- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
-
- #101.521
aşkolsun yasmin
belki polipin kaynası torunu için daha faslasını istiyor alla alla yaa
aaahh ahh görecem ben sizin kaynanalıklarınızı inş
Mucize bugün muhalefetlik yapmak istiyo sanırım.Gerçek babanneler torununu dünyanın en tatlı, en güzeli görenlerdir.Kusur bulanlar değil :) Çocuk daha nasıl olacak, terliğine kadar yerine koyuyo, tuvalet alışkanlığı yapmış.Herşey bir gr et mi? Ya terbiye ne olacak..Maşallah yavrusuna akıllı bıdık.Polipe bu benden sana..
Salla polipe salla,
O yanada bu yana da sen salla
Sallamazsan nazlı Polipe
Gençliğine doooyma,
Dırının dırının dırınınQUOTE]
GEÇENLERDE DEMİŞTİM HERHALDE ZAYIF YAZIK BU ÇOCUK DEDİ, BENDE BABAANNEN YAĞLARINDAN BAĞIŞLASIN SANA AZICIK OĞLUM ONDA YETERİNCE VAR DEDİM
HERKEZ VARDI KIZAMADIDA YOK ÇOCUK O ZAMANDA YERİNDEN KALKAMAZ FALAN DEDİ BOZUNTUYADA VERMEDİ SİNİR OLDU NE DESE BİLEMEDİDE
Mucize bugün muhalefetlik yapmak istiyo sanırım.Gerçek babanneler torununu dünyanın en tatlı, en güzeli görenlerdir.Kusur bulanlar değil :) Çocuk daha nasıl olacak, terliğine kadar yerine koyuyo, tuvalet alışkanlığı yapmış.Herşey bir gr et mi? Ya terbiye ne olacak..Maşallah yavrusuna akıllı bıdık.Polipe bu benden sana..
Salla polipe salla,
O yanada bu yana da sen salla
Sallamazsan nazlı Polipe
Gençliğine doooyma,
Dırının dırının dırınınQUOTE]
GEÇENLERDE DEMİŞTİM HERHALDE ZAYIF YAZIK BU ÇOCUK DEDİ, BENDE BABAANNEN YAĞLARINDAN BAĞIŞLASIN SANA AZICIK OĞLUM ONDA YETERİNCE VAR DEDİM
HERKEZ VARDI KIZAMADIDA YOK ÇOCUK O ZAMANDA YERİNDEN KALKAMAZ FALAN DEDİ BOZUNTUYADA VERMEDİ SİNİR OLDU NE DESE BİLEMEDİDE
Vay Polipe vay.Dilde pabuç haaa:) Ben diyemem onu.Bazen asi olduğumu düşünürüm ama sen anlattıkça ne kadar uysal biriyim diyorum:)
Vay Polipe vay.Dilde pabuç haaa:) Ben diyemem onu.Bazen asi olduğumu düşünürüm ama sen anlattıkça ne kadar uysal biriyim diyorum:)
al bir iyi gelin daha
ülenn ne insanlar varr,sükredi nsizinki yine cagiriyormus.Benimkisi daha birdefa gel kizim misafir gelcek demedi.Benim burda hic akrabam yok halbuki,onun bi ton arkadasi var.insan hicmi birinde cagirmazyaa..beni men yakin arakdasim taziye icin gitmisti ona o zaman bile cagirmadi beni.
yalniz benimkinin kotu niyetinden diil,hani benim bir isim varsa duzenimi bozmayim diye.cok ince zarif bi kadin ama iste bu ince dusunceleri ister istemez mesafe koyuyor aramiza.
evime gelip namazlik dahi alamzdi cekmeceden,son bir iki seferdir al diyorumda aliyor:) buzdolabimi acamaz,hayatta oturdugu koltuktan kalkip ev dolasmaz.aslinda cok iyi ama iste bunlar mesafe yaratiyor.
evine giderim ki en son 4 ay once gitmistim:) salata yapar bana yaptirmaz biberler aci elelrin yanamsin diye.sanki evimde kim yapiyosa,bulasik yikar yikatmaz sen sevmezsin diye.nebilim iste ben samimiyetten yanayim aslinda ama kadin cok dantel dantel dusundugu icin aramiz hep mesafeli.
ohh doktum icimi.
cılek bosver boylesı daha ıyı bence
bız de hıc samımı olmadık kayınvalıdeyle ama dogum yaptıgım zaman 2 kez laf sokmuslugum vardır
sonra da hep anlattım ben boyle yaptım kayınvalıdeye kotu gelınım dıye
sonra pısman oldum cunku laf soktugum ıcın
hos o cok ıyı haketmıstı o lafları ama 70 yasındakı kadına laf soksan neee sokmasan nee
kızlarına sahıp cıksın basımın ustunde tasırım kendısını deeee
kendının bır ayagı cukurda oldugundan korkuyor zaar kızlarını salıyor uzerıme bızımkı de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?