- 3 Aralık 2007
- 1.961
- 0
- 49
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #102.361
Polipe kadın hadi hayırlı olsun bakem yeni büro:) Ara ara yaz kızSarı kafa nasıl?
Nazlım cumartesi 1 gibi geldi ailesiyle Gülizim.Benim bebe uyuyodu, muhabbet ettik, mamalarımızı yedik.Eylül hanımda kendi kendine oynadı:) Maşallah bi kısır yiyo, bilmem yediği neresine gidiyo:) Boyu uzamış hatunun, kilo da normal.Anıl uyanınca bi süre beraber takıldılar.Sonra Kızılaya gittik beraber, onlar biriyle buluşacaktı.Ertesi gün yola çıkacaklardı.Eşi ve kendi çok şeker.Kocası benimki gibi sakin:) Çok durmadı uyuz ahretim:)
güliz hilal hoşgeldiniz
geçmiş olsun güliz yaramazlardan bu ara kırık çıkık haberi çok gelir oldu allah korusun
bende bugünlerde artık bunaldım kızlar öyleki an geliyor oturup ağlıyorum.sendrom mendrom her ne haltsa tavan yaptı kaçmasa elimde kalacak gibi hissediyorum.ben kendimi evliya gibi sabırlı zannederken yok ne sabır kaldı ne bişey.kendimden soğudum.bunlar yetmezmiş gibi bide pipi oynama huyumuz başladı normalmişş iki gündür onu okuyorum geçecekmiş asabımı bozuyor ama ses etmiyorum dikkatini dağıtıyorum falan.geçen hafta her gün günde bir kez altına yaptı küçük çişini. Birinde ses etmedim birinde bağırdım birinde soğuksuyla yıkadım poposunu(hiç hoşlanmıyor bundan)neyse böyle geçti. Derdi ne anlamadım.ramazan ve arda birleşti süper oldu.bende durum bu ne kadr hoş değil mi önergenlik diyolar mış bu döneme yok bizimki direk ergenliğe girdi
eeeee kimseler ugramamış nerdesiniz güzellerrr.gerçi tatil olunca herkes bi yerlerdedirr..,:))
biz güzel bi tatil yapıp , üstünede şeker tadında bayramımızı kutlayıp bütün negatif enerjimizi attık..
artıkkk evimizdeyizzzz...:))) bugün birikmiş ütülerim vardı hepsini bitirdim..evide güzel sildim süpürdümm.mis gibi olduu.
şimdide nescafemi aldım pc başına geçtim..kuzu uyudu , kocişde arkadaşlarıyla çıktıı..offfff misss:))))
ha bu arada tayin istedim muğla merkeze bakalım olacakmı..inş olur.kocişle oturup konuştuk muğla merkeze yerleşmeye karar verdik..işte önce benim tayinim çıkacak , sonra kociş özür tayini isteyecek ..serdarın işi biraz zor sınıf öğretmeni olduğu için bakalım nasıl olacak..1-2 yıl ben gelir giderim dedik sonra evimizi alınca serdar gelir gider dedik bakalımm. nasıl olacakk..hakkımızda hayırlısı.
Vay ahretim gelmiş.Gezdin geldin, yediğin içtiğin senin olsun.Bebende düzelmiş sevindim.Çalışmalar nasıl gidiyo kı? Ben geçen ay pek çalışamadım dolayısıyla bişi olmadıYaş geçti beee Hakkınızda hayırlısı olsun tayin meselesinde de.Muğla güzel yer, tayin olmasa bile şanslısınız..
geldim ahretim gelldimmde kimsecikler kalmamış burada:))) sende görünmüyonnn:))
sağol canım bebm düzeldi allaha şükür..
çalışmalara gelince çalışıyoz çalışıyoz boş kııı. hakkaten geçmiş bizdenn))))
bakalım canım istedik tayin çıkarsa gidecez işte.uzak yer değil. arabayla 15-20 dk. çıkmasada gider gezerizz :)))
bu arada bugün benim evlilik yıldönümüm..4 bitirip 5'e girdikk..önce ki 7 yılı da sayarsak tam 11 yıllık oldukk :))))
merhaba sevgili kasım anneleri
çok uzun zaman oldu girmeyeli bugün fırsat bulunca bi bakayım dedim hala görüşüyor olmanız ne kadar güzel...inşallah her zaman böyle devam edersiniz ...
oğluşum büyüdü koca delikanlı oldugeçen yıldan beri kreşe gidiyor çok ama çok memnun kaldım iyi ki göndermişim çok mutlu oğluşum ben de rahat ettim kreşe gittikten sonra o da mutlu oldu bakıcımızı sevememişti bir türlü ...
bizde okul çocuklar uğraşıyoruz tüm gün okulda oluyorum akşam hep beraber eve giriyoruz ve koşturma başlıyor...
tüm kasım annelerine ve güzel bebişlerini öpüyorumherkese selam ve sevgiler...
merhaba sevgili kasım anneleri
çok uzun zaman oldu girmeyeli bugün fırsat bulunca bi bakayım dedim hala görüşüyor olmanız ne kadar güzel...inşallah her zaman böyle devam edersiniz ...
oğluşum büyüdü koca delikanlı oldugeçen yıldan beri kreşe gidiyor çok ama çok memnun kaldım iyi ki göndermişim çok mutlu oğluşum ben de rahat ettim kreşe gittikten sonra o da mutlu oldu bakıcımızı sevememişti bir türlü ...
bizde okul çocuklar uğraşıyoruz tüm gün okulda oluyorum akşam hep beraber eve giriyoruz ve koşturma başlıyor...
tüm kasım annelerine ve güzel bebişlerini öpüyorumherkese selam ve sevgiler...
tşkederim ahretimmmm...sağolsun iyidir eşimm..ama biliyosun oda erkek yani hafiften odunn :)))))))Ahretim nice yıllara şeker eniştemle.Kız valla dört ayak üstüne düşmüşsün.Kocan çok ılımlı bi adam.Hiç sinirlendiği oluyo mu:))