2008 Kasım Anneleri

canım bak ben san bi site vereyim park yataklara bak ordan çok kullanışlı.bende oda yapıcam tabiiki ama şimdi doğumu da özelde yapıcaz birsürü alışveriş var enaz 5.000ytl harcanıcak ilk etapta ondan bebk odasını yaza yaparım diyorum hem gelir gelmez de kullanırımsırnaşık şey buarada bende pek beğenmezdim hamile kıyafetlerini ama bak sana bir link vericem benim aldığım kıyafetlerin hepsi bu marka inanılmaz şık.buarada ben sadece alt alıyorum çünkü busene üstlerin hepsi hamilelerin giyebiliceği kadar rahat okadar parayı üste vermeye gerek yok alt almaya mecburuz

kıyafetler için bu linke gir : http://www.ebrumaternity.com/index.php
bu sitedeki fiyatları dikkate alma bu markanın bşubeliği bulunan mağazalarda kıyafetler %30 daha ucuza satılıyor.

park yatak için de bu linke gir: http://www.e-bebek.com/Products.aspx?SectorID=049&CatID=008&gclid=CLb8wt3WtJMCFQ8Huwod2EjAZA
bu linkte çeşit çeşit var hem bunlar tekerlekli istediğin yere götürebiliyosun hem katlanıyo çok hafif hemde yatağı kaldırınca çocuk için oyun alanı oluyo.titreşimi var müzik çalıyo oyuncaklı da.bi incele ben ilk etapta bundan kullanıcam çünkü kullanan herkes acayip memnun kalmış

canım bende gırdım ebruya bıraz pahalı gıbıme geldı ordakı anketı doldurdum ama cok sık bluzları var belki bana cıkar :icecream:

:nazar:

bluz almayın boşu boşuna çok pahalı canım yaa pantolon alın zaten b usene moda hep hamile bluzu gibi bol bluzlar extradan hamile bluzu diye birsürü para alıyolar üstündeki 2-3 yazı için çok gereksiz.ama pantolonları cidden çok iyi üstüne şak diye oturuyo sanki hiç hamile kıyafeti gibi değil walla

selam tatlı hamısler nasılsınız valla gıremedım nezamandır catladım gıremeyınce neler oldu acaba dıye bende sıteye baktım apple katılıyorum banada pahalı gıbı geldı yarın doktora gıdıcem buyuk ıhtımalle bellı olucak cınsıyetımız cok heycanlıyım

hayırlı olsun canım.ben sitedeki fiyatlara bakmayın demiştim okumadınız galiba ben orda 69ytl olan bi elbiseyi mağazasından 55ytl ye aldım.fiyatlar mağazalarda %30 daha ucuz diiye özellikle belirttim hatta.ayrıca akdığım herşeyi doğumdan sonrada rahatlıkla senelerce kullanabilirim öyle bir avantajı da var.neyse var yani böyle güzel kıyafetler bende beğenmezdim önceden çünkü

selam tatlı hamısler nasılsınız valla gıremedım nezamandır catladım gıremeyınce neler oldu acaba dıye bende sıteye baktım apple katılıyorum banada pahalı gıbı geldı yarın doktora gıdıcem buyuk ıhtımalle bellı olucak cınsıyetımız cok heycanlıyım

ayy canım hadı ınsallah yazarsın artık yarın bebısının cınsıyetını :sm_cool::sm_cool:

:nazar:

kızlar azönce çin makarnasını yaptım hatta koca bir tabak da yedim çok değişik ve çok güzel bir lezzetti.ben çok beğendim soya sosunu bol koyun.mutlaka da yapın cidden çok beğendim

selam kızlar nasılsınız?
3 gündür yoktum hepinizi çok merak ettim
kocişim bana sürpriz yaptı 3 gündür marmariste çok güzel bir tatil yaptık
gerçi denize ve havuza giremedim ama bol bol dinlendim ve çok güzel beslendim
bol enerji ve moral depoladım
geldiğimden beri yediklerimi çıkarsamda sanırım bebeğim mutlu ayrıldı tatilden
kızlar ben hala evde yemek yapamıyorum
özellikle akşamları midem bulanıyor hala
bu akşamda canım annemdeyiz yemeğe
ne zaman geçer acaba bu bulantılarrr
kendinize dikkat edin kızlar
hepinize sevgilerrr

kasım anneleri hepinize günaydın.Benim bir sorum olacaktı.Hamile kaldığımdan beri kasık ağrılarım var ve hala devam ediyor.Doktorum hiç bir problem yok.Bazı bünyelerde oluyor ve dokuz ay boyunca bile devam edebilir dedi.Sizlerin böyle şikayetiniz varmı?

