2008 Kasım Anneleri

bu arada benim takvimim görünmüyor neden acaba ..ekstra birşeymi yapılıyor ..linki ekledim takvim bölümüne değişiklikleri kaydettim ama resim görünmüyo..bana yardımcı olabilecekmisiniz...

canım kısaltacaksın linki ondan sonra gözükür.. bir dene olmazsa linki buraya yaz ben düzelteyim sende imza bölümüne eklersin..

Nazlıcım, julianne ve Appleciiimm,
İlginize coook tesekkur ederim.
Gerci bunlari ikili test konusunda da yazdim ama yine de buraya da yazayım.

İkizlerimin birinin ensesi 1,4 diğeri ise 1,3 cıktı. Boyları da baş popo mesafesi yaklasık aynı, 4,7 ve 4,6 cm. Hemen hemen gelişimleri aynı gidiyor ve ranza gibi alt alta yatıyorlar. Herikisinin de cok iyi oldugunu soyledi doktor.
Ama henuz kucuk olan rahim içinde cok kıvrık olduklarından aslında boyları daha uzunmuş. Henuz rahimde yer olmadigi icin bu sekilde kendilerine yer bulmaya calisiyorlarmış kuzularım benim. Su anda ilk riski egale etmiş durumdayız bundan sonra 3 lü tarama yerine yapılacak olan ayrıntılı u/s’de risk arastırması yapılacak. Eger 3lü taramamız da boyle cıkarsa herseyin yolunda gittigini konfirme edecegiz Allahımın izniyle.
Kan tahlili yapılmadı ama extra Calcium alacagim. 4. aydan itibaren de haftada birkac gun Demir baslayacagimizi soyledi doktorum.

3lü test yine yapılmayacak ama ayrıntılı u/s yapilmasi lazımmış bu nedenle bundan 29 gün sonraya bebeklerimle yine randevum var. (10 Haziran) Doktorumun kliniğinde bu tur taramalara musait cihazlar var, Ankara'daki 4 boyutlu u/s nin birisi onda.

Aaaa bu arada unuttum soylemeyi,
4 boyutlu u/s yaptı doktorum, bebeklerimin yuzunu, poposunu, ellerini, ayaklarını heryerini tek tek renkli bir sekilde gorduk. Ama cinsiyeti ben baksam da anlamadım. O da soylemiyorum bunu 4. ayda soyleyelim istersen dedi.
Doktorumuzun ve bizim onem verdigimiz sey (bizim kromozomlarımızda bozukluk oldugundan) bebeklerin cinsiyeti değil sağlığı. Zaten doktorum Ankara'da ikiz taramasında en iyi olanı.

Allahım bebeklerimizi korusun ve saglikla kucaklarımıza gelsinler inşallah.

canım çok çok geçmiş olsun bu kontrolü sağsağlim atlattığınıza çok sevindim. Umarım 3'lü testinde böyle güzel sonuçlarla geçer ver herşey yolunda gider çünkü çıkan aksiliklerin insana nasıl sıkıntı verdiğini ben çok iyi biliyorum. Sizin adınıza çok sevindim allahım hepimizin yavrusunu sapasağlam kucağımıza almayı ve büyütmemizi nasip etsin inşallah

Sakura çok sevindim kontrolünün sorunsuz geçmesine. Sanırım aramızda başka bu ay kontrolüne gidecek kimse kalmadı. Güzel haberlerle zaman daha iyi geçiyor.

biz kaldıııkkk... ayın 30unda var kontrolümüz... ama nie bizi dışlıyorsunuz... küstü işte mercimeğim... senağlama

biz kaldıııkkk... ayın 30unda var kontrolümüz... ama nie bizi dışlıyorsunuz... küstü işte mercimeğim... senağlama

Aaaayyyy, yerim onuuu, küsmesin yauuu, senin mercimek çok çıtkırıldım olacak yandın sen bak söylüyorum :emir_bebek: Bu arada sen bizden sonraki kontrole gideceksin galiba Escape. Ben ikili testi yaptırdığımız kontrolü kast etmiştim. Ama yine de küsmesiiin

