2008 Kasım Anneleri

dark bende sana yetiştim.bende hamileyim..bugün keseyi gördük...çok mutluyum kızlar..Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..muhtemel doğum tarihim 23 kasım..

karamiocum çok sevindim canım hamile olmana allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin a.s.

merhaba şekerler!!naber herkes iyidir umarım...
dün doktora gittim 5+1 im ve usg de keseyi göremedik..doktorum istersen vajinal bakalım dedi ben de onu istemedim..pazartesi tekrar gidicemm.sizler ne zaman gördünüz kesyi
?

Canım onları sakın düşünme,boşuna kendini üzersin.Ben hiç düşünmedim öyle şeyler,şükür şimdilik iyi bakalım.

İlk haftalarda oluyodu bendede ağrılar.rahim daha yeni alışıyo ya.Şimdi fazla kalmadı.Bugün az bişey oldu.Ama bugün bulantım azaldı sanki birazcık rahatım.son bi kaç güne göre.İnşallah azalır, bakalım.

Ama oluyodu benimde geçen haftalarda kasık ağrım.Sen yeterki kendini çok yorma,ağır kaldırma ve dikkat et herşeye.
Dr.un kimdi Konya da? Ben Başkentte Ayla hanıma giderdim aşılamaya.

bulantılarının azalmasına sevindim canımcım..kendimi çok yormuyorum desem de yine de otur otur olmuyor sıkılıyor insan..
canım ben konyalıyım ama konyada yaşamıyorum o yüzden ayla hanımı tanımıyorum..

herkese merhaba arkadaşlar...
ben de 6 hafta 4 günlük hamileyim...:)))
bebişim kasımın 17sinde gelecek inşallah...
ama ben de bulantı falan olmuyo, aşermesi de yok... tek sorunum kabızlık...doktorun verdiği şurup olmasa ne yaparım bilmiyorum...bu arada kızlar benim karnım büyüdü ya, bu normal mi?

slm kizlar nasilisniz bakim ben iyim allahima sükürler olsun sey soracaktim aranizda izine gidecekler varmi haziranda ucakla tr gelecegiz kayinvalidemlere acaba birsey olurmu doktora daha gidemedim cünkü izinli

dark bende sana yetiştim.bende hamileyim..bugün keseyi gördük...çok mutluyum kızlar..Allah hepimize bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..muhtemel doğum tarihim 23 kasım..

canım çok çok çok sevindim
ayyy bi tuhaf oldum ya
seninle dertleşirdik hep kaderde aynı ay anne olmak varmış desene
canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsun
Allah sağlıcakla kucağına alacağın günleride göstersin inşallah
sevgiler...

Selam Kasim Anneleri Bende Kasim Da Anne Olacağim Inanin O Kadar Umutsuz Bir Bekleyişti Ki Benim Ki...eşimin Hizli Sperm Sayisinin Doktor Hiç Olmadiğini Söylemiş Ve Bana Da Endometrizois Teşhisi Koymuştu Doktor şansiniz Az Demişti Ama Rabbim Bize De Nasip Etti Geçen Hafta Kan Testi Yaptim 999 çikti şu An 5 Haftalik Hamileyim Ve Hafta Sonu Ilk Kez Doktora Gidicem Kizlar Inş Keseciğimi Görürüm

Orkidecim Yazdiğimiz Mesjlarin Altindaki Takvimleri Nasil Oluşturuyorsunuz Ben De 5 Haftalik Hamileyim Fakay Nasil Oluşturacağimi Bilmiyorum

Canım bizimde ilk spermiyogramda ileri hızlı sıfır çıkmıştı.Ama mucizeler bizler için işte.Çok şükür bu günleri de gördük ya.İnşallah devamını da getiririz hep birlikte.
Görürsün 999 dan sonra artık :)) Benim700küsürdü görmüştük.

kızlar bende çok fazla akıntı var sütlü kahve renginde fakat çok yoğun 5 haftalık hamileyim
sizce normal mi?

İlk zamanlar daha fazla oluyor galiba.Bende oluyor ama kullandığım jelden mi hamileleikten mi bilemiyorum canım.dert etme bunları.

slm kizlar bende kasim annesiyim hayirlisiyla allah hepimizin yardimcisi olsun arkadaslr su hamililik cizelgesi nasil oluyor

Merhaba canım hoşgeldin.Çizelgen olmuş :)
Hayırlı olsun.İnşallah hep birlikte birer birer doğurruz :)

Son düzenleme:
merhaba şekerler!!naber herkes iyidir umarım...
dün doktora gittim 5+1 im ve usg de keseyi göremedik..doktorum istersen vajinal bakalım dedi ben de onu istemedim..pazartesi tekrar gidicemm.sizler ne zaman gördünüz kesyi
?
İyiyiz biz Şeker daha erken bişi olmaz pazartesi görürsün.Keşke ultrasona girmeden bol su içseydin.
Ben gittiğimde dr. ameliyata girdi.Bizde çok heyecanlıydık hemşire hadi gel bakalım demişti bakmıştık.Ama keseyi görememişti.Bana bol su iç dr. bey gelene kadar demişti.Su içtim dr. hemen gördü.Baya faydası oluyor.

