- 6 Nisan 2007
- 3.000
- 3
- 47
- Konu Sahibi AnlamadanDinlemeden
19 Nisan mıııııı :1shok:
Ayyy biraz fazla uzak değil mi bu tarih keseyi görmüşsün ne güzel gözün aydın.Net olması için idrara sıkışık olmak gerekiyo biraz.
Eve usg mi alcaksınız :roflol::roflol: iyi oluuuurrr bizde size geliriz artık :))))
Normalde 15 gün sonrada görünür kalp atışı.Hatta bize keseden sonra 2 hafta sonraya gelin demişti.Bizim biraz aciliyet olunca bi kaç gün erken gittik yine de gördük şükür kalp atışını.Dr. sesini fazla açmadı.Frekans bebeğe zarara vermesin diye.Sizde ısrar etmeyin gidince çok sesli dinlemek için.Ben anneme de dinletecektim ama ona sadece kalbin atışını gösterdi.Yeniden dinletmedi.
Darısı başınıza canım sabret biraz.Bende 20 gün sonra tekrar gitcem heyecanla zamanın geçmesini bekliyorum.
ya keseyi gördü dün doktor ben de gördüm ama çok net değildi benim için..ama doktor emin gördüğünden..ben ise acayip paniğim ya yanlış gördüyse filan diyenaniknaniknaniknanikhalim çok trajikomik yani senin anlayacağın...eşim mucizenin tadını çıkartmak için kendine izin vermiorsun diyor...çok panik bi haldeyim sakinleşmek için bişeyler yapmam lazım..