Beklemek nasılsın, moralin düzeldi değil mi? Nasıl geçiyor günler

tamam küsmedi:sm_cool:
bu arada 2li tesi ben geçen ay yaptırdım..
bide bundan soora hep gelecekmiş.. sizin başınızın etini yicekmiş.. madem arkadaşlarım var onlar için herşeyi yaparım dioa.s.a.s.a.s.

herkese merhaba kızlar!!

bir kaç gündür giremedim..herkes iyidir umarım diycem ama hastalanan arkadaşlarımız olmuş geçmiş olsun diyorum hepinizea.s.a.s...aman ha dikkat!!!

testleri iyi çıkan arkadaşlarımızın da gözüaydın olsun..:nazar:

ben de bu cuma günü gidicem teste.ordan da urfaya gidicez görümcemin yanına 3 gün tatil bulduk ya hemen yollardayız..çok sıkıldım biraz değişikliğe ihtiyacım var..doktorum da çok rahat sağolsun.sen dilediğin gibi hareket et diyor..olacağı varsa olur fikrind eyani sağolsun..böyle olması daha iyi tabii ben de rahat ediyorum..ama cuma test için panik olmaya başladım..inşallah sıkıntısız bi şekilde atlatırız biz de..

Aaaayyyy, yerim onuuu, küsmesin yauuu, senin mercimek çok çıtkırıldım olacak yandın sen bak söylüyorum :emir_bebek: Bu arada sen bizden sonraki kontrole gideceksin galiba Escape. Ben ikili testi yaptırdığımız kontrolü kast etmiştim. Ama yine de küsmesiiin

Beklemek nasılsın, moralin düzeldi değil mi? Nasıl geçiyor günler

sorma canım ya biraz daha iyiyim ama korkularım hala doruk noktasında pazarteside 19 mayıs resmi tatil ve ben o gün aramayı düşünüyordum sonucum için artık salıya kaldı çok heyecanlıyım içimden bir ses testler temiz gelecek diyor ama korkuyorum işte yinede bugün işe başladım yeniden öf çok sıkıldım tabiki ben ne güzel evimde yatıyordum kalkıyordum kızımı okula götürüp alıyordum falan daha iyi geçiyordu zaman bana hala dua ediyorsunuz dimi:))

sorma canım ya biraz daha iyiyim ama korkularım hala doruk noktasında pazarteside 19 mayıs resmi tatil ve ben o gün aramayı düşünüyordum sonucum için artık salıya kaldı çok heyecanlıyım içimden bir ses testler temiz gelecek diyor ama korkuyorum işte yinede bugün işe başladım yeniden öf çok sıkıldım tabiki ben ne güzel evimde yatıyordum kalkıyordum kızımı okula götürüp alıyordum falan daha iyi geçiyordu zaman bana hala dua ediyorsunuz dimi:))

canım bence sonuçların iyi gelecek rahat ol sen..dua ediyorum sen ve dark için..a.s.

Evet tabii ki canım dualarımız seninle ve dark'la birlikte. İnsanın yüreği elvermiyor. Tüm güzel haber bekleyen anneler için diyelim...

Çitos, Urfa'lara gidip orda çiğ köfte yiyeyim deme sakın. Çiğ et bize zararlı biliyosun :) Ama hani çok dayanamadım bi tane aldım dersen, bi tane de benim için al olur muuu :)

Evet tabii ki canım dualarımız seninle ve dark'la birlikte. İnsanın yüreği elvermiyor. Tüm güzel haber bekleyen anneler için diyelim...