Bende olmuyor canım geçmiş olsun.

Ata tanem aldıklarını güle güle kullan canım.Bende yarın kardeşlerimin gönderdiklerini alacağım bakalım bana neler neler almış:)

Bizde heyecanla bekliyoruz haberlerini canım.Hayırlısı olsun.

selam kızlar nasılsınız?
3 gündür yoktum hepinizi çok merak ettim
kocişim bana sürpriz yaptı 3 gündür marmariste çok güzel bir tatil yaptık
gerçi denize ve havuza giremedim ama bol bol dinlendim ve çok güzel beslendim
bol enerji ve moral depoladım
geldiğimden beri yediklerimi çıkarsamda sanırım bebeğim mutlu ayrıldı tatilden
kızlar ben hala evde yemek yapamıyorum
özellikle akşamları midem bulanıyor hala
bu akşamda canım annemdeyiz yemeğe
ne zaman geçer acaba bu bulantılarrr
kendinize dikkat edin kızlar
hepinize sevgilerrr

Ohh ne güzel walla bende denize gitmek istiyorum.

selamlar,
kızlar bende bugün doktordaydım ense kalınlıkları için benim bebişler nasıl yaramazlar öyle kıpır kıpırdılar maşallah.. ama doktor biri yatay biri dikey pozisyonda dedi yani birinin ayak kısmında öbürünün kafası var..:)) ama şimdiden böylelerse doğunca işiniz zor kolay gelsin size dedi..:)) babalarıda ilk kez gördü bebişlerimizi ultrasonda..
yine ölçtürmediler bir karnımı doyurdum tekrar bakıldı yine kıpraşıyorlar ama kafalarını istenilen pozisyona getirmediler bir türlü yarına kaldı bizin sonuç.. yarın tekrar gideceğiz..
ishal konusunuda sordum bugün iyiyim dedim sorun yok geçtiyse ama yinede yediklerine dikkat et dedi..mevsimsel enfeksiyon çok görülüyormuş bu ara..

Ya kızlar ben ekmekten de tiksinmeye başladım ya :KK43:

Ekmekte ya hamur kokusu ya yanık kokusu alıyorum.İki gündür bu daha da yoğun oldu.Ve sabh bu yüzden çıkardım.Şimdide yiyorum ama midem bulana bulana :KK43: Off ya bari ekmekten tiksinme olmasın yaaa.Ne yerim ben o zaman.

Hiç geçmeyecek bu bulantılar galiba.16.haftaya gireceğiz.

Ekmekte ya hamur kokusu ya yanık kokusu alıyorum.İki gündür bu daha da yoğun oldu.Ve sabh bu yüzden çıkardım.Şimdide yiyorum ama midem bulana bulana :KK43: Off ya bari ekmekten tiksinme olmasın yaaa.Ne yerim ben o zaman.

darkcım bence ekmende tiksinmen cok guzel :1rolleyes: bundan sonra kilo alıcaz senin için iyi olur hem miğde yanmaları için de iyi.16. haftadyım benim bulantılarım allaha şükür azaldı.ama ara ara tekrar oluyor..
bu arada burası çok sıcak ve inanın duramıyorum zaten yanmalarım var sürekli bu yazın napıcam hiç bilmiyorum ya allah yardımcımız olsun :çok üzgünüm: a.s. :nazar:

kasım anneleri hepinize günaydın.Benim bir sorum olacaktı.Hamile kaldığımdan beri kasık ağrılarım var ve hala devam ediyor.Doktorum hiç bir problem yok.Bazı bünyelerde oluyor ve dokuz ay boyunca bile devam edebilir dedi.Sizlerin böyle şikayetiniz varmı?

hilal cim geçmiş olsun bebişler bize inanılmaz ağrılar çektiriyor doğuma kadar da sürecek demekki benimde ilk günden buyana var kasık ağrılarım ama katlanmak zorundayız bazen çok fazla oluyor ağrılarım ve endişeleniyorum acaba bişey mi oldu bebeğime diye inşallah biran önce atlatırız bu ağrıları

selamlar,
kızlar bende bugün doktordaydım ense kalınlıkları için benim bebişler nasıl yaramazlar öyle kıpır kıpırdılar maşallah.. ama doktor biri yatay biri dikey pozisyonda dedi yani birinin ayak kısmında öbürünün kafası var..:)) ama şimdiden böylelerse doğunca işiniz zor kolay gelsin size dedi..:)) babalarıda ilk kez gördü bebişlerimizi ultrasonda..
yine ölçtürmediler bir karnımı doyurdum tekrar bakıldı yine kıpraşıyorlar ama kafalarını istenilen pozisyona getirmediler bir türlü yarına kaldı bizin sonuç.. yarın tekrar gideceğiz..
ishal konusunuda sordum bugün iyiyim dedim sorun yok geçtiyse ama yinede yediklerine dikkat et dedi..mevsimsel enfeksiyon çok görülüyormuş bu ara..