Aslında alttan ultrasonun bir zararı yokmuş.Ama tabi anne olunca bebişi koruma psikolojisi var :) Ben olsam bende belki istemezdim.Bilemiyorum.Ama zararlı olsa dr. zaten yapalım demez.
Ben ne zaman gördüm bundan foruma bakmam lazım hangi tarihteydi??Hatırlayamadım şimdi.

bulantılarının azalmasına sevindim canımcım..kendimi çok yormuyorum desem de yine de otur otur olmuyor sıkılıyor insan..
canım ben konyalıyım ama konyada yaşamıyorum o yüzden ayla hanımı tanımıyorum..
Anladım canım Bende Adanalıyım yaşadığınız yerde Adana yazmıştım senin gibi.
Evet ya sürekli dinlenmekte sıkıyor bende öyleyim.

herkese merhaba arkadaşlar...
ben de 6 hafta 4 günlük hamileyim...:)))
bebişim kasımın 17sinde gelecek inşallah...
ama ben de bulantı falan olmuyo, aşermesi de yok... tek sorunum kabızlık...doktorun verdiği şurup olmasa ne yaparım bilmiyorum...bu arada kızlar benim karnım büyüdü ya, bu normal mi?

Benimkide 18 kasım da gelcek inş.
Kabızlık bende de oldu daha erken dönemde oldu.Kuru kayısı iyi geldi bana.Dene istersen.İlaç almak istemezsen.
Bulantılarım daha hafifledi.
Benimde karnım büyüdü ,Hızlıyız biz galiba.Pantolonlarım olmuyo artık.Şipariş verdim daha bol pantolon için.

slm kizlar nasilisniz bakim ben iyim allahima sükürler olsun sey soracaktim aranizda izine gidecekler varmi haziranda ucakla tr gelecegiz kayinvalidemlere acaba birsey olurmu doktora daha gidemedim cünkü izinli

Canım uçakla hiç yolculuk yapmadım ben.Bende haziran sonu yolculuk yapcam ama 3,5 saat ve karayolu olacağı için sorun olmaz benimki.
Sen dr.unla görüşürsün o zamana kadar.İleri dönemde izin verilmiyor diye biliyorum ama ne kadar ileri bi dönem olduğunu sor bakalım dr. una.

canım çok çok çok sevindim
ayyy bi tuhaf oldum ya
seninle dertleşirdik hep kaderde aynı ay anne olmak varmış desene
canım arkadaşım hayırlı uğurlu olsun
Allah sağlıcakla kucağına alacağın günleride göstersin inşallah
sevgiler...
amşn fatercim...Allah isteyen herkese versin...senin muhtemel doğum zaamnın ne zaman..benimki 23 kasım..inşallah o günleride görürüz..:nazar:

bu arada benim bildiğim kadarıyla folik asit ilk üç ay kullanılıyor..yani hamileliğin sonuna kadar değil..yinede doktorlarınıza danışırsınız..

Çok sevindim Karamiocum ya:hooray::teytey::dance:
Harika bir haber.Dün hiç giremedim yeni öğrendim.:nazar:

Ama ben size dedim ayağımı sürüyorum diye :)) Neyse yetiştin bi kaç kişi daha alsak bizimkilerden yanımıza keşke mart daha bitmeden şutarafagitti
Benimde 18 Kasım dedi dr. geçen 17 di galiba.değişiyo arada:) Hayırlısı olsun.bende dün kalp atışını duydum minicikti :nazar:

Soraraım canım dr. a artık folik asiti 20 gün sonra gitcem bidaha.

amin..Allah isteyen herkese versin yarabbim..canı gönülden söylüyorum..bizlerede bebklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin..aminnnnn....

Selam kızlar kalp atışını duyan kimse yok mu daha?

Ben perşembe gittiğimde doktora göre 6+2 (Benim hesabıma göre 6+3 oluyo) idi ;

Kalp atışı:120 dakikada
bebişin boyu:0.56cm idi.

Bu arada kistim biraz küçülmüştü.4 cm civarında .

Bugün itibariyle 6+6 yız ve bulantılarım,koku hassasiyetim azaldı.İştahımda biraz daha arttı. :nazar::nazar:

Sizlerinde gelişmelerini bekliyoruzzzza.s.

jeyyar seni seni oh negüzel gebelık bölümüne transfer oldunuz :teytey: canlarım allahım bozmasın heralde ohh canım darkım benım kalp atısınıda duydun allahım böyle devam ettırsın hersey cok güzel olsun sizin güzel haberlerınızı alınca cok sewvınıyorum birtanelerim :asigim:

Selam kızlar kalp atışını duyan kimse yok mu daha?