Çitos, Urfa'lara gidip orda çiğ köfte yiyeyim deme sakın. Çiğ et bize zararlı biliyosun :) Ama hani çok dayanamadım bi tane aldım dersen, bi tane de benim için al olur muuu :)

amanın yer miyim hiç julianne!!valla bu aralar canım hep acı ekşi istiyor ama kesinlikle çiğ köfte yemiycem emin olabilirsin..ya ben bi de bu aralar acayip dondurmaya sardırdım..her gün bi cornet yiyorum hem de en süperinden..:roflol::roflol:

Ya benim de içim gidiyor dondurmalara ama yiyemiyorum. Çünkü bebişimiz tatlı sevmiyor. Ne zaman canım isteyip tatlı bir şey yesem, sanki aylardır bulantım varmış gibi doğru wc yolu tutuyorum. Annesinin zaten var olan kiloşlarına yenilerini katmak istemiyor bebeğim, çok düşünceli kendisi. Sen de dikkat et süper kornet süper kilolar olarak gelmesin :)

ya siz ya ekşi ya tatlı yiyonuz ben ikisinide yiyorum hiç birindende midem buanmıo:roflol:
heralde benim mercimek biraz pis boğaz olacak teyzeleria.s

selam kızlar
ne güzel iyi haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum
o zaman bir iyi haber de ben vereyim
sonunda ikili test sonucumu bugün öğrendim
dr.a gidemedim ama telefonla arayıp sekreterinden aldım sonuçları
dr.umuz herşey normal diye not düşmüş çok sevindim içim rahatladı
gerçi hep iyi olacağını düşünmüştüm ama bunu birebir dr.dan duymak beni iyice rahatlattı
bu arada serbeest bhcg değerini öğreneyim dedim ama bir türlü bulup da söyleyemedi sekreter
neyse bugün yarın sonucu aldırtıp kendim bakarım
tüm bebişlerin sunuçlarının iyi çıkması dileğiyleeeeeeeeee....

kızlar bende tatlı ekşi fark etmiyor ikisinide yiyorum...a.s ama dün ekşili bişey istedi canım yaptım yedim valla bol bol da ekşi döktüm üzerine ayrıyeten..sırnaşık şey ama akşam alışverişe gittik kekler dondurmalar aldım bir güzelde onları yedim.. bende havalar ısınmadan çok dondurma yedim bu sene...:1rolleyes: hadi benim iki tane belki biri kız biri oğlan olur düşünüyorum ama ne diyim ...:roflol:
selam kızlar
ne güzel iyi haberlerinizi alınca çok mutlu oluyorum
o zaman bir iyi haber de ben vereyim
sonunda ikili test sonucumu bugün öğrendim
dr.a gidemedim ama telefonla arayıp sekreterinden aldım sonuçları
dr.umuz herşey normal diye not düşmüş çok sevindim içim rahatladı
gerçi hep iyi olacağını düşünmüştüm ama bunu birebir dr.dan duymak beni iyice rahatlattı
bu arada serbeest bhcg değerini öğreneyim dedim ama bir türlü bulup da söyleyemedi sekreter
neyse bugün yarın sonucu aldırtıp kendim bakarım
tüm bebişlerin sunuçlarının iyi çıkması dileğiyleeeeeeeeee....
fater canım çok sevindim sonuçlarına.. 2-3 kişi kaldık kesin sonucu almayan bizlerde sizler gibi güzel haberler alırız inşlallah..

inşallah canım dualarımız sizlerle
bu arada bende tatlı yiyemeyenlerdenim
ara sıra canım istiyor ama genellikle aklıma geldiğinde midem bulanıyor
bu ara yeşil zeytine sardım kızlar
her akşam çerez gibi bir kase bitiriyorum
hadi hayırlısı sırada ne var bakalım görücez artık

herkese merhaba kızlar!
ben de bu cuma günü gidicem teste.ordan da urfaya gidicez görümcemin yanına 3 gün tatil bulduk ya hemen yollardayız..çok sıkıldım biraz değişikliğe ihtiyacım var..doktorum da çok rahat sağolsun.sen dilediğin gibi hareket et diyor..olacağı varsa olur fikrind eyani sağolsun..böyle olması daha iyi tabii ben de rahat ediyorum..ama cuma test için panik olmaya başladım..inşallah sıkıntısız bi şekilde atlatırız biz de..

