2008 Kasım Anneleri

19 Nisan mıııııı :1shok:

Ayyy biraz fazla uzak değil mi bu tarih keseyi görmüşsün ne güzel gözün aydın.Net olması için idrara sıkışık olmak gerekiyo biraz.

Eve usg mi alcaksınız :roflol::roflol: iyi oluuuurrr bizde size geliriz artık :))))

Normalde 15 gün sonrada görünür kalp atışı.Hatta bize keseden sonra 2 hafta sonraya gelin demişti.Bizim biraz aciliyet olunca bi kaç gün erken gittik yine de gördük şükür kalp atışını.Dr. sesini fazla açmadı.Frekans bebeğe zarara vermesin diye.Sizde ısrar etmeyin gidince çok sesli dinlemek için.Ben anneme de dinletecektim ama ona sadece kalbin atışını gösterdi.Yeniden dinletmedi.

Darısı başınıza canım sabret biraz.Bende 20 gün sonra tekrar gitcem heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum.

ya keseyi gördü dün doktor ben de gördüm ama çok net değildi benim için..ama doktor emin gördüğünden..ben ise acayip paniğim ya yanlış gördüyse filan diyenaniknaniknaniknanikhalim çok trajikomik yani senin anlayacağın...eşim mucizenin tadını çıkartmak için kendine izin vermiorsun diyor...çok panik bi haldeyim sakinleşmek için bişeyler yapmam lazım..

darkım peşimden gelin dedinya ben seni takip edıyorum belkı banada bulasır jeyyar citosun okudum şimdi canım valla inan cok sevındım yaa ne kadar güzel bir mucize bu böyle allahım bozmasın ya daha düne kadar napıcaz diyorduk :nazar: yer acakoyun bana ona göre bende gelıcem :roflol: canlar dualarınızda eksık etmeyın bu arada çitosum dedigini yapıcam allah razı olsun a.s.

sana yerimiz her zaman açık canım....dediğimi bi dene bakalım yani biz diğer aylardan farklı olarak bi onu denedik..belki de ondandır..yerimsenibenyerimseniben...

ya keseyi gördü dün doktor ben de gördüm ama çok net değildi benim için..ama doktor emin gördüğünden..ben ise acayip paniğim ya yanlış gördüyse filan diyenaniknaniknaniknanikhalim çok trajikomik yani senin anlayacağın...eşim mucizenin tadını çıkartmak için kendine izin vermiorsun diyor...çok panik bi haldeyim sakinleşmek için bişeyler yapmam lazım..

Resmini çekip vermedi mi?
Verdiyse emin olman gerekir :)

Bende ilk gördüğümde bana başka bşey gibi geldi minik bi nokta işte :)

Resmini çekip vermedi mi?
Verdiyse emin olman gerekir :)

Bende ilk gördüğümde bana başka bşey gibi geldi minik bi nokta işte :)

canım benim kilo problemim var ..yağ dokusundan dolayı çok net görmek zor oldu..resim verecekti ama kadın elini düğmeye uzatıyor görüntü kayboluyor..neyse öbür sefere veririz artık dedi..

canım benim kilo problemim var ..yağ dokusundan dolayı çok net görmek zor oldu..resim verecekti ama kadın elini düğmeye uzatıyor görüntü kayboluyor..neyse öbür sefere veririz artık dedi..

Anladım canım.Gördüm dediyse takmakafana.Bende ilk zamanlar inanamıyordum.Bi kalp atışını duyayım diyo insan yine de.
Bulantılar başladı mı sende durum nasıl?

Anladım canım.Gördüm dediyse takmakafana.Bende ilk zamanlar inanamıyordum.Bi kalp atışını duyayım diyo insan yine de.
Bulantılar başladı mı sende durum nasıl?

yok canım bulantı yok henüz..keşke olsa biraz da kilo almasamyerimsenibenyerimseniben..ben zaten kilolu hamile kaldım bi de üzerine çok kilo almamam lazım..şimdiden 1 kilo aldım ne olacak bilmiyorum böyle???sen kilo aldın mı?

yok canım bulantı yok henüz..keşke olsa biraz da kilo almasamyerimsenibenyerimseniben..ben zaten kilolu hamile kaldım bi de üzerine çok kilo almamam lazım..şimdiden 1 kilo aldım ne olacak bilmiyorum böyle???sen kilo aldın mı?