Ben perşembe gittiğimde doktora göre 6+2 (Benim hesabıma göre 6+3 oluyo) idi ;

Kalp atışı:120 dakikada
bebişin boyu:0.56cm idi.

Bu arada kistim biraz küçülmüştü.4 cm civarında .

Bugün itibariyle 6+6 yız ve bulantılarım,koku hassasiyetim azaldı.İştahımda biraz daha arttı. :nazar::nazar:

Sizlerinde gelişmelerini bekliyoruzzzza.s.

darkçım sevindim kalp atısını görmene..ben de bi görseydim hayırlısıyla...eşim eve usg almaya karar verdi...çünkü ben çıldırmış gibi hergün doktora gitmek istiyorm dalga geçiyor benle..ben de dün keseyi gördüm ama çok net değildi..doktor 19 nisanda tekrar gel dedi..ben nasıl sabretcem o zamana kadaryaaa!!

jeyyar seni seni oh negüzel gebelık bölümüne transfer oldunuz :teytey: canlarım allahım bozmasın heralde ohh canım darkım benım kalp atısınıda duydun allahım böyle devam ettırsın hersey cok güzel olsun sizin güzel haberlerınızı alınca cok sewvınıyorum birtanelerim :asigim:

:roflol:Nerden çıktın sen Derramcım şaşırdım walla :))))):roflol:

Kaçıyorum artık önce buraya geliyorum :)

Amin canım sağol bitanem inşallah bizde senin güzel haberlerini alcaz yakındaŞeniz

canım sen de buralara transfer olucan hiç merak etme...sabret ve dua et..bu arada profiline mesaj yazmıştım okudun mu?

darkım peşimden gelin dedinya ben seni takip edıyorum belkı banada bulasır jeyyar citosun okudum şimdi canım valla inan cok sevındım yaa ne kadar güzel bir mucize bu böyle allahım bozmasın ya daha düne kadar napıcaz diyorduk :nazar: yer acakoyun bana ona göre bende gelıcem :roflol: canlar dualarınızda eksık etmeyın bu arada çitosum dedigini yapıcam allah razı olsun a.s.

darkçım sevindim kalp atısını görmene..ben de bi görseydim hayırlısıyla...eşim eve usg almaya karar verdi...çünkü ben çıldırmış gibi hergün doktora gitmek istiyorm dalga geçiyor benle..ben de dün keseyi gördüm ama çok net değildi..doktor 19 nisanda tekrar gel dedi..ben nasıl sabretcem o zamana kadaryaaa!!

19 Nisan mıııııı :1shok:

Ayyy biraz fazla uzak değil mi bu tarih keseyi görmüşsün ne güzel gözün aydın.Net olması için idrara sıkışık olmak gerekiyo biraz.

Eve usg mi alcaksınız :roflol::roflol: iyi oluuuurrr bizde size geliriz artık :))))

Normalde 15 gün sonrada görünür kalp atışı.Hatta bize keseden sonra 2 hafta sonraya gelin demişti.Bizim biraz aciliyet olunca bi kaç gün erken gittik yine de gördük şükür kalp atışını.Dr. sesini fazla açmadı.Frekans bebeğe zarara vermesin diye.Sizde ısrar etmeyin gidince çok sesli dinlemek için.Ben anneme de dinletecektim ama ona sadece kalbin atışını gösterdi.Yeniden dinletmedi.

Darısı başınıza canım sabret biraz.Bende 20 gün sonra tekrar gitcem heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum.

darkım peşimden gelin dedinya ben seni takip edıyorum belkı banada bulasır jeyyar citosun okudum şimdi canım valla inan cok sevındım yaa ne kadar güzel bir mucize bu böyle allahım bozmasın ya daha düne kadar napıcaz diyorduk :nazar: yer acakoyun bana ona göre bende gelıcem :roflol: canlar dualarınızda eksık etmeyın bu arada çitosum dedigini yapıcam allah razı olsun a.s.

Evet dedim peşimden gelin diye :roflol:

Doğru yoldasın Derramım devam :) Ben sürüyorum ayaklarımı hep.

Bak Çitos da mucizesine kavuştu ne güzel.Birer birer kavuşuyoruz.Önemli olan sabır gerçekten.İnanmak bir de.Dualarım hep sizlerle Derramcım Allah tez zamnda sana yaramaz bıdışını :emir_bebek: verir inşallaaaahhh

Çitosun dediğini gördüm sırnaşık şeysırnaşık şey Sizi siziiiii :roflol:

X