2008 Kasım Anneleri

saolasın canım benim... inşallah bir dahaki sefere isteyeceğim ilki dosya içindi... birdahaki gittiğimde alınca bebişlerin resmin koyarım tabiki...gerçekten çok güzel duyguydu tarif edilemez.. bana anneler günü hediyesi gibiydi..:)) inşallah 10 gün sonra diğer minişiminde ense kalınlığı normal çıkar..bizlere kan testi yapılmadığı için yaptırmadık ..

julianne canım, sende pazartesi bebişini görecekmişin, bebişinin ne kadar geliştiğini görünce çok sevinceksin kendine iyi bak canım..:1rolleyes:

gerçekten bu sene hepimiz için anlamı büyük çoğumuz ilk defa anneliği tadacağı için çok heyecan veren bir durum gerçekten.. her anneler günü derdim birdahakine inşallah bende bebişimle gireceğim diye şimdi çifte mutluluk bebişlerimle giriyorum.. zaten annelik tek güne bağlı değil, bundan sonra hergün dahada anneliğe yaklaşıyoruz doğumdan sonrada hergün anneliği yaşayacağız..a.s

Aynısını 2li tets konusuna da yazdım:

Kızlar bizim ultrason sonuçlarımız çok iyi.Burun gelişimi çok güzel.Ense 1,5 mm çıktı, oda çok güzel fakat kan testine 1/254 trizomi21 riskli çıktı.Canım ona sıkkın benim.

Doktor amniyosentez önerdi.Ama bebek bence iyi demiş.Alt sınır 1/250 ve altı.Bizde sınıra çok yakınız.
Ben amniyosentez düşünmüyoruz.Üçlü testimi 2 farklı yere yaptırmayı düşünüyorum şimdilik.

Bu hafta tekrar gidicem doktora ultrasonda tekrar baktırcam bebeğime.Bundan sonra zaten 2 haftada bir giderim artık bebeğimi görmeye.

Bana dua edin olur mu?

Aklıma geldikçe gözlerim yaşarıyor.Elimde değil.

Ben bebeğime güveniyorum ama onun iyi olduğunu düşünüyorum.Yine de sınıra yakın çıkmak çok üzücü.

Bi kaç gündür siteye giresim gelmedi bu yüzden.

Canım benim darkçım..kendini hiç boş yere üzme bence.çok çok yüksek risk oranlarında bile amniosentez sonucunda bebeklerde bi sorun çıkmıyor.seninki gibi sınırda bi değerde emin ol bi sorun çıkmayacaktır bitanem..rahat ol içini rahat tut..üçlü testini de için nerde rahat edecekse orda yaptır..kendini üzme ..dualarım seninle..

Testi eşim aldı,ben gitmedim.Doktor bence bu sonucu hiç gösterme bile üzme demiş.

Eşimde o ne meraklıdır eninde sonunda soracak,unutmaz demiş.

canım beniiiiim yazını okudum risk çok az gerçekten bende 157de1 di amniosentez yaptırdım eğer yaptırmaya karar verirsen de hiç korkma amniosentez kolay biiişi. hem benim iki bebişimden de alındı. senin için nasıl rahat edecekse öyle yap. ama sakın içine dert etme daha çok zarar verirsin kuzucuğuna

Teşekkürler arkadaşlar desteğiniz için.
3lü testlerin sonucuna göre amniyosentezi belki düşünebilirm.
Şu an kesinlikle düşünmüyorum.İnşallah düşünemme gerek kalmaz da.

Çok zormuş bebek beklemek cidden.

Eşimden gizli gizli ağlıyorum elimde değil.

ağlama darkçım ya!!sen ağlarken bebeğin de ağlıyor emin ol.en iyisini düşün kendin ve bebeğin için..

Kızlar bütün annelerin anneler gününü kutluyorum inşallah Allah ım bu güzel duyguyu yavrularımızı kucağımıza alarak bizimde yaşamamızı nasip eder,bu arada nasıl gidiyo kasım anneleri hazırlıklar

ne olur ağlama ve bebeğinide üzme kendinize iyi bakınn

bu arada tüm anne ve anne adaylarının ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORUM

sevgılı darkcım cok uzuldum ama doktorun bence bebek ıyı demıs bu onemlı bır nokta benım doktorumda sonuc 100 de 100 garantı vermez dedı ama cok rısklı bırsey cıkarsa amnıyo yaparız dedı benımde sonuclarım bugun cıkacak
bu arada bugun otobuste bayıldım bırden ter bosaldı kendıme zor geldım halen cok kotuyum :bbo:

darkçım öncelikle moralini bozma ve aklına kötü şeyler getirme. testi yenilemek istemeni anleyorum ve bencede yaptır.
ama bence korkacak hiç bir şey yok sadece stresten uzak durmaya çalış canım. dualarım seninle
.

canım sana da geçmiş olsun.. otobüste ayakta filan mı kaldın. zaten halsizlik hepimizde var kendine dikkat et tekrar geçmiş olsun.

canım geçmiş olsun.şimdi iyisin inşallah.
darkcım bu arada sana da çok geçmiş olsun canm. kızlar bize nazar mı değio dersiniz yaa :bbo:

Ah benim Canım Arkadasım Dark,
Oncelikle herkesin Annneler Gününü kutlarım.
Gelemedim birkaç gündür foruma neler neler olmuş. Sana soguk kanlı bir mesajla “Sakın dert etme bunlar herkesin başına geliyor” demeyi isterdim ama boyle bir durumda gercekten işler zorlaşıyor. Sanirim şu anda yapilmasi gereken tek şey 3lü taramaya kadar dua etmek ve gerekirse de iyice dusundukten sonra amniyo yaptırmak. Umarim tum bunlara gerek kalmaz ve bu degerler aldatıcı niteliktedir. O bebeği ne kadar da cok arzu ettiğini biliyoruz, Allahım onu sana sağlıkla hayırla bağışlasın inşallah.
Bak sana ne anlatacağım, üniversiteden 4 sene yanyana oturdugum sıra arkadasim Sivas’tan 2li ve 3lü tarama sonucunda sıkıntı oldugu için Ankara’ya sevk edildi. Canım arkadaşım ağlaya ağlaya Ankaraya gelmişti. Bebekte anomali olma olasılıgı çok yüksekti. Amniyo yapılması gerekiyordu. Amniyo için randevu aldık ve son gün iptal etti, gidemedi. Benim bebeğim normal diyordu başka bir şey demiyordu, eşiyle ben çok kaygılıydık...
Ama ne oldu, bebek sağlıkla doğdu hiçbirşeyciği de yok miniğin, çok tatlı bir oğlan çocuğu. Belki bu hikayeleri çokça duymuşsundur ama olumlu şeyler duymaya eminim ihtiyacın vardır. Söylediğim gibi umarım amniyoya gerek kalmadan herşey yoluna girecek. Hepimiz, bebeğin için dua edeceğiz canım.
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…