Çok bulantı da iyi olmuyor ama.

Bende 1,5 kilo almıştım bir haftada bu hafta gittiğimde 200 yada 300 gram vermiştim.Neyseki az vermişim bulantılardan.Ben çok vermek istemiyorum kilom normal.

Karın hafiften çıkıyo benim.Panrolonlar dar geliyo.Kardeşime şipariş verdim alıp göndercek.

kızlar herkese hayırlı olsun. benim için de dua edin. çünkü bende ilk kez keseyi dün ultrasonda gördüm.daha doğrusu ben yine de korkuyorum. bu defa dolumudur diye endişeleniyorum. inşallah 29 kasım dedi doktor. şu an benimde bulantım yok. korkuyorum. ama kokulara karşı müthiş bir hassasiyetim oluştu. normaldir dimi.

mucizee mrb
bende 6+6 günlük hamileyim
6+5 de bebeği göremedik çok endişeliyim yarın tekrar gidicem
sen sanırım böyle bi tecrübe yaşamışsın
yine boş olmasından korkuyorum demişsin biras anlatırmısın

kızlar herkese hayırlı olsun. benim için de dua edin. çünkü bende ilk kez keseyi dün ultrasonda gördüm.daha doğrusu ben yine de korkuyorum. bu defa dolumudur diye endişeleniyorum. inşallah 29 kasım dedi doktor. şu an benimde bulantım yok. korkuyorum. ama kokulara karşı müthiş bir hassasiyetim oluştu. normaldir dimi.
mucizee inşallah görürsün bebeişinin kalp atışlarınıda..inşallah kasım anneleri olarak hepimiz duyarız atışları..
bu arada senden bişey rica etsem..baan o takvimi nasıl yaptığını anlatırmısın...a.s.

Kokuları bulantılar takip edebilir.Bende öyle olmuştu.Demekki hormonların değişime başladı ve bazı vücutlarda bu daha fazla hissediliyor.Çok normal canım olmaması gibi olması da normal.

Benim bugünlerde hafifledi demiştim ama yeniden başladı koku hassasiyetim baş dönmesi midem hafifden yine bulanıyo.Bende geçiyo diye seviniyodum.
Katlancaz artık.
Doludur inşallah canım bence böyle şeyleri hiç düşünme.Kendini strese sokma.

mucizee mrb
bende 6+6 günlük hamileyim
6+5 de bebeği göremedik çok endişeliyim yarın tekrar gidicem
sen sanırım böyle bi tecrübe yaşamışsın
yine boş olmasından korkuyorum demişsin biras anlatırmısın

Canım dr.un yanına gitmeden bol su iç.Bazen gözükmüyo.İnşallah görürsün hayırlısıyla.Bizlere de haber ver.

[/COLOR]

KARAMİOCUM:
İlla o Takvimden mi istiyosun canım?
Başka da yapmak istersen:
http://lilypie.com/create_baby_days.php Buraya gir.All ı tıkla. Çıkan cetvellerden birini seç.

Step 2 ye geç.Ordaki bebeklerden birini seç.Step 3 ü tıkla:

İster sol tarafa bebeğinin doğum tarihini gir.

İster sağ tarafa son Adet tarihini.

Birini girmen yeterli.Birini giresen diğerini sıfırla yani en üstteki yazıları tıkla.

Test above ticker yazan yere istediğin yazıyı yaz.

Create ticker i tıkla.Zaten yukarda yaptığın takvim ve yazdığın yazı gözükür.
Yazı yazarken türkçe karakter kullanma.

Sonra çıkan yazıda en altta İmage url de yazan adresi kopyala.

Ve kendi kontrol panelinde Boy kilo ile ilgili kısıma yapıştır.

X