2008 Kasım Anneleri

canım ben çok istediğim halde dinleyemedim..bilgisayara format atılmıştı..bazı dosyaları açmıoyr..yarın işyerinden dinlemeye çalışıcam..maşallah diyim ben yine de:nazar::nazar:

Ay canım sesli değil zaten.Kalp atışının resmi.
Kalp atışı yazmışım ama ses yok resim sadece.

Zaten dr. bize bile bir kez zor dinletti o da çok yavaş geliyodu ses zarar verirmiş çok yüksek ses.

Ondan kaydedemedim.Ama resmini koydum.

canım benım maşaallah maşaallah maşaallah :nazar: :nazar: :nazar: minicik darkım daha allahımm nazarlardan korusun :asigim: ben sevdim bu topigi ya gitmiyomm jeyyar

selam kızlarr.bende kasım annesiyim 18-19 kasım doğum tarihim.geçen pazartesi dra gittim keseyi gördü çok şükür.bu cts tekrar gidicem kalp atışlarına bakıcak dr.ay çok panik halindeyim ya şööle olursa ya bööle olursa diye.midem bulanmıyo derken dünden beri mutfağa her girdiğimde öğür öğür ama çıkarmadım henüz hiç.çok rahatsız oluyorum yaa .neyse hamdolsun bunlara katlanıcaz artık.güzel bir amaç için oluyo bunlar .benim geçen hamileliğimde de mutfak kokusu oldu.ama onda kokudan hamile olduğumu anlamıştım .bundaysa hamileliğimi öğrendim neden sonra kokular bulantılar başladı.şu an benim tahminlerime göre 6+6 günlük bugün bebiş

selam arkadaşlar sonunda bende hamişim. ve kasım annesi olacam inşallah 8 ay sonunda oldu çok şükür umarım hepimiz sağlıklı hayırlı evlatlar kucaklarız. kasım 20 doğum sanırım dua edelim birbirimize inşallah 6 haftalık oldu bebişim ama henüz kalp atışını duyamadık. inşallah bir problem çıkmaz

Merhaba Kasım Anneleria.s.

Benim de SAT 09 Şubat.. Allah nasip ederse ben de Kasım annesi olacağım. Geçtiğimiz salı doktora gittiğimde sadece keseyi gördü. Doktor bir hafta sonra bebeği göremezsek kürtaj dedi..O günden beri gündüzüm gecem birbirine karıştı.. Şuan beni pozitif düşündüren tek şey buradaki paylaşımlarınız arkadaşlar.. Yarın tekrar doktora gideceğim.. Umarım bu defa bebeğimin minik kalbini görürüz.. Geç yumurtlamadan olabilir diye düşünüyorum ben.. Bazılarının 6.haftasında bebek görülüyor.. İçinizde benim durumumda olan var mı? yani henüz bebişi göremeyenler???Tşk..

kızlar merhaba rabbım kısmet ederse bende kasımın 13 de anne olucam ben 55 gunlu yanı7+6 haftalık hamısım yarın doktora gıdıp bebegımı ve kalp atıslarını dınlıycez tabı genel test yapıcaz dedı doktor . sizler test yaptırdınız mı ??

Selam
Ben simir+ rubella+toksoplazma testi yaptırdım sadece..ikili testler 11-14.haftalarda yapılıyor sanırım..

AppLE, senin 7+6 haftalık ve yarın göreceksin demek? Umarım sağlıklıdır..Ee öyleyse ben im de yarın görebilme umudum olmalı.. çünkü benim hamileliğim 7+1 haftalık..Çok şükür yaa..içime su serpiliyor sizden böyle duyuncaa.s

