- 6 Mart 2008
- 4.581
- 9
-
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
- #102.341
gülizim selamlar, baya yorucu bir maratona devam ediyormuşun kolay gelsin..:))
30 günlük izninde de çok yer gezecekmişin ooo leyleği havadamı gördün kızm...))
neyse aynı sorun bizde de var canım...bizde de kaan öyle... eğer gündüz uyumaz akşamda 9-9,30 gibi yatarsa sabaha 6 ya kadar diyim yatağında sonra yastığını pikesini sürkleyerek yanımıza geliyor ille içeri tv seyretmiyoruz ama kerem çoğunluk bizim yatakta yatınca odada yalnız uyumak istemiyor artık babamız 6 da içeri geçiyor kaanla birllikte sabahı ediyorlar süt içip uyuyor hemen ama...
işde bu sorun sorunluktan çıktı kerem bey azıttı bizde de 2de 3 de uyanıp baba diye bağırıyor ben gidiyorum beni istemiyor babası alıp yatağa getiriyor çoğu zaman yatakta deli yattığı için sıkılıp beni kovuyor babaya kıyamıyor kuduruk... hatta bazen kaanıda uyandıyor çok bağırınca oda kalkınca içeri gitmek istiyor babasını göndereyim kaanla diyorum kerem bey bırakmıyor beni istemiyor ben içeri kaanın yanına gidiyorum çok kızıyorum gece izin vermem kızıcam ama kaanıda uykusundan etmek istemiyorum nasıl aşıcaz bunu bilmiyorum.. gündüz benden iyisi yok kerem için gece babacı.. (gündüzde oyun açmam için iyi şirinleri oynuyor)
merhaba güzeller nasılsınııızzzzzzz..
eee beni soracak olursanız yuvarlanıp gidiyom işte...
eylül, ev, iş, koca, köy, bahçe, domates, biber, patlıcan, reçel, kışlık hazırlıkları.....::)))) bu aşk bitmezzz...:)))
cuma günü 30 günlük izne ayrılıyorum.
cuma, cumartesi ankara, pazar , pazartesi sivas, 10 gün elazığ , dönüşte diyarbakır, urfa, adıyaman, maraş,adana 10 günde adanadayız, kalan 10 günde bodrumm..adı tatil ama bu yıl biraz yorucu olacak gibi..ahretimmmmm cumartesi yada pazar günü bi kahve içmeye uğrayacam beni bekleee...
eylül hanıma gelince konuşmayı , çişi çözdüüükkkkk onlardan bi sıkıntımız yokk.:)) yataklarını konuşmuşsunuz bizim dana halen bizimle yatıyo bizim yatakla , eylül beşiğini birleştirdik koyun koyuna yatıyoz işte..:))
yanlız bizimde ayrı bi derdimiz var..eylül geceleri ağlayarak uyanıyo nedense..ve yatak odasından salona gitmek istiyo. tv açtırıp orada uyuyo artık bunu huy edindi desem olacak son 1 aydır öylee..bu gece kızdım artıkkk dedim gidilmeyecek ağladı ağladı uyudu kaldı ama bi yarım saat kesin ağladı..ne yapacam bilmiyorummm..sizin kuzularda da varmı böyle bi durumm...
yokk kıı ne verirsen yer içerim benn...sen benim kociyi dikkat ett..o beğenmez öyle herşeyii :)))Vay ahretim gelmiş.Beklerim canım.Hemen hazırlıklara başlayım.Senin gibi hatun zor beğenir.Allah'ım ne yapsam:) Beklerim ahretim mutlaka. Keltoşlarda tanışır:))
Tontişin neden ağlıyo kıı.Bence uyumak istemiyo ve çingeneliğe vuruyo biraz.Gündüz çok uyuyosa gece yarısı uykusunu alır ve bahaneler uydurur kalkmak için benceGündüz az uyutun cimcimeyi:)
oh sonunda ahretinle hasret gidermişiniz güzelde geçmiş zaman sevindim... biz beyazım meleğimle görüşemedik daha... yakındır ama görüşmemiz...:)))))Polipe kadın hadi hayırlı olsun bakem yeni büro:) Ara ara yaz kızSarı kafa nasıl?
Nazlım cumartesi 1 gibi geldi ailesiyle Gülizim.Benim bebe uyuyodu, muhabbet ettik, mamalarımızı yedik.Eylül hanımda kendi kendine oynadı:) Maşallah bi kısır yiyo, bilmem yediği neresine gidiyo:) Boyu uzamış hatunun, kilo da normal.Anıl uyanınca bi süre beraber takıldılar.Sonra Kızılaya gittik beraber, onlar biriyle buluşacaktı.Ertesi gün yola çıkacaklardı.Eşi ve kendi çok şeker.Kocası benimki gibi sakin:) Çok durmadı uyuz ahretim:)
nazlimo yasmin iyi dilekleriniz için teşekkürler.
şezlong kazasınada güldüm kimlerin gözü değdi kimbilir pikkinili pikkinili gezerken beyaz meleğe:)))gözleri çıkasıcalar
yasminim sarı kafa bizi büytmekle meşguldönem dönem coşup duruldu bugüne kadar bi kaç güne kadar bana türkün ateşle imtihanını yaşatıyodu azda olsa duruldu.değişik değişik huylar peydah oldu pepenin 7 ecdadına küfrettim herhal tamamen onu taklit ediyor ne boktan çizgifilmmiş yaw.git anne git seni istemiyorum.git araba git senden nefret ediyorum.dengesiz dengesiz eller mimikler aynı o gibi hareket ediyor falan.evde ne oldum delisi oldu gak deyince park guk deyince dondurma bakalım hayırlısı.şimdi büroda sabah erkenden kalkıp işe gidicem giyiniyim ben deyip fırlıyor bakalım iş aşkı ne vakit son bulur.bu ara kaça bölündüğümü ben bile hesap edemezken bide onun afraları tafraları çok yoruldum. Neyse şükür bunada.buda gelir buda geçer diyorum . Sizinkilerin haleti ruhiyesi nasıl
Herkeze türkiyenin tam ortasından selam olsun
Ramazan ayınız mübarek olsun hayırlara vesile olsun inşalllah.ben ilk günden gelen misafirden daha siftah edemesemde sıcaktan ötürü bişey yemeden gün bitiyor ama sıvıda almadan nasıl olur inanın hiç bi fikrim yok çoook sıcak ama çok bu yaşıma kadar ilk diyebilirim buralarda gördüğüm derece sahurda 1gr serinlemiyor hiç anlamadım vallahi hayırlısı bakalım yaz gelsin dedik ama yok bu kadarı benim bünyeme ters kış demiyimde güz olsun artık