Canım çok canın çekerse çiğ köfteyi kızrtıp ye :) Ben geçen öyle yaptım.Eskidende öyle yerdim çiğ diye yemezdim hiçSonra bi kaç kez çiğ yedim de süper oluyo :)

Canım inşallah herşey iyi çıkar.Dualarımız seninle.

canım bence sonuçların iyi gelecek rahat ol sen..dua ediyorum sen ve dark için..
a.s.

Bak bak bak yakaladım seni başkasına çiğ köfte yediriyorsun sonra yok ben yemedim o yedi diceksin di miiii :))

merhaba cici kasım anneleri...ben biraz daha iyileştim malum kanamam vardı..ama şu anda yok allaha şükür..ama tabi hala dinlenmedeyim..evime geldim sonunda..11-14 testlerim vardı geçen hafta kanamadan dolayı yapılmadı..bu hafta cumartesi 13 haftayı geçmiş olacak bebeğim ve ense kalınlığı ile ikili testleri yapılacak..günlerdir dua ediyorum birşey çıkmasın diye..allahım herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin inş...
Geçmiş olsun canım,inşallah testlerin iyi çıkar.İnşallah hepimiz sağlıklı bebeklere sahip oluruz.

arkadaşlar hepinize çook teşekkür ederim benim de içim rahat etmedi ve ilacı kullanamadım,doktorumu tekrar aradım o da ısrarla hastaneye gitmemi istedi tahlil vericem ,bugün iş çıkışında gidicem inşallah,karanfil demişsiniz bu bildiğimiz çubuk karanfillerden mi?
Geçmiş olsun cimcimecim.Ayyy kızlar bize nazar değiyor habire ya.Tütütütütü maşallah kasım annelerine.

Dark dediğin gibi ciğer yemenin sakıncasından bahsediyorlar ama bu leke yüzünden değil tabii ki. Sadece A vitamini olduğu için ve fazla A vitamini almamamız gerektiği için bunu söylüyorlar. Tıpkı havuç gibi. Ben midyenin de kurşun içerdiği için yemenin sakıncalı olduğunu biliyorum ama iki gün önce dayanamadım ve yedim. Sadece bir kez diye de kendimi avuttum ama yedikten sonra pişman oldum.

Bu arada kızlar Sakura'nın kontrolü nasıl geçti. Ben de merak ediyorumm. Sakuraaaa nerdesiiin?
Evet canım sanırım dediğin sebepten dolayı fazla yemeyin deniyor.
Aman fazla kurşun varmış midyede.Bi da yeme.Bi kereden bişi olmaz.Bende laf aramızda çikolata yiyerek pişman olup duruyorum :KK43:(
Kilo sorun değilde.Bebek fazla kafein alırsa stresli olurmuş felan filan...Derdim o yni :)

cimcime'cim eğer doktorun tavsiye etmediyse kullanma.. nolur mecbur kalsan bile doktorunun haberi olmadan ilaç kullanma... bebişini düşün canım benim...a.s.
Haklısın canım doktor önermeden kullanılmammalı.Her bünye farklı oluyor.

Bi ara bende yeşil zeytin peynir canavarıydım.Yavaş yavaş sarelle canavarı oluyorum.Ve bundan pek hoşnut değilimmmm.

Ya kızlar kabızlığa yok mu orijinal bi öneriniz?Doktordan ilaç isteyeceğim cumaya artık.

Bi ara bende yeşil zeytin peynir canavarıydım.Yavaş yavaş sarelle canavarı oluyorum.Ve bundan pek hoşnut değilimmmm.

Ya kızlar kabızlığa yok mu orijinal bi öneriniz?Doktordan ilaç isteyeceğim cumaya artık.

ben kabızlığı bir yemek kaşığı zeytin yağı içerek hallettim.içtikten bikaç saat sonra wcnin yolunu tutuyosun veeee ohhhh diyosuuun.şuana kadar 1 kere kabız oldum bidaha da olmadım şükür dilimi ısırayım ishali 30 kere tercih ederim kabıza cidden çok zor yaaaa.çok da ıkınmayın çıkarcam diye hem bebeğe zararlı hemde hemeroit olursunuz bak dikkat edin.

X