- 20 Nisan 2007
- 486
- 7
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.101
canım geçmiş olsun.şimdi iyisin inşallah.
darkcım bu arada sana da çok geçmiş olsun canm. kızlar bize nazar mı değio dersiniz yaa :bbo:
saol canım bırazdaha ıyıyım ama darka uzuldugumden kendımı unuttum ınsallah sonucları temız cıkar
canım darkcım sakin ol demek çok zor biliyorum aynı duurmda kim olsa telaş yapardı ama madem içini rahatlatıcak bence amniosentez yaptır gör bak tertemiz çıkıcak merak etme
kızlar buarada bebişim bana en güzel anneler günü hediyesini verdi.dün ilk defa hareket etti.ilk kez hissettim onuç.o daa kendince bana hediyesini verdi mutluluktan uçtum
Kızlar benim taramam da yarın saat 15:15'te. En azından ense olcumleri. Dilerim her iki kuzucugum da sağlıklıdır. Şimdi Nazlı'dan duydum bir bebek diğerinden küçük olunca ensesi olculemuyormus. Bakalım!!! benim ikizlerimin de biri diğerinden buyuk, bizimkiler ne alemde. Muhtemelen buyuk olan yani babasına benzeyen "SARP'IMIZ" ve ince ve narin olan ve tabii ki bana benzeyen "DERİN'imiz" sağlıklıdırlar ve bana oracıktan el sallarlar. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin yarabbim. Sanırım ense olcumleri bize sağlıklı olduklarına dair geçerli bir indikatör olacak. Bana yarın için şans dileyin kızlar..
applecim inşallah senin sonuçlarında güzel çıkar.. geçmiş olsun bu arada.. sende kendine dikkat et.. aç kalmamaya özen göster iştahın yoksa kısa öğünler şeklinde ye..sevgılı darkcım cok uzuldum ama doktorun bence bebek ıyı demıs bu onemlı bır nokta benım doktorumda sonuc 100 de 100 garantı vermez dedı ama cok rısklı bırsey cıkarsa amnıyo yaparız dedı benımde sonuclarım bugun cıkacak
bu arada bugun otobuste bayıldım bırden ter bosaldı kendıme zor geldım halen cok kotuyum :bbo:
Nazlıcığım Merhaba,
Birkaç gündür yoktum. Sanirim ikili taramaya girenlerin sayısı da bir hayli artmış bu arada. Senin sonucların da hayırlı olsun, şükürler olsun birisi için ense kalınlığını almışsın. Dilerim diğer küçük bebeğin için de hayırlı haberler alırsın.
Yalnız sana yapılan kan testleri ile ilgili bir şey sormak istiyorum. Bu kan testleri Rubella (Kızamık değil KIZAMIKÇIK demektir) ve idrar taraması şeklinde mi yoksa ek olarak bebeklerin sağlıklarına yönelik testler de var mıydı? Çünkü Ankara’daki doktorlar ikiz gebelere bebeklerde oluşan defektlere ilişkin bir test yapmadıklarını söylüyorlar, benim de kafam karıştı. İki bebek olduğundan kan test sonuçları referans vermiyor dedi doktorum, ayy ne bileyim işte endişe bir aldı mı, sen de bilirsin bu evham denen illeti....
Sevgiler
Kızlar benim taramam da yarın saat 15:15'te. En azından ense olcumleri. Dilerim her iki kuzucugum da sağlıklıdır. Şimdi Nazlı'dan duydum bir bebek diğerinden küçük olunca ensesi olculemuyormus. Bakalım!!! benim ikizlerimin de biri diğerinden buyuk, bizimkiler ne alemde. Muhtemelen buyuk olan yani babasına benzeyen "SARP'IMIZ" ve ince ve narin olan ve tabii ki bana benzeyen "DERİN'imiz" sağlıklıdırlar ve bana oracıktan el sallarlar. Allahım hepimizin bebeklerine sağlık versin yarabbim. Sanırım ense olcumleri bize sağlıklı olduklarına dair geçerli bir indikatör olacak. Bana yarın için şans dileyin kızlar..
mrb kızlar h.sonu memleketteydim onun için giremedim. kızlar geçmiş olsun. darkçım sakın çok sıkma canını. bol bol dua et. beklemek çok zor anlıyorum seni ama o kadar çok insan var ki sen de okumusundur. bırak riski %100 anomali var denip de sapasağlam olan bebekleri. Allah yardımcın olsun.
Applecim sana da çok geçmiş olsun. bu havalar çok tehlikeli. dışarısı esiyo ama otobüse hem güneş vuruyo sıcak olyo hem de havasız. ben de geçen gün otobüsteyken çok yoğun trafik vardı otobüs hareket etmiyordu. bi ara bacaklarımın titrediğini hissettim. arkadaki kızları sıkıştırıp aralarına oturdum kendime geldim. bi süre sonra yanımdaki kızlardan biri bayıldı oturuyo olmasına rağmen. böyle bunaltıcı bi ortamda uzun süre oturmak da uzun sire ayakta kalmakta postural hipotansiyona yol açabiliyo. yani sadece tansiyonun düşmüştür korkmana gerek yok.
kızlar yaa h. sonu memleketteydim dedim ya bi yaramazlık yaptım. annemlerin bahçesinde çeşit çeşit meyveler var. yağmur da yağmıştı. canınız çekebilir ama hepiniz bol bol yemişinizdir yağmur sonrası çilekler pırıl pırıl palıyodu. bi dalmışım yıkamadan falan yedim valla. sonra çok pişman oldum. sen pazardan al yatır sirkeli suya öyle ye, sonra gel yıkamadan ye çilekleri. bişey olmaz inşallah yaa. dr toksoplazma testi yaptırmamıştı gerek yok zaten hamilelik boyunca dikkat etmen gerekiyo diye. çok üzgünüm yaa test falan yaptırsam mı acaba
Arkidisler Korktugum Basima Geldi Cikartilar Isten Beniiii Bugun Son Gunum Hepiniz Kendinize Iyi Bakin
Opuyorum Hepinizi
Arkidisler Korktugum Basima Geldi Cikartilar Isten Beniiii Bugun Son Gunum Hepiniz Kendinize Iyi Bakin
Opuyorum Hepinizi
kızlar bu arada bişey soracağım sizlere.. kansız çıktığım için demir hapı verdi doktor kullanıyorum 2 gündür ama eczacı bu ilacı kullanırken çay ve süt ürünleri tüketmesin demiş.. nasıl kullanacağımı doktorda söylemedi.. kahvaltıdan sonra içitm peynir felan yemiştim süt ürünü olarak.. sonra dün yeni doğum yapan bir arkadaşımda bu hapı kullanmıştı sordum çay ve süt ürünleri demir hapının emilimini azaltıyormuş kahvaltıdan 2 saat sonra iç dedi..birde akşam var sabah akşam onuda yatmadan 1 saat önce içiyorum o sorunu hallettim.. ama benim kullandığım folikasit hapı vardı folbiol ikisi bir arada ağır gelirmi acaba sizlerde ikisini bir kullanan varmı.. demir hapının içeriğine baktım demir ve folikasit takviyesi diyor aşırı dozda yüklemek zararlıymış.. folikasit içmiyorum korkumdan içeriğinde folikasitde old. için.. sizlerde kullananlar varmı? yanında kullandığınız ilaçlar varmı?..
Opuyorum Hepinizi
Opuyorum Hepinizi