Sevgili Dark,
Tekrar tebrik ederim. Allahım kucağına alacağın günleri de gösterir inşallah.
Darısı benim başıma. :) 8 Nisan da benim mutlu günüm olur inşallah. O mükemmel büyülü sesi bana duyurur inşallah bebeğim.
Tüm bebek özlemi çeken annelerin bir an önce dileklerine kavuşmalarını ve bizlerin de bebeklerin hayırlısı ile kucağımıza almamız için gönülden dua ediyorum.
Sevgi ile

cok tesekkür ederim canlarım zaten suba29 da gıdınce smear testı yaptırmıstım belkı onu yaptırmaz doktorum. detaylı bır test dedı cok tutuyor dedı ama bılmıyorum ınsallah bebısımı yarın gorurum ısteyen herkese rabbım versın

mucizee mrb
bende 6+6 günlük hamileyim
6+5 de bebeği göremedik çok endişeliyim yarın tekrar gidicem
sen sanırım böyle bi tecrübe yaşamışsın
yine boş olmasından korkuyorum demişsin biras anlatırmısın

canım orada bi anlatım hatası olmuş. daha önce böyle bidurum yaşamadım. fakat ben biraz evhamlıyım heralde adetim geçtiği halde keseyi görene kadar emin olamadım.şimdi keseyi ğördüm fakat şimdi de ya boşsa diye korkuyorum.belkide belirtilerim hala kendini ğöstermediği içindir.anlayacağın ben bu günleri çok uzun yıllardır beklemiş biri olarak kucağıma alana kadar hep böyle korkular içinde olacam heralde.inşallah sende bebeğini görmüşsundur.a.s.

mucizee inşallah görürsün bebeişinin kalp atışlarınıda..inşallah kasım anneleri olarak hepimiz duyarız atışları..
bu arada senden bişey rica etsem..baan o takvimi nasıl yaptığını anlatırmısın...a.s.

çok teşekkürler karamio,ben o takvimin yapılışını forumda 1,2,3 aylık hamileler bölumunden aldım.eşim yaptırdım tam olarak yapılısını bende bilemiyorum.ama o sayfada tam olarak anlatılııyor.a.s.

kızlar inşallahh yarın bende bebeğimin kalp atışlarını ilk defa duycam ben 8+4 günlük hamileyim ama doktorum yurt dışında olduğu için gidememiştim
yarın inşallah bir problem çıkmaz ve bebeğimin kalp atışlarını duyarım

inşallahhhhhhhh canım
bugune kadar bir problem yaşamadım miğde bulantılarının dışında ama insan genede merak ediyor işte

Çok haklısınız ..

Ben de kaç gecedir uyuyamıyorum. Yarın için çok sabırsızlanıyorum. Acaba görebilecek miyim bebeğimi diye.. Umarım hepimiz bu sevinci yaşarız.. Yarın doktora kimler gidiyor?

Herkese merhaba kasım anneleri.a.s.:nazar:..ne kadar çok kasım annesi varmış böyle yaaa ne güzel çok sevindim:dance::dance:... ben de 5+5im..keseyi cuma gördük..umarım hepimiz sağlıklı bi şekilde bebeklerimize kavuşuruz...

inş.ama zaman hiç geçmiyor sanki.daha kasıma çok var.nasıl sabredeceğim bilmiyorum ben.hergün ultrosona gitmek istiyorum.randevu gününü beklemek çok zor:1no2:

Çok haklısınız ..

Ben de kaç gecedir uyuyamıyorum. Yarın için çok sabırsızlanıyorum. Acaba görebilecek miyim bebeğimi diye.. Umarım hepimiz bu sevinci yaşarız.. Yarın doktora kimler gidiyor?

canım bende yarın dr.a gidiyorum yarın tam 8 haftalık olacak benim kuzum
çok merak ediyorum büyüdü mü acaba
kalp atışlarını duyarız inşallah da rahat bir nefes alırım
Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de göstersin inşallahhhh

inş.ama zaman hiç geçmiyor sanki.daha kasıma çok var.nasıl sabredeceğim bilmiyorum ben.hergün ultrosona gitmek istiyorum.randevu gününü beklemek çok zor:1no2:

hergün ultrasona gitme isteği ben de de çok fena var...eşim dalga geçiyor hatta eve usg cihazı alalım diye..ama sabretmekten başka çaremiz yok canım..

X