nazlı cım senin meleklerin oldukça yaramaz demekki bu sferde ölçümleri olmamış zaten bukadar hareketlilerse çok sağlıklıdırlar o konuda endişelenme gerçekten de anne karnındayken hareketli olan bebekler doğdukları zamanda çok yaramaz oluyorlar bakalım benim meleğimin ölçümleri olabilecekmi perşembe dr kontrolümüz var en son ben kaldım sanırım ikili testi olacak olan

darc cım zaman zaman bende de oldu tiksinme ler ama üstüne üstüne gittim ve şu anda kahve dışında yiyip içemediğim bişey yok kahveyi çok sevmeme rağmen hamile kaldığım andan buyana kokusundan bile tiksindim beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği yiyebilirsin canım hem daha yararlı demir folik ve magnezyum eksikliğini giderir daha doyurucu olur .........

deryahakancım ilçede yaşıyorum bulamam buğday ekmeği felan :KK43:

Tek bulduğum normal ekmek.

Hale ya pek iyi değil benim için aç gezerim ondan da tiksinirsem.Aç olunca yine midem bulanıyo

:KK43:(

bende kaç gündür beslenmemi yazıyım diyorum bir türlü fırsat bulamıyorum şimdi sizlerle paylaşıyım

sabah:

geceden 3-4 tane siyah kuru kaysıyı ılık suda ıslatıyorum ve kalkar kalkmaz kayısıları
yiyorum suyuda içiyorum ( kabızlık ve hazımsızlık için)
4-5 tane badem ve ceviz bir avuç kadar kuru üzüm
hemen arkasından bir bardak su içiyorum

kahvaltıda :

bir tane haşlanmış yumurta
bol bol beyaz peynir ve kaşar peyniri
organik olmak şartıyla 1 domates 1 salatalık
2-3 dilim tam buğday ekmeği
1-2 bardak açık çay

arada :

elma veya muz veya armut

bol bol su içiyorum

3-4 gibi öğlen yemeği:

bir tabak sebze yemeği ve bol yeşil salata bir bardak ayran veya bir kase yoğurt

7-8 gibi akşam yemeği

bir kase çorba bir dilim tam buğday ekmeği
sebze veya et yemeği
bol salata

gece 10 gibi bol meyva

haftada iki defa beyaz et bir kere köfte veya haşlama et
günde en az 2 litre su
hamile kaldığım günden buyana kesinlikle çiğ et salam sosis hiç yemedim

ve gece 3 gibi bir bardak ballı ılık süt

bazen aralarda karnımın açlığını hissediyorum zaten çok çabuk açıkıyorum
o zamanda vazgeçilmez ekmek arası imdadıma koşuyor

kızlar bişi dicem şimdi balık mevsimi sona erdi dondurulmuşlardan da yemek istemiyorum
siz ne yapmayı düşünüyorsunuz benim aklıma ton balık geldi konserve olanlar var ya acaba yenilebilirmi ki çiğ et grubuna giriyor mu blginiz nar mı ? artı canlı alabalık tesislerinden de yararlanabiliriz diye düşündüm ............

darkcım hazır satılan dilimli tost ekmekleri yada hamburger ekmekleri iyi oluyor... ben normal ekmeğide yiyorum ama bende hamburger ekmeği aldım ara öğünlerde (yada çoğunlukla benim öğle yemeğim oluyor) peynir domatesle sandöviç yapıyorum iyi oluyor..

ata_tanem evet bende geçen hafta sonu alış-veriş yaptım.herşey çok pahalı hamileler için..ama son 1-2 senedir bol kıyafetler okadar güzelki onlardan da alıp giyebilirsin..her mağazada kendine göre kıyafetler bulabiloyor artık hamileler..mesela bugün yine gördüm bazı markalar beli kalın likralı etek,pantalon ve kapriler yapmış.aynı hamile pantalonlarının beli gibi parça var üzerinde onlar çok rahatlıkla hamilelikte giyilebilir ve uygun fiyata..mesela Mango ya bak..batikte bol t-shırt ler aldım geçen hafta ben.4 t-shırt 3 pantalon aldım 150 milyon verdim..sadece hamile kıyafetleri satan bi yerden 50 milyona kot pantalon aldım..

X