- 16 Ağustos 2007
- 1.456
- 1
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #1.041
Bende çok ayna kırdım canım,bunlarla kendi kendine sıkıntı yaratma.Hiç birşey olmuyo :)
İnşallah çok iyi çıkar sonucun.Bende test sonucumu öğrence.Gerçi eşim gidip alacak ve doktorla görüşcek,ben gitmeyeceğim.
Bende ayın 21 ine inşallah doktordayım.
kızlar çok kötüyüm ben bugün tansiyonum bi çıktı 2 kere istifra ettim tansiyon yüzünden.çok kötü oldum başım zonkladı akşama kadar hala zonkluyo habire düşüyo çıkıyo.napçam ben ya çok korktum bugün böyle olunca(((düşünce basit düzeliyo hemen ama yükselince mahvoluyorum bütün gün toplayamıyorum kendimi.napmam lazım sabah limon içmiştim onu bile hemen çıkarttım çok fenaydı yaa
kızlar çok kötüyüm ben bugün tansiyonum bi çıktı 2 kere istifra ettim tansiyon yüzünden.çok kötü oldum başım zonkladı akşama kadar hala zonkluyo habire düşüyo çıkıyo.napçam ben ya çok korktum bugün böyle olunca(((düşünce basit düzeliyo hemen ama yükselince mahvoluyorum bütün gün toplayamıyorum kendimi.napmam lazım sabah limon içmiştim onu bile hemen çıkarttım çok fenaydı yaa
canım çok teşekkür ederim dualarımızla bunu atlatacağımızı hissediyordum ve sizlerde hep yanımda oldunuz allahım hiç kimseye böyle bir acı ve daha kötülerini tabiki yaşatmasın hepinizi çok seviyorum bebeklerimizi birlikte doğurup birlikte büyüteceğiz inşallah güzel allahım hepimizinkini korusun
Benim ikili testi yaptıran arkadaşlar bir sorum olacak.Test için kan veriliyor ya açmı gidilmesi gerekiyor giden arkadaşlar bilgi verirmisiniz
geçmiş olsun canım..tansiyonun kaça çıktı bimiyorum ama bu dönem tansiyonun yükselmesi için erken bi dönem gibi..önceden tansiyon hastası mıydın?hemen doktorunla görüş eğer tansiyonun 13/9 un üstüne yükseldiyse..