- 16 Ağustos 2007
- 1.456
- 1
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.121
neden çıkartıldın yoksa hamile olduğun içinmi?bak issteğin dışında çıkarılıyosan tazminat hakkın var seni isteğin dışında işten çıkaramazlar.hele nedeni hamilelikse yandılar.bence haklarını iyice araştırmadan hiçbirşeyi imzalama
Aynısını 2li tets konusuna da yazdım:
Kızlar bizim ultrason sonuçlarımız çok iyi.Burun gelişimi çok güzel.Ense 1,5 mm çıktı, oda çok güzel fakat kan testine 1/254 trizomi21 riskli çıktı.Canım ona sıkkın benim.
Doktor amniyosentez önerdi.Ama bebek bence iyi demiş.Alt sınır 1/250 ve altı.Bizde sınıra çok yakınız.
Ben amniyosentez düşünmüyoruz.Üçlü testimi 2 farklı yere yaptırmayı düşünüyorum şimdilik.
Bu hafta tekrar gidicem doktora ultrasonda tekrar baktırcam bebeğime.Bundan sonra zaten 2 haftada bir giderim artık bebeğimi görmeye.
Bana dua edin olur mu?
Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyor.Elimde değil.
Ben bebeğime güveniyorum ama onun iyi olduğunu düşünüyorum.Yine de sınıra yakın çıkmak çok üzücü.
Bi kaç gündür siteye giresim gelmedi bu yüzden.
Kızlar benim taramam da yarın saat 15:15'te. En azından ense olcumleri. Dilerim her iki kuzucugum da sağlıklıdır. Şimdi Nazlı'dan duydum bir bebek diğerinden küçük olunca ensesi olculemuyormus. Bakalım!!! benim ikizlerimin de biri diğerinden buyuk, bizimkiler ne alemde. Muhtemelen buyuk olan yani babasına benzeyen "SARP'IMIZ" ve ince ve narin olan ve tabii ki bana benzeyen "DERİN'imiz" sağlıklıdırlar ve bana oracıktan el sallarlar. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin yarabbim. Sanırım ense olcumleri bize sağlıklı olduklarına dair geçerli bir indikatör olacak. Bana yarın için şans dileyin kızlar..
Canım benim ya.Üzülme artık ne bana ne kendine.ben daha iyiyim bugün.Beklemek ve gerekli testleri olmaktan başka seçeneğim yok.saol canım bırazdaha ıyıyım ama darka uzuldugumden kendımı unuttum ınsallah sonucları temız cıkar
Sağol canım,hareket için çok erken değil mi CADIARZUcanım darkcım sakin ol demek çok zor biliyorum aynı duurmda kim olsa telaş yapardı ama madem içini rahatlatıcak bence amniosentez yaptır gör bak tertemiz çıkıcak merak etme
kızlar buarada bebişim bana en güzel anneler günü hediyesini verdi.dün ilk defa hareket etti.ilk kez hissettim onuç.o daa kendince bana hediyesini verdi mutluluktan uçtum
Arkidisler Korktugum Basima Geldi Cikartilar Isten Beniiii Bugun Son Gunum Hepiniz Kendinize Iyi Bakin
Opuyorum Hepinizi
günaydın kızlar, ata_tanem çok teşekkürler içim rahatladı gerçekten....canım bende ikisini kullanıyorum hiçir zararı yok hatta demir hapım bitmek üzere 1 tane kaldı.uzun zamandır kullanıyorum zararı yok emin ol
bu ağrıların çok normal çitos .benim ikinci geliyor.bir tane oğlum var 9 yaşında şimdi yeniden bebek geliyor kasım annesi olacam.benimde kasıklarıma ağrı oluyor bu normalmiş.adet kesildiği için oluyormuş ilk üç aydan sonra normale girer diyor doktor.herkese merhabalar kasımın güzel anneleri!!
gebeliğimi öğrendiğimden beri çok karnım ağrıyor..sanki böyle içim yıtılıyor gibi bi ağrı..sizde de oluyor mu böyle bi ağrı?
bugün bu ağrılar için doktora gittim..doktor usg ile baktı tekrar keseyi daha net olarak gördük bu sefer:dance::dance:...ağrılarımda normalmiş...gebeliğimiz daha bu kadar yeniyken bile uterus önceki halinin 3 katı büyüklüğüne ulaşmış..bu durum çevre dokulara baskı yaptığı için oluyormuşş...
ve gebeliğin başından beri çok endişeli bi kadın oldum yaa!!ya düşerse ya,sakat olursa,ya kalp atışı olmazsa...filan ilan işte..bunu da konustuk doktorla..bu endişelerin yersiz oldugunu biliyordum dr bir kez daha teyit etti:roflol:...ve önceki normal yaşantımıza devam etmemiz gerektiğini sadece beslenmeye dikkat et dedi..elevit verdi..gebe değilmişsin gibi istediğin gibi davran dedi..yolculuk,ilişki herşey serbest dedi..ama gel de öyle davran tabii..
Nazlı Melek demir hapını da aç karnına almayı öneriyor doktorlar. En azından hapı aldıktan yarım saat sonrasına kadar çay ve süt ürünleri yiyip içmezsen de emilimi daha kolay olurmuş. Benim de demir hapı almam gerekiyor ama kabızlık sorunu yaşadığım için şu dönem cesaret edemiyorum. Böyle bir etkisi oldu mu kızlar kullandığınız demir hapının?