaz sanırım. Bi klima alsa ne olur ki sanki ofise.

:roflol: sorma gıcık işte..ya aslında klima var ofiste.ama yanlız ben yanıorum burda açmıolar şimdilik bir tek bayan çalışan benim 3 kişiyiz ofiste.tutupda yanıyoruum açın da diyemem düşünmeleri lazım aslında diorum ya allahtan patronun eşide hamile yoksa yanmıştık heralde.bundan daha kötüsünü düşünemiyorum..neyse allah büyüktür çekerler onlarda bi ara..şurdan kurtulmayı dört gözle bekliyorum bi gelse de doğum zamanı hayırlısıyla..

Doğumdan sonra işten ayrılacak mısın? Yoksa kurtulmak derken 4 aydan mı bahsediyordun.

hayır doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyorum 2 sene falan..şimdi ufak tefek borclar var onları kapatmak için çalışıyorum doğuma kadar idare etcem.eşime yardımcı olurum hem..zaten özel kurumlarda çalışmaktan sıkıldım kafalarına göre iş yapıyorlar hiç bir kanuna uymuyorlar.resmi tatillerde bile çalışıyoruz seneye kpss sınavlarına girip bir dahaki sene adliye sınavlarına girmek istiyorum.bakalım inşallah olur.hem bu arada bebeğimi büyütmüş olurum :1hug:

Güzel plan yapmışsın Hale, inşallah her şey istediğin gibi olur. Kızlardan kimse uyanmadı galiba.

Doktorumu aradım şimdi. Ağrının geçmediğini söyledi. Muayenehaneme gel bir ultrasonda bakalım dedi. Umarım ciddi bir şey yoktur kızlar. İnsan en ufak bir şeyde bile korkuyor. Bir yandan da hiç hesapta yokken meleğimi görücem diye de sevindim ama keşke keyfi olsaydı. Bu arada kızlar cinsiyeti de belli olur mu acaba? Takvimden beş gün gerideyiz biz Bugün 12+6

Güzel plan yapmışsın Hale, inşallah her şey istediğin gibi olur. Kızlardan kimse uyanmadı galiba.

Doktorumu aradım şimdi. Ağrının geçmediğini söyledi. Muayenehaneme gel bir ultrasonda bakalım dedi. Umarım ciddi bir şey yoktur kızlar. İnsan en ufak bir şeyde bile korkuyor. Bir yandan da hiç hesapta yokken meleğimi görücem diye de sevindim ama keşke keyfi olsaydı. Bu arada kızlar cinsiyeti de belli olur mu acaba? Takvimden beş gün gerideyiz biz Bugün 12+6

ya hiç canını sıkma bence boşuna kuruntu yapıyorsun altı üstü ufak bi bel ağrısı.ya eğer bebeğin gösterirse belli olur cok merak ettim ve çok heyecanlandım :sm_cool: kaçta gidiceksin??.hemen yaz bize gelince :1hug:

Canım yazmaz mıyım. 11 gibi randevu alacağım sekreterinden. Sanırım akşamüstü gideceğim. Gerçi insan önce onu orada iyi göreyim de cinsiyeti nasıl olsa bir ay sonra öğrenirim diyor. Bence de biraz boşuna kuruntu yapıyorum gibi ama doktor çok önemli bişey olmasa muayehaneye çağırmaz diyorum çünkü normalde beni üniversite hastanesinde kontrol ediyor. Bugün de oraya gitmeyecekmiş. Acil görmemiz lazım dedi.

günaydın kızlar....a.s.
ya siz ben yokken nelen kaynatmışsınız dün ööle.. rakı balık falan..kötü oldum sabah sabah..../çok severimde:sm_cool:
bu arada juliannecim çok geçmiş olsun canım... bel ağrısı bendede oluyor.. özellikle bugün yürümekte bile zorlandım... ama hem mevsimden dolayı hemde fiziksel değişimimizden dolayı doktorcuum her ağrıyı kafama takmamam gerektiğini yoksa boşuboşuna kendimi üzeceğimi sööledi bende ööle yapıyorum.. zaten şimdiye kadar da ciddi bişi olmadı...
ama sende sıkma canını bişicikler olmaz meleğine... Allahım onu korusun... a.s.a.s.a.s.

Canım yazmaz mıyım. 11 gibi randevu alacağım sekreterinden. Sanırım akşamüstü gideceğim. Gerçi insan önce onu orada iyi göreyim de cinsiyeti nasıl olsa bir ay sonra öğrenirim diyor. Bence de biraz boşuna kuruntu yapıyorum gibi ama doktor çok önemli bişey olmasa muayehaneye çağırmaz diyorum çünkü normalde beni üniversite hastanesinde kontrol ediyor. Bugün de oraya gitmeyecekmiş. Acil görmemiz lazım dedi.

