iyi geceler kızlar, kimsecikler yok ama bir bakayım dedim..
darkcım kendini toplamana çok sevindiim canım.. göreceksin üçlü testde hiç bir sorun çıkmayacak Allahın izniyle.. hem iki yerde yaptıracağın için daha emin olacaksın.. kendine iyi bak canım..
sakuracım seni merak ettim bugün doktora gidecektin.. inşallah bebişlerini sağlıcakla görmüşündür sana elde sallamışlardır şimdi...:)) yarın güzel haberlerini almak dileğiyle .. sevgiler..
Dark dediğin gibi ciğer yemenin sakıncasından bahsediyorlar ama bu leke yüzünden değil tabii ki. Sadece A vitamini olduğu için ve fazla A vitamini almamamız gerektiği için bunu söylüyorlar. Tıpkı havuç gibi. Ben midyenin de kurşun içerdiği için yemenin sakıncalı olduğunu biliyorum ama iki gün önce dayanamadım ve yedim. Sadece bir kez diye de kendimi avuttum ama yedikten sonra pişman oldum.
Bu arada kızlar Sakura'nın kontrolü nasıl geçti. Ben de merak ediyorumm. Sakuraaaa nerdesiiin?
günaydın kızlar
ayy şu leke korkusu bendede başladı deryahakan bende gül kokladım ne olcak şimdi kafamçokkarıştı
allahın iznyle birşey olmaz bebklerımız tertemız melek gibi doğacaklar inşallah:sm_cool:
bak şimdi şakurayı bende merak ettim canım nerelerdesınnnnnnnnnnnn
Nazlıcım, julianne ve Appleciiimm,
İlginize coook tesekkur ederim.
Gerci bunlari ikili test konusunda da yazdim ama yine de buraya da yazayım.
İkizlerimin birinin ensesi 1,4 diğeri ise 1,3 cıktı. Boyları da baş popo mesafesi yaklasık aynı, 4,7 ve 4,6 cm. Hemen hemen gelişimleri aynı gidiyor ve ranza gibi alt alta yatıyorlar. Herikisinin de cok iyi oldugunu soyledi doktor.
Ama henuz kucuk olan rahim içinde cok kıvrık olduklarından aslında boyları daha uzunmuş. Henuz rahimde yer olmadigi icin bu sekilde kendilerine yer bulmaya calisiyorlarmış kuzularım benim. Su anda ilk riski egale etmiş durumdayız bundan sonra 3 lü tarama yerine yapılacak olan ayrıntılı u/s’de risk arastırması yapılacak. Eger 3lü taramamız da boyle cıkarsa herseyin yolunda gittigini konfirme edecegiz Allahımın izniyle.
Kan tahlili yapılmadı ama extra Calcium alacagim. 4. aydan itibaren de haftada birkac gun Demir baslayacagimizi soyledi doktorum.
3lü test yine yapılmayacak ama ayrıntılı u/s yapilmasi lazımmış bu nedenle bundan 29 gün sonraya bebeklerimle yine randevum var. (10 Haziran) Doktorumun kliniğinde bu tur taramalara musait cihazlar var, Ankara'daki 4 boyutlu u/s nin birisi onda.
Aaaa bu arada unuttum soylemeyi,
4 boyutlu u/s yaptı doktorum, bebeklerimin yuzunu, poposunu, ellerini, ayaklarını heryerini tek tek renkli bir sekilde gorduk. Ama cinsiyeti ben baksam da anlamadım. O da soylemiyorum bunu 4. ayda soyleyelim istersen dedi.
Doktorumuzun ve bizim onem verdigimiz sey (bizim kromozomlarımızda bozukluk oldugundan) bebeklerin cinsiyeti değil sağlığı. Zaten doktorum Ankara'da ikiz taramasında en iyi olanı.
Allahım bebeklerimizi korusun ve saglikla kucaklarımıza gelsinler inşallah.