- 10 Aralık 2007
- 1.729
- 4
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.141
:teytey:slm bende kasım annesiyim.kasım 13 dedi doktorum.daha cinsiyetini öğrenemedik.inşallah bu hafta sonu gidecem ozaman söyliyecek.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
Hoşgeldin canım aramıza.:teytey:slm bende kasım annesiyim.kasım 13 dedi doktorum.daha cinsiyetini öğrenemedik.inşallah bu hafta sonu gidecem ozaman söyliyecek.Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin.
Aramıza hoşgeldin ceren.
Dark ben de birkaç gündür uğrayamıyordum. Yazılanları okuyunca çok üzüldüm. Ama sonra moralini topladığını görünce de sevindim. Canım umarım her şey yolunda gidecek. Sadece biraz sabretmek gerekiyor. Üçlü testi iki yerde birden yaptırman önemli. Bu arada kendi gittiğin hastanede 18-22 haftalar arası yapılan detaylı ultrason yapılmıyorsa bunun için iyi bir yer araştırabilirsin. Sen yine de kendini üzme. Sevgiler..
Ya bende kabızlık yaşıyorum hemde çok kötü ne yapsak kızlar ya??Kuru kayısı ve kompostosu işe yaramıyor yediğim an kusuyorum.bende demire başlamadım daha başlarsam halim harap galiba...Nazlı Melek demir hapını da aç karnına almayı öneriyor doktorlar. En azından hapı aldıktan yarım saat sonrasına kadar çay ve süt ürünleri yiyip içmezsen de emilimi daha kolay olurmuş. Benim de demir hapı almam gerekiyor ama kabızlık sorunu yaşadığım için şu dönem cesaret edemiyorum. Böyle bir etkisi oldu mu kızlar kullandığınız demir hapının?
Sağol bitanem geçecek inşallah ve herşey güzel olacak.Darkçığım,
geçmiş olsun canım. Bence de bebeğin sağlıklıdır Allah'ın izniyle üzülme. Daha üçlü testin var inşallah onun sonuçları güzel çıkar için tamamen rahatlar. kendine ve bebeğine iyi bak a.s.
gunaydın kızlar bugun otobus yerıne mınubuse bındım tabı oturarak ısıme geldım ne kadar rahatım :teytey:
akşam da cıkısta ekrar otobuse bındın ve gene fenalastım :bbo:
artık kendımı yormak yok gulcıceksız gecırdıgım ılk gun canım arkadasım bugun ıkılı test ıcın gıdıcektı onu cok ozluycem :çok üzgünüm: