- 6 Mart 2008
- 4.581
- 9
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #102.341
gülizim selamlar, baya yorucu bir maratona devam ediyormuşun kolay gelsin..:))
30 günlük izninde de çok yer gezecekmişin ooo leyleği havadamı gördün kızm...))
neyse aynı sorun bizde de var canım...bizde de kaan öyle... eğer gündüz uyumaz akşamda 9-9,30 gibi yatarsa sabaha 6 ya kadar diyim yatağında sonra yastığını pikesini sürkleyerek yanımıza geliyor ille içeri tv seyretmiyoruz ama kerem çoğunluk bizim yatakta yatınca odada yalnız uyumak istemiyor artık babamız 6 da içeri geçiyor kaanla birllikte sabahı ediyorlar süt içip uyuyor hemen ama...
işde bu sorun sorunluktan çıktı kerem bey azıttı bizde de 2de 3 de uyanıp baba diye bağırıyor ben gidiyorum beni istemiyor babası alıp yatağa getiriyor çoğu zaman yatakta deli yattığı için sıkılıp beni kovuyor babaya kıyamıyor kuduruk... hatta bazen kaanıda uyandıyor çok bağırınca oda kalkınca içeri gitmek istiyor babasını göndereyim kaanla diyorum kerem bey bırakmıyor beni istemiyor ben içeri kaanın yanına gidiyorum çok kızıyorum gece izin vermem kızıcam ama kaanıda uykusundan etmek istemiyorum nasıl aşıcaz bunu bilmiyorum.. gündüz benden iyisi yok kerem için gece babacı.. (gündüzde oyun açmam için iyi şirinleri oynuyor)
sorma nazlım maratonum hakketen çok yorucuu..tatile gidecez diye son 1 haftadır bahçe çapalıyoz. kollarım ,bacaklarım bitmiş durumda, avuç içlerim su topladı:) gece eylül uyutmuyo, gündüz iş, ev işi falan yorguunum vallaa..
leylekte görmedim bu yıl canım ama bu yıl böyle yapalım dedik.inş sağ salim dolanır geliriz. ankarada eşimin teyzesi ve ablası var. elazığ dada görümcem var..diğer yerleri de yolumuzun üstü diye uğrayacazz...:)))
senin kuzlarda geceleri baya zorluyo senii..ne yapcaz bilmem valla bu danalarıı..hele senin iş daha zormuşş 2 tane olunca ..neden böyle yapıyolar acabbaa..
sizin tatil işleri ne durumda ne zaman çıkıyonuz tatilee...