öyle ama doktor her ihtimale karsı sana bakması lazım..benim doktorumda en ufak bişi olsun yani onu arıyım canım bişey yoktur ama sen yine de gel bebeğin kalp atışlarına bakalım diyor :1shok: eee benim korkum yoksa da dr öyle diyince korkuyorum birden ne yani ufacık şey için bebeğe zarar mı gelmiştir ne demek kalp atışlarına bakalım :1shok: seninkide öyledir bence fazla düşünme.. bu arada beni heyecan bastı ya bebeişimi görmek istiyorum bende ama daha çok var sabretmem lazım yerimseniben

Escape teşekkür ederim, bence de bir şey yoktur. Duruş ya da oturuş bozukluğu diyorum inşallah da öyledir. Aslında kasıklarımda da biraz ağrı olmasa doktoru da aramazdım ama ikisi bir olunca korktum.

Ya evet işte Hale, sen hiç kuruntu yapmazken, endişelenmezken, doktor bir şey söyleyince nasıl heyecanlanıyorsun. Ama onlar da böyle yapmasa yine kızardık bu sefer önemsemiyorlar diye.

Escape teşekkür ederim, bence de bir şey yoktur. Duruş ya da oturuş bozukluğu diyorum inşallah da öyledir. Aslında kasıklarımda da biraz ağrı olmasa doktoru da aramazdım ama ikisi bir olunca korktum.

Ya evet işte Hale, sen hiç kuruntu yapmazken, endişelenmezken, doktor bir şey söyleyince nasıl heyecanlanıyorsun. Ama onlar da böyle yapmasa yine kızardık bu sefer önemsemiyorlar diye.

:roflol: kesinlikle haklısın.bencede kızardık..biz çok mu kötüyüz yaa jeyyar

selam kızlar nasılsınız Benim başım catlıyacak artık heralde her gün her gün allahım ne zaman gecicek diyorum ama 16 haftadan sonr artacakmış Akşam yatıyorum sabah baş ağrısı ile kalkıyorum zaten midem kötü hala başımda ağrıyınca iyice kötü oluyo Sabah kalktığımda genizleirm kuruyo burnum tıknıyo hava nemlendirici alsam iyi olacak sanırım İlk zamanlar soğuk suyla ıslıyodum o an iyi geliyodu ama bi yerde okudum sıcak pansuman tyapın diyodu denedim gercekden de geciriyor soğuk bi kaç dakikalık uyuşturuyıor sadece benim gebelik önceside baş ağrısı problemlerim vardı midemi vururdu ilk aylarda hiç ağrımamıştı cok sevinmiştim gecicek diye ama geri gelkdi kan basıncından dolayı oluyomuş

gunaydın kızlar dun bızler yokken neler konusmussunuz oyle bende balık cok severım ozellıkle mezgıt ve hamsı olsada yesek ohhhhhhh :icecream:

julıancım gecmıs olsun dıkkat etmek lazım bel agrısına anı haraketlerden kacınmak lazım , pamukum ahh hıc sorma benımde agrıyor arada bır zonkluyor
ahh kızlar neden konustunuz balık sofrası gozumun onune geldı sımdı :icecream:
kan degerım dustukce uykum gelıyor halsızlıgım artıyor pekmez ıcmeye basladım kecıboynuzu alıcam bugunn hersey bebgım ıcınn

:nazar:

aynen halecim... galiba sıcaktan bayılacam şimdi.... ama hiçte o kadar sıcak değilmiş ofis... ama ben yanıyooom... :sm_confused:

ya kızlar yanıyorum acaip.menapoz ateşi gibi ateşler basıo benii :KK43:( ayaklarım cayır cayır her yerimden ateş çıkıo yaaa :KK43:((

ay sorma hale ya al bendende valla cayır cayır yanıyom bende.benim iş yerinde de klima yok ne yapacagız bakalım.daha mayıs ayındayız ve biz pişmeye başladık bile ya önümüzdeki aylarda ne yapacagız bilmemCADIARZU

ya kızlar napcaz böyle bizim ofiste sıcak değilmiş ama ben yanıorum yani herkes memnun hayatından.hemde ben çok üşüyen bir insanım :bbo: bizim ofiste klima var ama kime dicem ben yanıorum da açtım die diorum ya herkes memnun allahım napcaz ya :çok üzgünüm: şimdi denize girmek istiyorum.ya da evde olsam da buz gibi suyun altına girsem..ayyy fenayım kızlarrr :1no2:

ya siz beni pazar günü görecektiniz... denize aşerdim resmen... mersine gidelim dayımlara gidelim (dayımlar mersinde denizin dibinde oturuyolar.. çok şirin bi evleri var bahçeli falan... yaz kış deniz ellerinin altında ne güzel) denize girelim bi saatliğine de olsa gidelim die kocişimin başının etini yedim..... bööle gözümün önünde deniz var resmen.... deli olacam yaaa.... :sm_confused:

X